Uitmuntend!!!

Zelfs de meest kritische klant kan geen verbeterpunt voor dit bedrijf bedenken: in 1 woord super! Correct te woord gestaan, geen enkele onduidelijkheid over het te volgen traject èn: je hebt binnen no time telefonisch contact en wordt bijna per omgaande teruggebeld als 1 van de medewerkers in gesprek is. Een zeldzaamheid in deze tijd. Onze caravan was binnen 24 uur verkocht! Dit bedrijf is een absolute aanrader. Een dikke vette 10!

Snel en duidelijk

Snel geregeld

Uitstekende snelle service en verkoop van mijn sloopauto

Na het invullen op de website en versturen van de gegevens over de sloopauto, werd er door een medewerker van OWS direct telefonisch contact opgenomen. De sloopauto werd gelijk verkocht en de verkoopovereenkomst werd direct digitaal toegestuurd. Dezelfde dag nam de opkoper telefonisch contact op om een afspraak voor het ophalen van de sloopauto te maken. De sloopauto werd exact op de afgesproken dag en tijd opgehaald. Koopsom en vrijwaringsbewijs werden ter plekke overhandigd.

Bijzonder goed

Het eerst bod op mijn motor was goed. De afhandeling is keurig gebeurd. Niks geen gezeur of moeilijk heden. Het hele verloop van advertentie tot ophalen van de motor is perfect verlopen.

Prima verkoop

Alles netjes en snel geregeld.

Afspraken worden nagekomen.

Alles ging volgens afspraak dat vindt ik wel heel prettig om alles in een keer af te ronden ook prettig voor de garage waar de auto geparkeerd stond Met vriendellijk groet Marinus

Alles goed geregeld

Duidelijke communicatie, netjes afgehandeld en vlot.

Ik ben perfect behandeld

In een dag de auto aangeboden en verkocht.

Eerlijk en correct

Correct en alles is verlopen gelijk de afspraak, zeker een aanrader.

Snelle service, duidelijk, alles precies volgens afspraak verlopen.

We hadden geen zin om onze 25 jaar oude, in Zeeland gestalde en op dat moment nog in gebruik zijnde caravan mee naar huis te slepen en er bij allerlei dealers mee langs te gaan. OSW was het eerste bedrijf dat ik belde om onze caravan te verkopen. Meteen de indruk met een serieus bedrijf te maken te hebben. Binnen anderhalf uur drie biedingen binnen. Na acceptatie van het bod onmiddellijk een helder koopcontract gekregen. Het bedrijf dat onze caravan gekocht heeft, heeft zich geheel aan de afspraak gehouden. Contante betaling in hanteerbare coupures. Voor ons een perfecte oplossing.

Onjuist afgehandeld

Ipv de € 260 is er nog eens een nieuw bod gestuurd van €150 natuurlijk heb je als verkoper niet door dat deze een slimme zet was van jullie. Mijn wagen weg voor een triestig aalmoesje. Triestig

Super geholpen

Hele goede service en zeer goed geholpen.

Snel verkocht

Snel verkocht voor een redelijke prijs.

fantastisch

Motor te koop gezet, binnen een uur verkocht!

Prima!

Goed en snel geregeld. Prima dienstverlening!

Topservice

Snel geregeld. Binnen 2 a 3 uurtjes was de auto al opgehaald.

Goed, duidelijk en snel

Duidelijk in de reactie op mijn vraag op internet Goed en overzichtelijk in de informatie Snel in de afhandeling

Prima geregeld!!!

Woensdag geplaatst, donderdag verkocht!

prima afhandeling perfect geregeld

na aanmelding direct contact na een dag een bod na bevestiging direct contact met de koper afspraak gemaakt en de berging is perfect en precies op tijd afgehandeld,

Heldere communicatie met zeer goede follow-up

Ik verkocht mijn auto via OSW. Na alles ingevuld te hebben werd ik binnen een paar uur gebeld met de liggende biedingen. Na akkoord werd ik door het aankoopbedrijf gebeld en een afspraak werd ingepland. De dag erna belde OSW om te vragen of ik al contact had gehad met de koper en of er problemen waren. Die waren er niet. Maar super van de follow-up. Volgende auto gaat zeker ook via OSW!!!!

Makkelijk, simpel en een goede service!

Er wordt snel gehandeld; zodra mijn auto online stond ben ik meteen gebeld en is men diezelfde dag nog gaan rondbellen voor potentiële kopers. Ik werd goed op de hoogte gehouden! Nadat een overeenkomst was bereikt hield OSW nog goed vinger aan de pols! Ze hielden goed in de gaten of de overdracht ook echt daadwerkelijk plaats vond en op een goeie manier zou verlopen! Bij mij liep de communicatie met de koper even niet soepel waarop OSW meteen is gaan handelen! Hele goede service en dat ook voor niks! Ik kan het iedereen aanraden!

Verkoop ging top

Goed bod gehad de koper had gebelt afspraak en verkocht Alles goed super snel mijn moter was met 4 dagen verkocht

Zeer goede afhandeling.

In de ochtend de auto aangeboden. Nog geen 2 uur later een belletje met een bod voor de auto. En 1,5 uur later is de wagen opgehaald zoals afgesproken.

Vind dat een goede prijs voor men motor werd geboden.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein