Heel goed!

Binnen no-time mijn caravan verkocht. Goede communicatie! Een aanrader!

Prima geregeld.

Snelle reactie, geen gedoe. Vriendelijke mensen.

Tevreden

Jullie medewerkers zijn beleefd. Het was een vlotte en snelle afhandeling volgens afspraak.

Super tevreden voor de snelle afhandeling van de verkoop van onze Hyunday

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie van OSW en vooral ook over de vlugge en correcte afhandeling door Cedar autohandel BV en de fijne communicatie met Amze El Hussein

Snel en direct verkocht

1e dag aangemeld bij osw. 2e dag bod gehad 4e dag afspraak en de verkoop afgehandeld na ieders tevredenheid. Leuke terugkoppeling van osw mbt het bod en afspraak regeling, ik vind osw een goed bedrijf om mee samen te werken.

Goede behandeling.

Snelle service

Goed en vakkundig geholpen. Zou er de volgende keer weer gebruik van maken

Eerlijke prijs, duidelijk en open over provisie en prijsstelling

Redelijk snel na invullen van mijn gegevens werd er contact opgenomen. Over de prijs werd overleg gepleegd. Geen gedonder aan de deur. Keurig bedrijf MVM motoren, volgens prijsafspraak, keurig op tijd en direct met vrijwaring. Top!

Uitstekende service

Een solide betrouwbaar bedrijf. Gelijk alle informatie doorgemaild gekregen. En deze was duidelijk en helder

Verkoop snel geregeld

Voor de tweede keer een auto verkocht via OSW. Het was wederom een goede ervaring. Mijn auto is binnen 1 dag verkocht voor de vraagprijs.

SUPER

Aardig snel geholpen.

top

heel snel en een mooie bedrag gekregen voor de auto +

Snel en accuraat

Het aanmelden van een voertuig is eenvoudig. Het proces van het verkopen wordt met grote regelmaat gecontroleerd en de mogelijkheid wordt geboden om hulp te vragen wanneer nodig. Snel ontvingen wij een bod en het afhandelen van de verkoop en het ophalen van de auto verliep soepel.

Prima ervaring en vlot geregeld

Verkoop motor vlot geregeld en daarna snel afgehandeld.

Snel

Binnen een uur mijn sloop auto verkocht. Zelfde dag alles geregeld

Prima geregeld zeer tevreden

Nvt

snel en klantvriendelijk

Na de aanmelding werd ik binnen 1 dag gebeld door een accountmanager. Deze hoorde mij goed aan en is aan de slag gegaan om een koper te vinden. Een dag later is de auto verkocht voor de prijs die ik in mijn hoofd had. Snel en klantvriendelijk behandeld en volledig ontzorgd. aanrader dus

Goed 10

Mijn ervaring met jullie is dat alles zo goed afgehandeld is met geduld en openheid ook zoals afgesproken is het ook zo gegaan met alles dank voor jullie service en afhandeling. J.m Birjmohun

Super!!

Vanaf het moment dat ik mij inschreef, werd ik binnen 24 uur benaderd. Alles werd netjes uitgelegd en alles word van A tot Z geregeld. Top!!

snel en correct

Ik werd gebeld door een heel aardige mijnheer. We spraken een goeie prijs af en de auto werd netjes opgehaald op afgesproken tijd en plaats. Dank u wel daarvoor!

Snel en simpel

Heel gemakkelijk en een prima bod gekregen. Binnen 24 uur gefixt!

Snel, doeltreffend en netjes geregeld

1- auto aangemeld voor verkoop 2- contact gehad met medewerker 3- goede info en medewerking 4- binnen week auto verkocht 5- en uitstekend alles geregeld

Betrouwbaar en efficiënt

Ik heb mijn motor verkocht. Snel goede en duidelijke communicatie

Auto snel verkocht.

Zeer goed en snel

Snel en goed geregeld. Binnen 10 minuten is de auto meegenomen.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein