U heeft uw uiterste best gedaan voor een goede prijs.

Aan de bereikbaarheid en terugbellen dient enige aandacht aan geschonken te worden. Dit is geen kritiek maar een aanbeveling. Voor de rest ok

Wat een service en snelle afhandeling.

Afgelopen zaterdag mijn wagen te koop aangeboden via OSW. Zondagmiddag een eerste bod, maandag een afspraak met de koper gemaakt om de auto op woensdag op te halen. Maandag nog gebeld door OSW of alles gelukt was en ze informeerde of er contact was opgenomen door de kopende partij. Woensdag is mijn auto opgehaald, kreeg meteen een vrijwaringsbewijs en het geld stond al op mijn rekening voordat de medewerker van de kopende partij vertrok. Ik ben super tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Prettig en snel

`Het is makkelijk om je auto op de site te zetten, en wij hebben dan ook snel een bod gehad op onze auto.

Verbazingwekkend en snel

Twee weken geleden bood ik mijn caravan te koop aan, daar kreeg ik een goed bod op. Maar op dat moment was ik nog met de caravan op vakantie. Inmiddels ben ik thuis en had mijn caravan flink schoongemaakt. Ik nam, naar aanleiding van een herinneringsmailtje van OSW gisteren morgen contact op met OSW. De medewerker informeerde of het eerdere bod een goed bod was en belde vervolgens de bieder op of zijn bod nog geldig was. Dat bleek zo te zijn. 's Avond om 20.00 uur was de bieder bij mij thuis om de caravan op te halen. Er werd direct betaald per bank en ook het vrijwaringsbewijs werd direct doorgestuurd naar mijn mailbox. Kortom om 21.00 uur was ik mijn caravan kwijt op een prima manier. Hulde voor de bemiddeling van OSW.

Correct en snel

Na plaatsen van advertentie snelle reactie en afhandeling bimnen een paar uur. TOP.

Snel een goed bod ontvangen.

Ik heb snel een goed bod ontvangen. De afhandeling is ook allemaal soepel en prettig verlopen.

Goed en snel geholpen

Volgende dag gelijk gebeld dag erna auto opgehaald

Perfekt

Perfekt geregeld.

Betrouwbare partner

Zonder rompslomp en moeilijk gedoe met allerlei kopers heb ik mijn motor zorgeloos via OSW verkocht.

Vlotte afhandeling.

Prima mijn zaken afgehandeld bij de verkoop van mijn caravan.

Prima tool en organisatie voor dit doel

Alles gaat soepel, is duidelijk en werkt goed. Uiteindelijk succesvol deal kunnen sluiten en dus doet het wat er wordt beloofd.

Jullie hebben goed je best gedaan maar helaas konden wij niet m met de prijs eens worden

Men wordt terug gebeld,dat is al heel wat waard!

Verkoop van mijn motor prima verlopen

Vriendelijke beantwoording van mijn vragen door OSW medewerker. Geen gezeur over prijs bij afname.

Snel en goed geregeld

Na het plaatsen van de advertentie werd er snel contact opgenomen en een goed bod gedaan op de auto. Twee dagen later is de auto netjes afgehaald en zijn alle afspraken volledig nagekomen. Top!

Zeer correct

Ik heb mijn caravan via OSW verkocht. Alles werd binnen 2 dagen zeer correct afgehandeld, zowel de financiën als de document. Binnen 3 dagen werd de caravan ook al opgehaald.

Netjes afgewerkt geen problemen

Alles precies volgens afspraak geregeld.ik kan OSW werkelijk van harte aanbevelen .

Erg goed en fijn contact

Betrouwbare en vooral duidelijk contact, en fijne afhandeling

Snel, correct, maar ook flexibel… top dus

Ik heb onze oude Polo aangeboden, de invoer van de gegevens en foto’s was eenvoudig. De bieding kwam verrassend snel en bij de afhandeling hebben ze, toen dat opportuun was, ook gezorgd voor rechtstreeks contact met de bieder. Prima werk dus. Ga ik zeker vaker gebruik van maken.

zeer goed verzorgde verkoop auto.

Ben snel en vriendelijk geholpen. De vragen die ik had werden duidelijk beantwoord. Hierna werd de verkoop van de auto snel en goed uitgevoerd.

geweldig snel en goed

Zowel de organisatie als de koperde partij zijn netjes en houden zich aan de afspraken.

zeer tevreden

snel en goed geregeld

Uitstekende service!

Nog geen 2 uur na het aanmelden van mijn (afbraak)auto werd ik gebeld door een medewerker van OSW voor het controleren van enkele details en de melding dat ze contact gingen opnemen met hun klanten voor het aanbieden van mijn auto. Een half uur later waren er al biedingen en heb ik op heel korte tijd mijn auto kunnen verkopen! Het duurde een paar dagen voor de koper zich liet horen maar ook hier heeft OSW proactief gehandeld en zelf nagevraagd of de koper al contact had opgenomen waarna ze dit zelf ook hebben gedaan. Niet veel later hoorde ik van de koper en is snel een datum vastgelegd waarbij de auto zonder problemen is opgehaald en de betaling direct werd geregeld. Top!

OSW gaat tot het uiterste

Mijn auto is twee keer aangeboden bij een opkoper. Beide hebben de auto geweigerd, zogenaamd omdat er te veel schade op de bumper zat (twee in de aanmelding aangegeven krasjes) en spuitschade welke ca. € 1.500,00 zou kosten. Dit werd gemeld door de opkoper op het moment van aflevering. In beide gevallen is de auto blijven staan. Pas de derde keer is de auto verkocht aan de eerste opkoper voor een overeengekomen bedrag. Het is dankzij de inspanning van Dave Marlet van OSW dat het uiteindelijk toch goed is gekomen. Overigens was het uiteindelijk gedane bod en overeengekomen bedrag ca. € 3.000,00 hoger dan bij een concurrent.

Osw is prima, sloop bedrijf zéér slecht!

Berger van sloopbedrijf kwam mijn auto ophalen. Hij had zonder mijn toestemming de sleutel opgehaald bij de garage en de auto stond al op de band. Toen ik aan kwam fietsen. Echt ontzettend aso om dit zonder overleg te regelen. Daarnaast had ik ook nog spullen in de auto die er nog uit moesten. Contact ging alleen per whats app. En daarin stond niet vermeld dat hij de sleutel bij mijn garage mocht ophalen. ( ik woon niet in de buurt van de garage) .Dit nooit weer.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein