duidelijk, netjes en snel geholpen

Helder informatie. Klantvriendelijk

Fijn contact.

Professionele en snelle afhandeling.

Heel goed

Alles goed vlug en correct afgehandeld

prima geholpen

snel gehandeld door OSW

Snel en degelijk geregeld, controleren het contact met de kopende partijd achteraf.

Zeer nette en vertrouwelijk afwikkeling

Ben super te woord gestaan en komen alle afspraken naar zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen OSW bedankt

Goed geregeld

Snel en goed geregeld. Afhandelen ging naar wens

Snel, netjes en naar alle tevredenheid.

Kwamen met het beste bod. De overdracht en betaling was snel, eenvoudig, volgens afspraak en geen afdingen of gezeur aan de deur en letterlijk binnen drie minuten geregeld. Top!

Top geregeld

Alles naar wens

Goed en snel geholpen om de caravan tegen een redelijke prijs te verkopen

Ja , daar heb ik niet veel aan toe te voegen. Goed en Snel en plezierig in de communicatie.

Duidelijke informatie en eenvoudige aanmelding bij wijkopenmotors.nl, zeer snelle verkoop van mijn motor en prima afhandeling met de koper. Niets dan lof!

perfect opgelost snel vriendelijk chapo.

nooit verwacht zo snel en goed opgelost.

Prima geregeld.

Na eerst wat teleurstellende biedingen, toch nog een aannemelijk bod gehad en geaccepteerd. Netjes de motor opgehaald en alles meteen geregeld.

Te veel pushen

Aardige mensen maar het steeds maar weer bellen en pushen vond ik niet prettig. Ook kwam de handelswijze van de opkoper en wat osw vertelde kwam niet overeen.

Prima verlopen konden een goede deal maken.

Geen ander woorden dan: TOP!

Snel, plezierig, duidelijk en persoonlijk contact. Uitstekende opvolging, vlot afgehandeld. En: goede prijs! Heel blij met OSW.

Werd snel geholpen

Echter veel minder tevreden over het bedrijf dat de auto op zou komen halen.. Afgesproken was om 12.00..om 17.30 echter na 6x gebeld te hebben kwamen ze uiteindelijk me wagen ophalen

Snel en professioneel

Mooi bod gehad op mijn auto. Kon het bod makkelijk accepteren via het account en had meteen de gegevens van het bedrijf met wie ik zaken ging doen. Auto is vervolgens binnen een week ppgehaald en betaald.

Snelle en goede service

Goede service, duidelijke afspraken,snelle reactie en afhandeling

Super snel en goed afgehandeld .

Super geregeld . Ik zet iets te koop, de koper doet een bod ik accepteer en we hebben een verkoopovereenkomst . Heel snel gegaan en goed geregeld . Bedankt!

Snel en netjes afgehandeld

Snel geregeld, auto was zo opgehaald en vrijwaren was ook met 10min binnen op de mail.

Perfect geregeld!

Zoals bovenstaand beschreven

Snel, gemakkelijk en correct.

Snelle goede service!

Na contact snelle en goede service!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein