Vlot geregeld, goede communicatie

Vlot na aanmelding werd er contact met mij opgenomen en was de verkoop snel geregeld. Makkelijk en overzichtelijk. Goede communicatie en makkelijk bereikbaar. Vriendelijke medewerker. Ik hoop van niet, maar als het nodig is in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar.

Goed geregeld, faire prijs

Snelle regeling. Aardige gasten die de auto ophalen.

Snel een fatsoenlijke sloopprijs gekregen voor m’n auto. Goed te woord gestaan telefonisch en contact met het demontage bedrijf verliep ook goed, vriendelijke man.

Helemaal top geregeld!!

Mijn ervaring met OSW en Dutch Car Export was perfect. Had mijn auto erop gezet en werd binnen enkele min gebeld dat er een bieding was gedaan en deze met een tegenbod hadden we een deal. Na 2 dagen is mij auto opgehaald door Dutch Car Export een hele aardige man welke mij vroeg na de kenteken en de rest voor de overschrijving. VWB kreeg ik gelijk naar mijn mail gezonden en de betaling kwam na een paar minuten. Echt een aanrader super geregeld!!!

In 1 woord top!!!!

Helemaal geweldig! Zelf geen omkijken naar , alles wordt top geregeld! Dit is een aanrader!

Top geregeld

Alles is vlekkeloos verlopen. De Birkt kwam netjes op tijd en heeft alles keurige afgehandeld.

Top geregeld

Even aanmelden en binnen 2 weken alles geregeld.

Goed en netjes geholpen

Keurig te woord gestaan en binnen een dag contact met iemand voor me auto .

Alles is netjes gegaan ik heb mijn motor snel verkocht voor de prijs die ik er voor wilde hebben

Snelle verkoop, goeie service

Zeer vriendelijk en snel te woord gestuurd en auto zoals beloofd voor de geboden prijs opgehaald. Erg tevreden!

Conform de afspraak

De afhandeling van de koop met een officiele BOVAG dealer is uiterst correct en plezierig verlopen. Alles is conform afspraak afgehandeld. Ik ben dan ook zeer content met uw bemiddeling. M.vr.grt, Hans van Hal

Professioneel

Aangemeld op de site, biedingen telefonisch besproken, bod geaccepteerd en auto binnen een week opgehaald, gevrijwaard en betaald. Geen onzinbiedingen gehad, waar je dat bij andere opkopers wel krijgt.

Correcte afhandeling

Duidelijke afspraken via internet. De koper was stipt optijd om de gemaakte afspraak na te komen. In een woord samengevat : Top!!

Helemaal goed

Auto opgeven, je word gebeld en is geregeld. Makkelijk geen gedoe.

Zeer klantvriendelijk, snel, reële prijs, dus gewoon goed!d

Door gebruik te maken van de professionele diensten en zeer goede service van OSW, heb ik onze Hobby 440 caravan binnen een klein kwartiertje voor heel reële prijs aan Wolf Caravans Harderwijk. kunnen verkopen. De snelle reactie op mijn mail, de zeer vriendelijke behandeling de geboden service oa. levering verkoopcontract, zeer reële prijs indicatie, en contact leggen met koper zijn voor mij de factoren geweest om met OSW in zee te gaan. "Chapeau OSW" ga zo door! Nb. Afhandeling met de Hr Wolf senior van Wolf Caravans verliep ook zeer naar wens. 30-06-2021 Ed Luijten Zutphen

Snel

Top service

Gewoon doen wat zij beloven te doen. Snel, duidelijk en vriendelijk

Goed met een tegenvaller

De contacten waren goed. Over het gekregen bod was ik tevreden. Alleen werd er tijdens het ophalen toch afgedongen naar een lagere prijs. Ik voelde mij daardoor voor het blok gezet.

Volledig ontzorgd

Duidelijke website. Snelle bod ontvangen. Competente en vriendelijk medewerker

Geslaagd

Fijne zaken gedaan. En allemaal heel goed geregeld. Geen mensen aan je deur voor verkoop alles loopt via mail of telefoon. En als je het bod heb geaccepteerd gaat het vrij snel en wordt alles heel vlot geregeld. Ben blij dat ik met OSW in zee ben gegaan. Bedankt voor de samenwerking :-)

Prettig contact met goede service

Fantastische service

Is me heel goed bevallen mensen zitten er boven op alles perfect verlopen. Raad dit bedrijf zeker aan en voor de volgende auto die ik verkoop meld ik me zeker weer bij jullie

Prima,duidelijk en snel

Wij hebben een hele goede service gehad, de foto s zijn voor ons geplaatst want mij lukte dit niet en de caravan was zo verkocht.

OSW is geweldig. 100% perfekt

BEDANKT