Snel adequaat en duidelijke afspraken.

Snel en adequaat en duidelijke afspraken

Duidelijke website, goede communicatie, correcte afhandeling.

Goede site, makkelijk in te vullen, eerlijke, goede communicatie, correcte, snelle afhandeling en bovenal, hoogste bod.

Probleemloos en snel.

Na één telefoontje en één e-mail en nog een telefonische afspraak aĺes vlot geregeld.

Topservice

Zeer tevreden over de service en afhandeling van zowel OSW.nl en autohandelaar Cedar te Rotterdam. Binnen 24 uur na aanmelding nam osw.nl contact op om de verschillende biedingen voor te leggen. Na acceptatie namen zij contact op met autohandelaar Cedar. Vervolgens nam Cedar contact met ons op om een ophaalafspraak in te plannen. Ze konden de auto dezelfde dag ophalen. Vrijwaringsbewijs en betaling werden ter plekke geregeld. Zowel osw.nl als Cedar handelden erg professioneel, vriendelijk en bijzonder snel.

Heel goed geregel, vriendelijke mensen!!

Zeer prettig

Prima, snel afgehandeld, goede service

Nette prijs, vriendelijk te woord gestaan, vokgende dag op tijd opgehaald, alles volgens afspraak

goede service en goede afhandeling

goede service en goede afhandeling

Ik heb mijn auto verkocht via OSW alles prima verlopen dus een 10 +

snel en goede communicatie

Goede communicatie snelle handeling voor de uitvoering

Netjes en snel afgehandeld.

Je hoeft zelf niets te doen. Auto wordt thuis opgehaald. Vrijwaaring en afrekenen ook geen probleem. De mensen staan je netjes te woord.

Vlot lieve mensen en snel bedankt

Super hoogste bod

Deskundig bedrijf

Snel een medewerker gesproken na online aanbieden. Gaf duidelijk de mogelijkheden door en heeft prima bemiddeld

Super gedaan

Super tevreden over de verkoop en afwikkeling van mijn caravan

super snel en netjes geholpen

binnen 2 minuten nadat ik mijn auto had geplaatst op het platform werd er al contact met me opgenomen door Miquel. na wat extra vragen is hij meteen rond gaan bellen met potentiele kopers en met 1 dag was dat rond. ook na wat miscommunicatie met de garage die mijn auto gekocht heeft kon ik hem bellen en heeft hij direct weer bemiddeld en geholpen. Een dikke 10 voor klantvriendelijkheid en behulpzaamheid.

Goed en sel.

Snelle reactie

Prima en snelle respons en aanbieding

Heel goed

Enige opmerking de klant heeft de overeengekomen prijs niet willen betalen

Klantvriendelijk en snelle afhandeling Loo

Goed en zal een volgende keer weer gebruik van maken.

Uitstekend!

Hoewel de ervaring met de eerste koper bedroevend en zeer frustrerend was. De eerste koper verzon ter plaatse allerlei smoesjes, en nam uiteindelijk de auto niet mee! Ik dacht dat er een koopovereenkomst was! Maar helaas.... Ik nam direct contact op met OSW. Binnen een paar uur had ik een nieuwe koper, die ook direct met mij contact opnam, en binnen 24 uur de auto kwam ophalen, afmelden en betalen! Complimenten! Ik zal OSW bij iedereen aanbevelen. Ze doen wat ze beloven , zijn goed bereikbaar en reagerensnel en adequaat op klachten

tot in de puntjes verzorgd, zeer te Vreden

Vooral het na bellen van OSW sprak mij zeer aan. Heb meteen een vriend, die ook zijn motor wilt verkopen, aangeraden het via " ikwilvanmijnmotoraf" te doen.

Snel en goed geregeld

Geregeld volgens afspraak

Vertrouwelijk.

De gesprekken met dhr van Rooyen waren uitvoerig en correct. De afspraken zijn goed nagekomen. Ook de controle daarop was goed.

Ik ben tevreden.

Goede informatie en bemiddeling. Helaas heeft de eerste aanbieder zijn afspraak niet nagekomen. OSW heeft diverse keren contact gezocht en de tweede aanbieder heeft de afspraak correct en volgens afspraak uitgevoerd.

Snel verkocht, betrouwbaar, goede service

De auto was snel verkocht! Het is erg fijn dat je altijd kunt bellen naar OSW als je vragen hebt. Het grote voordeel is ook dat hier een directe prijs wordt afgesproken en de auto wordt opgehaald ipv dat je deze naar een locatie moet brengen. Het overschrijven van de auto gebeurt ter plekke en is ook direct te checken. De auto werd opgehaald door twee vriendelijke mensen van autobedrijf Cedar uit Rotterdam!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein