Zeer goed geholpen

Ivm een lease-auto wilde ik mijn auto verkopen en daarom diverse partijen (o.a. ANWB verkoopservice en ViaBovag) een bod laten uitbrengen op de auto. OSW kwam met veruit het beste bedrag. Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden en binnen een dag was de auto verkocht.

de makkelijkste om je auto te verkopen

binnen 1 dag was mijn auto tegen mijn verkoopprijs. Was wel hele oude auto en de verkoopprijs laag. Maar feit blijft dat ik heb niet veel moeite heb hoeven te doen om hem kwijt te raken. Netjes mijn geld ontvangen en vrijwaring gekregen en de wagen is netjes opgehaald.

Super.

Niks op aan te merken.

Onze Chevy was snel verkocht

Binnen een dag had ik een aanbod binnen op onze Chevy. Ik had gemeld dat er een probleem met de olie was en dat is netjes doorgegeven. Ik had geen zin om zelf met de auto te gaan 'leuren' en dat is me uit handen genomen. Zou ze zo weer inschakelen.

Alles volgens afspraak afgehandeld

Een goed en eerlijk bedrijf zal ze zeker aanbevelen

Snel en betrouwbaar

Zij bieden een goed match tussen vragers en aanbieders. Kan worden aan bevolen.

Ssuper

Auto is netjes opgehaald zoals afgesproken. Vriendelijke mensen . Vrijwaring binnen 5 min op de mail. Al met al zeer tevrede over de afhandeling.

snel en netjes

kreeg al snel een acceptabel bod op mijn auto, alles netjes geregeld en later ook nog navraag gedaan of alles goed verlopen is

Uitstekend.

Ben heel tevreden over de afwikkeling. Super goed..

Prima geholpen en afgewerkt

Snel en vakkundig geholpen. Prima begeleiding bij de verkoop. Motor is correct opgehaald

Een bedrijf dat betrouwbaar is

Hele beleefde mensen fijn om zaken mee te doen

Professioneel en bonafide

Duidelijk eerlijk en snel gewenst resultaat

Snel goede afhandeling

Waren op tijd, snelle afhandeling en de hoogste prijs

Succesvolle ervaring !

Snel en goed geholpen

Heel fijn wat jullie gedaan hebben

Prima begeleiding, snelle afhandeling. Auto vrijdagmiddag aangemeld, zaterdagochtend verkocht.

Geweldige ervaring rijker.

Professionele mensen die weten waarover ze praten. Auto binnen een paar uur verkocht.

Supergeregeld

Op zaterdagavond onze caravan te koop gezet,maandag verkocht!!!

Correcte en duidelijke afwerking.

Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

heel tevreden .

zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

gedaan wat er tevoren besproken was

gedaan wat er tevoren besproken was

Fijn bedrijf, zorgvuldig en geïnteresseerd

Fijne dienstverlening, bellen regelmatig om te controleren of bedrijf contact heeft opgenomen.

Snel en gemakkelijk auto verkocht

Snel geregeld en direct contact. Auto thuis opgehaald en netjes afgehandeld.

Alles goed en snel geregeld.

Auto

Ik heb een email gedaan via hun site om de sloopauto weg te doen zelfde dag bericht terug goed bod en snel op gehaald

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein