Perfect afgehandeld zoals afgesproken.

Auto werd opgehaald precies op het afgesproken tijdstip. Administratie duidelijk en overzichtelijk. Chauffeur handelde alles snel en perfect af.

mijn eerst ervaring met osw is super verlopen, alles keurig verlopen.

aanrader , super verlopen ,en snel.

top geregeld

alles naar wens geregeld een dikke 10

Zeer goed en duidelijk

Zeer goed geholpen bij de verkoop van onze auto tegen een voor ons goede prijs

Goede en snelle service

Motor te koop aangeboden en een dag later al een bod.

Goed overleg over de overdacht was mogelijk.

Alles ging vlot, zoals gewenst. Uiteraard had hij meer mogen opbrengen.

handel, snel en duidelijk

Ik mijn sloop auto verkocht voor een mooi bod, was snel helder en goed geregeld via OSW.

Binnen 24 uur auto verkocht

Gemakkelijk en effectief.

Deal was binnen 2 dagen geregeld en mooie prijs. Zeer vriendelijk contact

Perfect geregeld

Binnen 24 uur mijn auto geregistreerd en verkocht, chapeau

Supermakkelijk en alles zo geregeld!

perfect.

SNELLE EN GOEDE AFHANDELING.

Vandaag Clio opgehaald door Super Deal autobedrijf. Heel plezierig contact, zonder enig gedoe wat je ook wel eens hoort bij verkoop van auto's via veiling. Werkwijze van OSW strak en plezierig.

ik vond mijn advertentie niet maar had wel een kavel

Ik vond mijn advertentie niet maar heb wel een kavel ik kreeg een bod op mijn motor maar kon het niet zien omdat ik een melding kreeg dat ik geen advertentie had meerdere malen e-mails verstuurd en gechat maar geen reactie wel via mail u heeft u bod maar als ik het niet kan zien wat nut heeft het om te reageren en een tegenbod te doen ik wil mijn advertentie die er niet meer is verwijderen maar dat gaat niet en wel er al om gevraagd maar geen reactie nooit meer OSW

Makkelijk en snel sloopauto verkocht

Auto via de website aangeboden. Binnen 2 dg definitief koop gesloten. Soms lopen de e mails wat over elkaar heen bv ik kreeg al een mail over de verkoop terwijl er nog geen definitieve overeenkomst was. Verder goed geholpen door de klantenservice met de afhandeling.

Super makkelijk en snel

Makkelijk en snel mijn sloopauto verkocht. Goede prijs gekregen en alles snel afgehandeld.

Zorgeloos en Makkelijk

Snel een bod ontvangen. Snel verkocht. Vriendelijke man die mijn voertuig op kwam halen. Het voelt al gauw wat vertrouwder, omdat er nog een organisatie tussen zit die de bieders controleert.

Snel contact ,serieuze mensenn

S middags ingeschreven .s avonds auto verkocht !

verduidelijking schept vertrouwen

Goede uitleg miste wel persoonlijke touch op de verkoopovereenkomst (c.q advertentie niet rijdende auto verkoopovereenkomst moest de auto kunnen rijden en audio getest worden maar als de auto het niet doet is dit verwarrend voor mij)en dreigende taal verkoopovereenkomst omtrent je bent akkoord met onze voorwaarden, liever had ik een kleine geruststellend samenvattibg gezien dat osw de verkopende partij duidelijk wat ze naar de kopende partij sturen ( ik zag geen advertentie alleen een verkoopovereenkomst in de mail van de deal) tevens fotos uploaden was een drama fotos versprongen van plek waar de foto geplaatst is naar rechts voor links achter en hierna verdwenen de fotos misschien is een kis keep it simple de beste manier

Vlot en handig. Afwikkeling bij de caravan moeizaam

Bod per email ontvangen en geaccepteerd. Afspraak op locatie door mij paar keer verzet maar goed opgelost. Bouwjaar en datum van afgifte kwamen niet overeen. Vervelend voor beide partijen.!!!!!!! Door in de toekomst de vraag vooraf te stellen wat is 10e letter op het kenteken bewijs kan dit heel eenvoudig voorkomen worden. Verder alles snel en kordaat afgewikkeld

Goed en komen afspraken na.

Goede uitleg van Osw en opkoper houdt zich aan de afspraken

zeer goed

zeer goed netjes en snel gegaan

Netjes geregeld

Goed geregeld. Weinig gedoe. Mail van mij werd helaas niet beantwoord.

Makkelijk en snel!

Snel je auto verkopen. Zonder het gedoe bij een particuliere verkoop. Duidelijk en makkelijke verkoop , auto thuis opgehaald.

Een rijke ervaring

Als nieuweling eens de som op de proef genomen. En mijn auto aangemeld bij OSW. Ik kan niet anders zeggen dan dat de site klantvriendelijk is, de mensen die contact met je opnemen vriendelijk en meewerkend. En de sloperij die de auto heeft opgehaald zeer correct was. Dus sjapoo.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein