ongelovelijk geweldig

hele positieve ervaring ,heb de vraagprijs contant in mijn handen gekregen en de koper was heel aardige man ,wat een goed bedrijf is dat osw

Zeer goede en snelle service

Alles goed geregeld alleen de kopende partij zou eigenlijk meteen contact moeten opnemen met verkopende partij

Positief

Bereidwillige medewerkers, snel resultaat

Supper

Gewoon top geregeld

zeer goed, echt een aanrader

echt een toppertje ,goede prijs voor mijn motor gekregen en alles is zorgvuldig afgehandeld,

Voor de eerste keer en goede ervaring

Alles correct verlopen, zeer goed en betrouwbaar!!

De auto aangeboden voor verkoop ,met OSW gebeld .daarna verliep alles rondom deze transactie soepel ,auto werd door een vriendelijke man opgehaald .betaald en vrijwaringsbewijs gekregen. Al met al, een zeer goed bedrijf als je je oude auto kwijt wil.

Snel geregeld!

Auto aangemeld en er werd vrij snel gebeld voor extra informatie. Daarna zou er teruggebeld worden en dat was ook binnen een half uur en auto verkocht! Netjes alles op de mail ontvangen! Top service!

Snelle en goede afhandeling

Zeer tevreden met de werkmethode van OSW, snel goed en vriendelijk contact omtrent de auto hierna zijn ze aan de gang gegaan voor de verkoop en met een serieus bod gekomen ipv concurrenten waar je je auto nog net niet gratis weggeeft. Als ik ooit weer zit te denken aan een verkoop zal ik OSW zeker adviseren!

super snel

Na een paar dagen motor verkocht. Is steeds wel iets onder de werkelijke prijs, daar ziet vermoedelijk wel de bonus die OSW hierop neemt alsook dat de verkoop uitsluitend kan voor professionele verkopers. In ieder geval geen rompslomp van bieders, bezoekers en testritjes.

Makkelijk

Precies wat ik verwachtte, heldere communicatie en vriendelijke mannen die hem op kwamen halen.

Goed, geen problemen, duidelijk.

Het gaat precies zoals omschreven. Ze zoeken de hoogste bieder voor je auto, nemen contact met je op en geven een advies omtrent de verkoopprijs. Niks negatiefs te melden !

Snelle service

Snelle en betrouwbare service

Top geregeld

Zeer vriendelijk en goed geregeld van A tot Z

perfecte service

ben zeer tevreden met contact en hulp

Een bedrijfsauto verkopen ging nog nooit zo makkelijk

Binnen 12 uur hadden ze een potentiele koper gevonden die mijn prijs wilde betalen. Omdat het niet mijn dagelijks werk is konden ze me goed informeren hoe en wat er gedaan moest worden. De bemiddelde koper was vriendelijk en kwam zijn afspraken na.

Heel snel geregeld

Binnen 15 minuten was m'n auto verkocht, met een goed bod. Dus heel tevreden. Als je snel je auto kwijt wil is dit een aanrader.

Snel en goed geregeld

Mijn auto te koop aangeboden de zelfde dag nog bod gekregen en verkocht . Paar dagen later door bedrijf opgehaald. Snel en goed geregeld. Aanrader!

Alles naar wens verlopen.

De verkoop van mijn motor verliep makkelijk en vlekkeloos. OSW heeft het contact tussen de verkoper en mij netjes tot stand gebracht en met mijn wensen rekening gehouden.

Goede afwikkeling

2de keer dat ik hier een auto aanmeld en beide keren goed afgehandeld.

Uitstekend service

Vriendelijke medewerkers

Heel goed zaken gedaan!

Afspraken gedaan aan de telefoon keurig en snel afgehandeld. Zeer tevreden!

Helemaal top

Wou binnen korte tijd van mijn auto af en dit was binnen 24 uur al voor elkaar! Helemaal top! En klantenservice is ook een dikke 10

Makkelijk om de auto aan te melden, en snel verkocht

Makkelijk om de auto aan te melden, en snelle reacties en meteen verkocht.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein