Helemaal top geregeld

Voor mij was dit een nieuwe en zeker positieve ervaring! Ik melde mijn sloopauto via de site van OSW aan en een dag later kreeg ik bericht van een passend bod. Afspraak met het bedrijf gemaakt, kreeg netjes alle informatie, incl verkoopcontract via de mail gestuurd. Het autobedrijf kwam zelfs de auto bij m'n werk ophalen... betaling ter plekke, vrijwaring dezelfde dag direct via de mail ontvangen... super geregeld !

Zeer goed.

Aan melding online gedaan, binnen de 30 minuten hadden ze al contact met me opgenomen, met de melding dat er een koper was. Akkoord gegaan aan de telefoon en daarna een mail gekregen met verkoopsovereenkomt en de gegevens van de koper. Hier mee contact opgenomen en de volgende dag was mijn auto verkocht/opgehaald. Uitstekende service en een zeer vriendelijke en behulpzaame man van OSW aan de telefoon gehad.

Snel en correct afgehandeld

Na aanmelding van mijn auto werd ik snel gebeld om nog het een en ander door te spreken. Een uur later lag er een bod van een autobedrijf, nog een tegenbod gedaan, deze werd geaccepteerd. Een dag later werd de auto bij mij thuis opgehaald, netjes gevrijwaard, betaald en weg was ie. Dus alles is soepel verlopen.

Goed geholpen

Wij zijn zeer tevreden met osw

Goeie Service en perfecte afhandeling

Goeie Service en snelle en perfecte afhandeling

Vlotte en snelle afhandeling

Prima organisatie, na het invullen van het aanmeldformulier was de motor snel verkocht en werd door de koper opgehaald en zeer correct afgehandeld dwz vrijwaring en betaling. 2x telefonisch contact gehad met OSW aanmelding en afmelding prima!

Snel en netjes afgehandeld

Kon goed onderhandelen over de prijs.

Snel en duidelijk

Je hebt nergens geen omkijken naar lekker gemakkelijk.

Uitstekende service

Uitstekende service, ik zal zeker weer gebruik van hun service!

Snel en heel netjes geregeld!

Snel, nette prijs. Eerste ervaring met OSW: zeer tevreden.

Betrouwbaar.

Goede ervaring. Binnen 1 dag een mooi bod voor mijn motor. Motor bedrijf regelde alles bij mij thuis. OSW Heeft tussendoor 2 maal mij gebeld of alles goed was geregeld tussen mij en motorzaak om alles zo goed mogelijk te begeleiden. Complimenten.

Eindeloos goed

Nooit gedacht dat een verkoop zo soepel zou kunnen verlopen. Ik raad het iedereen aan om zo je motor te verkopen.

Perfecte service

OSW houdt continu vinger aan de pols over de gang van zaken en levert daarmee hoge kwaliteit

snelle aktie

duidelijk, snel en makkelijk gegaan.

Mijn motorfiets was precies in 1 uur verkocht voor een voor mij acceptabele prijs.Zeer vriendelijke afhandeling.

Alles goed en snel geregeld

Verkoop van motor ging vlot en alles volgens afspraak. Al met al beviel het goed om op deze manier mijn motor te verkopen. Telefonisch contact met OSW verliep ook erg goed.

Op simpele wijze landelijk bereik voor verkoop (sloop-)auto

Door eenvoudige aanmelding bij OSW krijg je landelijk bereik voor de verkoop van je auto. Reacties afwachten en keuze maken voor koper, zonder bijkomende kosten voor OSW, prima toch?!

Goede afhandeling

De eerste communicatie ging wat stroef, maar eens de bal aan het rollen was, was alles snel geregeld. De ophaling en vriendelijkheid van de autohandelaar waren erg professioneel en is absoluut niets op aan te merken.

Makkelijk en eerlijk

Makkelijk om iets op te zetten. Als je eens gaat met de verkoop wordt het snel geregeld. En alles wordt netjes en snel afgehandeld. Ik zou dit zeker weer doen bij een volgende verkoop.

Goed advies en vlotte verkoop

De koper probeerde toch €50,— minder te betalen, ik had het advies van jullie opgevolgd en het verkoopcontract erbij gehouden. Hier stond de prijs duidelijk vermeld. De koper heeft toen zonder problemen de verkoopprijs betaald. Kortom blij dat ik jullie bedrijf als bemiddelaar had.

Wist niet dat dit bestond en kon. Maar was een top ervaring. Werd gelijk teruggebeld voor het maken van een afspraak, en hij stond ook precies op de afgesproken tijd voor de deur. Het geld was een dag van tevoren overgemaakt en alles wordt voor je geregeld.

UItstekend

Heel vriendelijke medewerker, prima opvolging en verkoop aan de moto met de handelaar

eerlijk en zorgeloos

als omschreven binnen 48 uur een bod, binnen 48 naar acceptatie contact gehad en de auto werd snel opgehaald. bod was zeer acceptabel

Geweldig geen gezeik en zo geregeld.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein