Snelle en betrouwbare afhandeling van verkoop auto

Persoonlijk contact Realistische biedingen Heldere communicatie Overzicht afspraken Vlotte afhandeling Snelle uitbetaling

Goed en snel geregeld

Zelfde dag nog gebeld en snel geregeld.

Toppie geregeld

Zeer goede en duidelijk side en goed En snel afgehandeld

Prima geregeld

Duidelijke en vlotte afwikkeling van de verkoop van mijn motor. Kan OSW aanbevelen.

Goede en snelle service

snel en goed geregeld

binnen een week verkocht, en opgehaald, op een tijdstip dat mij uitkwam

Makkelijk en goed!

Absoluut een aanrader! Makkelijk en vriendelijk geholpen

Het is prima verlopen

Ik heb wel een laag bedrag gekregen voor mijn auto maar daar was de situatie naar. Positief is dat je gemakkelijk de voortgang kunt monitoren. Wel krijg je steeds mailtjes dat er iets op de site te zien is terwijl daar nog niet te zien is wat de verandering is. Dit lijkt me een mooie verbetering. Maar misschien komt dit doordat ik geen account aan wilden maken. Ook bij het regelen van een afspraak werd ik goed geholpen. Bij het beslismoment werd ik wel door verschillende collega's gebeld terwijl die niets wisten van elkaar. Dit zou beter voorkomen kunnen worden.

Prima en goede communicatie

Tijdens telefoongesprekken heel netjes en duidelijk te woord gestaan. Aanrader

Word snel en efficiënt gewerkt. Overeenkomst was snel gedaan en de auto was binnen een week opgehaald, betaald en vrijwaring via de mail. Zeer te vrede, met een beetje pijn in me hart mijn eerste bolide aan ze verkocht.

geweldig

vriendelijk/ behulzaam/ top.

Snel geregeld .

Snel geholpen en netjes geholpen en afgehandeld.

Zover goed en snel.

Alles goed alleen de vrijwaring heb ik nog niet terwijl mij verteld is dat deze ter plekke met geld zou worden afgegeven. Maar ik ga er maar vanuit dat ik deze morgen per mail ontvang.

geven opvilging aan de overeenkomst zodat de koper binnen 3/4 dagen de auto ophaalt. klantgericht netjes en dus goede service.

Goede snelle afhandeling. Geld werd vooraf overgemaakt. Ophalen van de auto verloop probleemloos.

Prima en betrouwbare dienstverlening en snelle service en afhandeling.

een nette afhandeling van de verkoop van de auto

duidelijke aanwijzingen op de website. Jammer om te vernemen dat de auto niet meer wordt gebruikt voor onderdelen. het bod was laag, maar ja .... je moet je auto kwijt. erg vroeg aan de deur om de auto op te halen. Bijna een uur vroeger dan was afgesproken.

Doen wat ze beloven

Auto voor goede prijs verkocht en opgehaald door derde partij. Zeer tevreden

Tevreden over de verkoop van onze bedrijfswagen

OSW heeft snel en correct bemiddeld bij de verkoop.

Tevreden over de verkoop van onze bedrijfswagen

OSW heeft snel en correct bemiddeld bij de verkoop.

Goede en snelle service

Deze week mijn auto helaas door omstandigheden moeten verkopen. Via OSW binnen 3 dagen verkocht. Net autobedrijf voor de deur met uiterst correcte nette mensen... meteen vrijwaring en snel afgehandeld. OSW heeft snel en persoonlijk contact.

Duidelijke afspraken die ook na gekomen worden. Vanmorgen is de auto door het bedrijf opgehaald.

Super geholpen. Met het eerste bod was ik het niet eens, werd niet moeilijk over gedaan en er werd voorgesteld om een nieuw bel rondje te doen, waar uiteindelijk het bod uit kwam waar ik tevreden mee was. Bedrijf komt zeer betrouwbaar over.

netjes en snel geregeld

netjes en snel geregeld

Ik had mijn auto erop gezet en 2 dagen later was die opgehaald door het sloopbedrijf. De communicatie ging ontzettend vlot en de man die het kwam ophalen was super vriendelijk. Hele goede ervaring

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein