Heel fijn bedrijf,goed om zaken mee te doen

Goede communicatie, snel handelen duidelijke afspraken.

Alles snel geregeld

Als niet-ervaren caravan-verkoper heb ik zaken gedaan met OSW. De aanpak en organisatie gaven me vertrouwen. Het contact met de koper verliep soepel, evenals de uiteindelijke verkoop.

Goed behandeld super.

Mijn ervaring ben goed geïnformeerd en geholpen netjes en correct. Een aanrader.

Super!

Snel geregeld, duidelijk en vriendelijk.

Vlotte keurige afhandeling

Na aanmelding bijna direct terug gebeld. Aan vullende foto's via de whatapp kunnne toe sturen. Snel een goed bod gehad. Na acceptatie werd de zelfde dag nog gebeld om de een afspraak te maken om de auto op te halen. Bij afhalen auto en korte inspectie van het voertuig werden de financiën geregeld en kreeg een vrijwaringsbewijs.

Bedankt voor het ten goede brengen voor de coordineren

Auto is netjes opgehaald geen bijzonder heden verder

Goed en snel geregeld

Goed, snel en makkelijk geregeld. Zodra een bod wordt geaccepteerd krijg je meteen koopcontract ( netjes ). Is ook gegarandeerd dar de auto wordt opgehaald en je krijgt ook de beste prijs.

Keurige afhandeling

Super tevreden. Goede communicatie en komt afspraken snel en netjes na. Zeker een aanrader als je van je auto af wilt.

Supersnelle verkoop en perfecte communicatie

Minder dan een uur na aanmelden was de verkoop van de boot rond. De communicatie met osw en de koper was eenvoudig en effectief.

Snel en netjes auto verkocht

De dame aan de telefoon en Tim van de ophaalservice, hebben ons keurig behandeld. De auto is ook snel opgehaald.

Ongecompliceerd snel en makkelijk

Motor aangemeld en al binnen een paar uurtjes bericht gekregen en verkocht.

Goede service, geen omkijken naar

Mijn sloopauto is verkocht via osw. Het plaatsen ging heel eenvoudig en ik kreeg vanzelf een bod en werd tussendoor goed op de hoogte gehouden.

Vriendelijke mensen, goede communicatie

Nette afhandeling

Betrouwbaar adres om zaken mee te doen. Dezelfde dag teruggebeld en de verkoop was een feit. De caravan is keurig op de afgesproken tijd door de koper opgehaald. Alles dik in orde!

Snelle service en alles wordt geregeld. Top!

Echte profesionals

Goede en snelle telefonische begeleiding door zeer nette medewerker. Afspraken worden per mail bevestigt.

Goed bod, naar waarde gedaan. Gisteren gebeld, vandaag is de auto al opgehaald. Top service!

Professioneel

Zeer snelle en prettige afhandeling. Vriendelijke medewerkers. Zeker aan te bevelen.

Zeer solide bedrijf

Correct en snel

Top geregeld

Het is allemaal netjes geregeld en de mensen die de auto kwamen ophalen waren ook fijn en behulpzaam

Makkelijk en snel

Was de auto binnen twee dagen kwijt

Snel en soepele afhandeling

Netjes en snel geregeld !

Goede efficiënte afhandeling.

Bedankt voor de geleverde service!

perfecte service

De gehele ervaring met deze site is naar wens,

vlot!

Zeer snel afhandeling. Auto was dag zelf verkocht. Heel blij met de dienstverlening en goede opvolging achteraf.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein