Snelle afhandeling, accuraat en erg klantvriendelijk.

Zie hier boven

Alles ging goed en soepel, vrijwaring was snel binnen, alles keurig afgehandeld. We kwamen er alleen te laat achter dat de zonnenbril nog in de auto was achtergebelven helaas.

Snel en gemakkelijk mijn oude motor verkocht

S,morgens op de mail gezet en 's,middags verkocht Afspraak met verkoper over ophalen motor Op uur en tijd was hij daar.

Alles prima geregeld

Snel en duidelijk

Na het aanmelden van de auto, werd er gelijk telefonisch kontakt opgenomen om nog het een en ander te checken, door een zeer vriendelijke medewerker OSW.nl. Daarna binnen twee uur wederom kontakt gehad om te melden dat er een bieding was op de auto. De bieding was prima , dus er werd gelijk een koopovereenkomst gemaakt voor de verkoper en voor de koper. Dus mijn ervaring met OSW.nl is zeer goed en betrouwbaar , en kan ze vol vertrouwen aanbevelen. TOP!!!

Heldere en snelle communicatie en goede afspraken

Heel snel contact en duidelijke afspraken. Geselecteerde koper nam ook meteen contact op waarna afspraak volgde. Tussen vinden OSW en plaatsen advertentie en contact met koper lag minder dan 48 uur.

Goed georganiseerd

Helemaal ok

geweldig geholpen

ze gaven een nette prijs voor onze auto .hij werd keurig opgehaald en meteen overgeschreven en betaald kortom keurig allemaal

geweldig

Prima georganiseerd. Verkoop van caravan in spanje geweldig goed geregeld en de uitvoering was ook perfect

Makkelijk en goede begeleiding bij contact met koper.

Na aanmelding, is het soms even wachten op het beste bod maar als je dat hebt geaccepteerd kan het vlot gaan.

Snelle actie, nette prijs

Super tevreden over osw! Ze hebben keurig bemiddeld bij de verkoop van mijn bus.

Deden echt hun best om mijn vraagprijs te matchen

Binnen twee dagen mijn auto verkocht voor een veel hogere prijs dan andere handelaren boden. Moest hem wel zelf wegbrengen maar dat was de prijs zeker waard.

Snel geregeld en geen problemen achteraf.

De prijs mocht echt wel €100,- hoger zijn maar omdat het snel geregeld was vond ik het best. Afspraken zijn snel gemaakt en nagekomen.

Afspraak wordt duidelijk nagekomen.

Ben blij met OSW in contact te zijn gekomen. Na een paar korte mails en telefonisch contact zijn duidelijke afspraken gemaakt. Auto op afgesproken tijdstip opgehaald, vrijwaringsbewijs en de afgesproken vergoeding afgegeven. Top geregeld!

Snel een goede prijs

Na tal van opkopers gecontact te hebben en daar teleurstellende prijzen van gehoord te hebben, was osw mijn laatste poging. Ik werd een dag later keurig gebeld door osw om nog een aantal vragen te beantwoorden. Hierna werd de auto aangeboden bij hun contacten en hier kwam een eindelijk een eerlijke prijs uit. Ik kreeg opeens 4 x zoveel als bij een andere bekende opkoper. En bijna 2x zoveel als bij de opkoper van de reclame ( welke wel een keurige prijs hebben geboden voor mijn vorige auto). Ik ben heel tevreden met de gang van zaken.

Goed bod en snelle afhandeling.

Prima ervaring en de verkoop was binnen een week geheel naar tevredenheid afgehandeld. De OSW relatie, die mijn caravan gekocht heeft, was vakkundig en zeer klantvriendelijk.

Betaling en vrijwaring direct geregeld

De auto werd thuis opgehaald en alle afhandelingen werden direct geregeld, top

snelle en correcte service

De verkoop van met motorfiets verliep vlot. De motorfiets was snel verkocht en opgehaald voor de afgesproken prijs.

Geweldig ontzorgd

Ik ben uitstekend geholpen met de verkoop van mijn caravan. Vriendelijk en professionele aanpak van de medewerkers. Dit bedrijf is een aanrader.

Zeer tevreden over de bijzondere snelle gang van zaken

Mijn ervaring betreft vooral de overdracht aan de geen die de caravan heeft gekocht als zeer prettig ( per slot van rekening door jullie geselecteerd).Toen wij thuis waren gekomen belde ze over de afstandbediening van de moever die hij nergens kon vinden,maar gelukkig heeft hij terug gebeld dat die onder het bed vandaan te voorschijn is gekomen.een hele gerust stelling want wij vonden het zeer vervelend dat hij zoek zou zijn.Kortom bedankt voor alles.

Goed contact gehad snel afgehandeld

Ik werdt niet eens binnen 24 uur gebeld en al snel een koper gevonden. De kopers waren eerlijk ze hebben aanbetaling aangeboden k heb zelf aangegeven dat het niet nodig( woord is woord) we hebben elke dag contact gehad en vandaag is de auto opgehaald. Eerst hebben ze het geld overgemaakt daarna derest geregeld. Top service bedankt

Op tijd en goede service.

Goee service zo gepiept goed afgehandeld.

Goede snelle afwikkeling.

Makkelijk, eerlijk, snel.

Prima ervaring met OSW

Reageert snel na inzenden van de bootgegevens en foto's. Snel een bod gekregen. Na twee dagen koop- en verkoop gesloten. En na bezichtiging van mijn boot door de bieder, is het geld gelijk overgemaakt op mijn rekening. Verder goede begeleiding door de medewerkers van OSW.

Snel, simpel en betrouwbaar

Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van OSW voor de verkoop van de auto van mijn vader. Na het plaatsen werd ik binnen een dag gebeld door een zeer vriendelijke medewerker die nog wat aanvullende informatie vroeg. Direct daarna werd mijn ingediende verkoopverzoek goedgekeurd. Binnen een dag weer teruggebeld door dezelfde vriendelijke medewerker met een prijsvoorstel. Ik heb bedenktijd gevraagd voor overleg en dat was geen enkel probleem. De voortgang van de verkoop/biedingen is makkelijke te volgen omdat er telkens een mail komt met een update. Nadat we het bod hebben geaccepteerd werden we nog dezelfde dag gebeld door de dealer die het bod had gedaan. Deze is de auto nog dezelfde dag komen ophalen bij mij thuis. De dealer kwam vanaf de andere kant van Nederland dus dat was een rit van enkele uren. Geen discussies ter plaatse over de kwaliteit van de auto of heronderhandelen over de prijs. Direct geld overgemaakt en de overschrijving geregeld. Maximale ontzorging, wat een fijne verkoopervaring!!!!!!

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein