1ste keer voor mij maar zal wel altijd nu blijvend zijn

Zeer goed en makkelijk af te spreken

Makkelijk en snel geregeld

De verkoop ging makelijk. Alles was snel geregeld en een goeie prijs voor de camper gebeurd.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Goed geregeld

Tip

Soepel

Makkelijk platform. Bod geaccepteerd en koper hield zich keurig aan de afspraak.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Zeer slecht, veel gedoe, afspraken niet nakomen.

Auto aangemeld voor bod binnen een dag maar duurde 2 weken. Ook de richtprijs die ze gaven klopte niet met de biedingen die ze kregen. Uiteindelijk de auto verkocht via osw en het garage bedrijf zou binnen 2 dagen contact opnemen. Dat is niet gebeurd en uiteindelijk zelf maar bellen en bellen en contact met osw opnemen en er werd maar geen afspraak gemaakt. Uiteindelijk een afspraak en ik uit het werk naar huis komt het bedrijf niet opdagen. Van 10 tot 1 uur gewacht en gebeld naar osw en garage bedrijf die we niet te pakken kregen en osw was ook niet behulpzaam maar zeiden het kan toch gebeuren dat ze het vergeten zijn. Later kreeg ik op zaterdag ineens bericht dat ze om half 12 zouden komen via de mail van osw. En weer zijn ze niet gekomen. Osw is niet te bereiken in het weekend. De week erop zouden ze nu de auto komen ophalen. En tot mijn verbazing kwamen ze ook echt. Het bedrijf wou de eerst de auto op naam en daarna overschrijven. Uiteraard dit niet geaccepteerd en eerst betaling geëist. Ze zouden contant betalen maar dit konden ze ook niet nakomen. Uiteindelijk per bank betaald. Overgeschreven en afgehandeld maar wat een werk heb je ervan om met osw te dealen . De medewerkers van osw zijn onbeschoft en vooral Mark is opdringerig en belooft veel wat hij niet na kan komen. Dit gedoe had ik juist willen voorkomen door hem hier te verkomen ipv marktplaats. Doe je voordeel met deze review als ze hem al toelaten op de site.

heel goed geholpen

Alles was tot de puntjes geregeld . Verder werdt de afregeling goed afgewerkt. De auto ging snel naar de nieuwe eigenaar Mijn complimenten

Klote

De verkoper bood € 3300 online bij aankomst was er van alles waardpor hij mij onder druk zette en er € 2200 bood een verschil van € 1100. Met de hakken over de sloot € 2700 voor gekregen. Ik doe nooit meer zaken met OSW

Ze doen wat ze beloven

Onze auto aangeboden via de website van OSW. Het invullen verliep soepel en was eenvoudig. Direct terugkoppeling in mijn mailbox en zeer snel een realistisch bod ontvangen. Omdat er nog niet binnen 2 dagen een afspraak was gemaakt met de koper , nog een herinnering ontvangen om dit snel rond te maken. Ook het ophalen en de overdracht verliep conform afspraak. Helemaal tevreden met deze service.

Zeer goed geholpen

Osw, kende het niet. Maar toch hebben ze goeie handelingen voor mij gedaan. Duidelijk en werdt goed op de hoogte gehouden van de biedingen en de stand van zaken. Kortom geen gedonder en mooi geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Goede communicatie...netjes op de hoogte gehouden van stand van zaken..ook de koper van de auto vriendelijk oprecht en uiteindelijk binnen paar dagen auto verkocht aan Twinscars Rotterdam ...

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Ervaring met OSW.nl was over het algemeen ok!

Het autobedrijf was later dan afgesproken. Daardoor kwam ik in de knel met een andere afspraak. Vervolgens probeerden de mannen af te dingen. En dat vond ik vervelend. We hadden toch een afspraak over de prijs in het contract? De vrijwaringsbewijs is rond 17:00 uur aangevraagd en om 17:17 uur zijn ze weggereden. PAS OM 19:22 uur heb ik een email ontvangen dat de vrijwaringsbewijs om 19:18 uur is geregeld. Al met al niet netjes.

Zeer tevreden en duidelijk

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Top goed geregeld goede communicatie

Het is heel simpel en voor iedereen te doen de communicatie loopt soepel .

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Jullie zijn Ok,maar mijn ervaring met koper was zeer slecht,is auto nooit komen halen na meermaals contact te hebben gehad,staat op internet ook niet te boek als goed of betrouwbaar,zou zeggen royeren deze gast

Duurt te lang

Op het moment dat ik mijn auto aanbood duurde het 2 weken voor hij opgehaald kon worden. Het was erg druk kreeg ik te horen. Dan krijg ik dag voor het ophalen een app met reminder van de afspraak. Op dag van afspraak sta ik precies op tijd op afgesloten plek. Na 15 minuten nog steeds niemand om mijn auto volgens afspraak op te halen. Ik ben zelf gaan bellen. Krijg ik het bedrijf aan telefoon die mijn auto ophaald en duurt het nog half uur. Uiteindelijk bijna uur later dan de afspraak zonder dat er ff gebeld wordt dat ze later waren. De persoon die mijn auto ophaalde was wel vriendelijk. Hij zei de planning houdt geen rekening met de werkvloer. Leuk maar daar was ik dupe van. Ik moest werken waardoor ik uur later was en dit nog eens een extra snipper uur koste. Als ik weer een sloopwagen heb bel ik wel de sloop in mijn woonplaats ipv via deze internet optie.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Vriendelijk benaderd. Alles netjes volgens afspraak afgehandeld.

Gemakkelijk en snel

Duidelujk en snel. Goed contact en gemakkelijke afhandeling.

Goede en snelle service

Ik heb onlangs mijn Volkswagen buscamper verkocht via OSW. De verkoop was binnen een dag geregeld. De informatie vanuit OSW was helder en duidelijk.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Super van begin tot einde

Motor te koop gezet via osw via mike super aanbod en nog sneller verkocht nog geen 3 dagen super bedrijf

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Duidelijkheid en er niet om heen draaien

Gelukkig gevonden via internet Hun regelen alles En dan krijg je biedingen van bedrijven Die komen hun zijn afspraken ook netjes na.

Goed en snel geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Alles klopte van begin tot eind

Vanaf het 1e contact tot de verkoop en levering van de auto liep t gesmeerd. Erg fijn en bedankt!

Goed geregeld

Fantastisch

Heel vlot verlopen.

Geweldige service

Vrijdag morgen 30-01-2026 aangemeld voor verkoop van mijn auto in de middag belde een geïnteresseerde koper prijs afgemaakt waar verkoper en koper een prijs zijn overeengekomen en zaterdag 31-01-2026 auto opgehaald super snel geregeld. Met zeker dank aan de bemiddeling van OSW.NL echt geweldig

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein