Ik vond het een hele fijne samenwerking echt ben super geholpen

Goed contact gehad met Calvin . Mijn idee door gesproken en de zijne . Motor netjes verkocht zonder problemen . Top .

Fijn,snel en goed geholpen

Werd snel erg fijn geholpen. Zeker een aanrader.

Een bedrijf dat woord houdt

Een professioneel bedrijf, dat zich inzet voor de verkoper. Ze hebben er tijd en energie in gestoken om de hoogste prijs te krijgen voor mijn auto.

Prima en snel

Snelle reactie en de opbrengst was een stuk hoger dan ik had verwacht. Netjes een overeenkomst met alle afspraken via de mail.

Keurig geregeld. netjes op tijd . Vrijwaring en me afgesproken bedrag ontvange . Lekkerder aan te raden om zaken te doen met O.S.W .nl.

Eerlijk, snel en betrouwbaar. Ik zou het anderen echt aanbevelen die ook in een bepaalde urgente situatie verkeren en hun auto moeten verkopen. Ik heb ook meerdere bedrijven gecontacteerd, maar dit is de beste.

Snel en een goede bemiddeling .

Snel en een goede bemiddeling . Vriendelijk en hulpvaardig .

Ben goed en snel geholpen en vriendelijk

Ik kan OCW aanbevelen bij het verkopen van een sloopauto Vriendelijk personeel en persoonlijke aandacht. Binnen 3 dagen al een aanbod gekregen en binnen een week auto opgehaald

correct

Heel tevreden. Jammer voor jullie dat de eerste afspraak niet goed getimed was.

Perfect geregeld

Verkoop van mijn motor is goed geregeld. Een hele mooi site, die doet wat ze beloofd.

Netjes

Betrouwbaar

Een fijne ervaring

Ik had nooit gehoort van osw.nl ik ben zeer blij dat ik het gebruikt heb neemt een hoop werk uit handen je hoeft bijna zelf niks te doen dus ik raad het iedereen om van osw.nl te gebruiken osw bedankt.

Vriendelijk

Goede communicatie en super vriendelijk. Zowel met de mail al telefonisch.

De afspraken werden goed nagekomen en er werd goed gereageerd.

Door zowel OSW en DB is er prima gewerkt

Goede prijs en communicatie

Goede prijs en snelle afhandeling. Super tevreden!

Prima ervaring

De caravan via osw voor een goede prijs verkocht. Ik werd na accepteren van het bod snel gebeld door een medewerker die duidelijke uitleg gaf en geduldig al mijn vragen beantwoordde.

vriendelijke behandeling, vlotte afwerking

Telefonisch contact, duidelijke uitleg, vriendelijk benadering. Verdere verwerking snel. Ik ben heel tevreden over OSW

Professioneel en doorpakkend

Hee is eenvoudig om je advertentie te plaatsen en er komt snel een bod. Na mijn tegenbod werd ik door OSW gebeld waarna de deal redelijk snel werd gesloten, zonder dat ik me onder druk gezet voelde

Ik ben niet goed in verhalen schrijven maar weet 1 ding zeker, ik zal ze overal aanbevelen.

Snelle bemiddeling

Eenvoudige aanmelding; snelle reactie met acceptabel bod!

Top service!

Prima communicatie, snelle afhandeling. S’morgens gebeld voor afstemming, paar uur later gebeld met het hoogste bod, en aantal minuten erna gebeld door de koper om een afspraak te maken. Op voorhand een koopcontract ontvangen, dat was erg fijn en bied zekerheid. Ook een telefoonnummer om te bellen als er toch problemen zouden voordoen met de verkoop. Verkoop verliep soepel en aan alle afspraken is voldaan. Echt een aanraden om een auto te koop aan te bieden via OSW!

Zeer snelle reactie, telefoon verkeer verliep vlot; beleefde bediening.

De verkoop van de moto werd volledig gedaan door Calvin en dit verliep redelijk vlot. De koper was ook vriendelijk maar ik moest toch 500€ laten vallen ondanks dat hij een bod gedaan had van 8500€. Maar ik denk dat dit redelijk normaal is als je de moto enkel kan bekijken van de foto's. Maar ben blij dat dit zeer snel gegaan is en dat ik niet dagelijks mijn motor moest stallen aan de zijkant van de straat.

Zeer tevreden.

zeer tevreden over de snelle en vakkundige afhandeling van de verkoop van mijn auto. Binnen vijf minuten was het naar alle tevredenheid afgehandeld.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein