Snelle reacties

Ik heb mijn motor aangeboden en dezelfde dag nog verkocht en alles netjes afgewerkt.

Prima service, snel, betrouwbaar, geen gedonder

Ik had geen zin aan vreemden aan de deur, wilde de auto snel mkwijt, goede prijs, snel geen gedonder.

Professionele en correcte service!

Goed geholpen en mijn auto voor een nette prijs verkocht.

Goed en snel geholpen

Alles liep gewoon vlekkeloos..... Nou de auto dan niet haha

geweldige service

ik had me caravan te koop gezet, later telefoon gekregen die door gesproken. en later met een prijs akkoord gekomen

Zeer goed verlopen en heel snel bericht toppie

Toppie verlopen en snel contact en e.mail

goed geregeld en goed verlopen

de gehele procedure is perfect gelopen. Auto is opgehaald en ik heb geld gekregen. Duidelijke afspraken gemaakt over het ophalen van de auto

Perfecte service! Waarom zelf naar de sloop gaan?

Perfecte service! Waarom zelf naar de sloop gaan?

Zeer prettig bedrijf

OSW reageerde heel snel en bracht me in contact met een autobedrijf dat een realistisch bod uitbracht. Het contact verliep soepel. De medewerkers waren steeds goed op de hoogte en waren vriendelijk en duidelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles heel betrouwbaar overkomt

Top ervaring verkopen defecte auto

Super dienstverlening, gebruiksvriendelijke website en binnen een dag mij defecte auto verkocht aan een betrouwbaar bedrijf!

Goed contact. Snel geregeld. Goede afspraken. Aardige mensen. Papieren snel geregeld. Top!

Aanmelden en het wordt geregeld

Het is makkelijk om je voertuig aan te melden. Je kan nog eventuele foto's of tekst later erbij zetten. Het wordt voor je geregeld en elke keer netjes een mail over de status van je dossier.

Goede communicatie

Snelle afhandeling nette medewerkers

Snel

Gemakkelijk

Geweldige manier om snel mijn motor te verkopen

Na aanmelding heel snel een telefonische afspraak. Daarna volgde heel snel een verkoop voorstel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hele proces behalve correct ook heel plezierig is verlopen.

Snel, netjes en opgehaald volgens afspraak, netjes betaald en meegenomen

Nette firma , keurige en vriendelijke mensen, goede afhandeling, je weet ook met wie je praat, goed geregeld. Zou het de volgende maal weer zo doen.

Vlotte afhandeling. Prima.

Vlotte afhandeling van zaken. Duidelijke instructies. Prima

alles goed

goed geregeld. en een goede communicatie

Is perfect geregeld!

DE afwikkeling mbt de verkoop van de auto is vlekkeloos verlopen zowel bij OSW als bij DB autodemontage. Mijn dank hiervoor!

Suoer goed geholpen dank

Ik was bang en jullie hebben alles gedaan dst ik de beste prihs kreeg voor mij caravan

Snelle service

Nadat ik me heb aangemeld werdt ik de dag daarop gebeld en was de auto binnen 1 dag verkocht voor een nette prijs zonder iets te hebben hoeven doen. De auto wordt thuis opgehaald en meteen gevrijwaard en betaald. Goede service en bemiddeling van OSW

Mijn ervaring was wel oke. Alleen het vrijwaring bewijs heb ik nog niet

Het ging goed. Hij is gisteren opgehaald. Ik heb alleen nog geen vrijwaring. Die zou ik per mail krijgen. Maar nog niet ontvangen. Met vriendelijke groet. Anna Velthuizen.

Goede en snelle service met follow-up

Geen vertraging na aanmelding. Voldoende mogelijkheden om de auto aan te bieden via de website. Snel een opkoper gevonden en afgehandeld. Telefonische follow-up is prima.

Helemaal top

Wat allemaal goed gegaan vriendelijke man Heeft gebeld dat die eraan kwam Dus echt helemaal top

Prima service, alles eenvoudig online te regelen

Prima service, alles eenvoudig online te regelen.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein