Snel een bod gekregen en prima afgehandeld

Dezelfde dag van de aanmelding al een bod gekregen en daarna is het door de bieder snel en goed afgehandeld, zeer tevreden!

Top geregeld.

Goed, snel en vakkundig, perfecte begeleiding en wat ook goed is: goed bereikbaar.

Snel

Motoren waren zo snel verkocht Hier hadden we niet op gerekend Mooi en tevreden over prijs Alles netjes afgehandeld Zeker een aanbeveling waard

Snel geregeld

Snel geregeld het eerste bod vond ik te weinig, toen hebben ze een half uur later weer gebeld dat de koper het bod verhoogd had, wat voor mij toen interessant genoeg was. Twee uur later was de auto al opgehaald en alles netjes afgerond. Zou dit zeker aanraden

Fijne ervaring

Auto moest naar sloop Wist niet hoe het werkte via internet terecht gekomen bij OSW Via OSW alle info gekregen. Zeer prettig contact en duidelijke uitleg. Autosloop bedrijf was ook top Goede prijs, snelle reactie en contact verliep prima. Betaling was al gedaan voordat de auto was opgehaald. Al met al goede ervaring

Snel, goede prijs en prima services.

Uitstekende, snelle communicatie. Vriendelijk en behulpzaam

Snelle reactie van Martijn Neven. Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Andere dag een collega van Martijn aan de telefoon ook vriendelijk en behulpzaam. Vooral snelheid en belofte nakomen terugbellen was een zeer prettige ervaring.

Perfect tot in de puntjes geregeld, ook met de koper tot in detail

Perfect tot in de puntjes geregeld, ook de koper Mars Autodemontage vriendelijk en goed geregeld.

Snelle en professionele bemiddeling.

Door bemiddeling van OSW heb ik mijn Mazda snel kunnen verkopen.

snel geregeld

bellen,ophalen afrekenen klaar!

Snelle afhandeling alles gegaan zoals afgesproken super!

uitstekend

goede uitleg hoe ze te werk gaan en snel een goed bod ze doen heel goed hun best om je zo goed mogelijk bod te krijgen snelle afhandeling binnen 2 dagen is alles geregeld en de auto op gehaald. een 10 en je krijgt niet iedereen aan de deur' top

snelle reactie en goede communicatie

fijne contacten en snel resultaat

Zeer prettig ervaren

Auto geplaatst en binnen een paar dage verkocht. betrokken personeel van OSW.

Zeer eenvoudig om zelf een auto te verkopen

Uitleg goed gegeven, procedure goed te volgen.

goeie prijs en eerlijke behandeling.

snel en een goede prijs

Auto te koop aangeboden Gebeld met wensen over de prijs Volgende dag al verkocht en hele goede after sales

perfect

het was simpel om mijn auto online aan te melden en ik werd daarna netjes per mail en telefonisch op de hoogte gehouden omtrent de biedingen. door het betreffende autobedrijf is mijn auto op de afgesproken tijd opgehaald en werd alles gelijk thuis afgehandeld; de controle van de auto, de vrijwaring, betaling en ophalen van de auto. Deze persoon was ook nog uiterst vriendelijk. top!

Vanaf 1e contact tot verkoop top geregeld

Het persoonlijk contact met OSW verliep buitengewoon profesioneel. Ik werd zoals beloofd op tijd teruggebeld en ook nog bijgestaan toen bleek dat mijn vrijwaringsbewijs kwijt was. Kortom zeer aan te bevelen partij!

Zou het opnieuw doen!

Vlotte communicatie, snelle afhandeling. Een aanrader..

Uitmuntend

Goed geregeld

Alles is prima verlopen. Contact is prima geweest gr riekie kornet

De service van osw is uitstekend.

Het contact en de service van osw is uitstekend, alles is heel netjes en vlot verlopen, ben blij dat ik contact met hun heb gezocht en zo mijn motor heb kunnen verkopen in een paar dagen tijd.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein