Laden reviews...
812 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel reviews benadrukken snelle reacties en een soepele afhandeling. Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare service. De ervaringen tonen een overwegend positieve beoordeling met snelle betaling en ophalen. De algemene indruk is dat OSW professioneel en klantgericht werkt.
Binnen een paar weken alles geregeld
Boot
10 August 2026
Huibert
Werkendam
Na starten motor die liep meteen begon meneer over kettingspanner die hij hoorde,ik niet !!! En dat vernieuwen daarvan €200,- zou kosten Of ik evt in de kosten tegemoet wilde komen? Of afgesproken prijs of hij blijft staan, toen werd verkoop afgehandeld
N.v.t.
8 August 2026
J
Sittard
Fijn contact goede follow-up Ook het autobedrijf dat de auto heeft opgekocht. Super geregeld fijne mensen. Komt zijn afspraken na Ik ben heel tevreden
7 August 2026
Sylvia
Den Haag
Prijs in totaal iets minder dan gevraagd, maar alles zeer goed geregeld, ook met de firma Koens in Kappele.
Caravan
7 August 2026
Willem Johannes van der Burgh
Oostburg
Auto binnen 1 dag verkocht en perfect geregeld door hun.
Alex
Enschede
Zeer snelle actie van uw kant ,ze hebben we eerst geïnformeerd en bedrijf gezocht en weer teruggebeld over de prijs die ik kreeg. Nogmaals gebeld voor iets betere prijs en gelukt en handelaar ging akkoord. Snel en accuraat geregeld. Handelaar dhr Keijser kwam al dezelfde avond auto ophalen. Een zeer prettige jongeman, correct en goede rustige snelle afhandeling, uitstekend allemaal en zeer tevreden.
R.A. de Booij
Breda
het was allemaal redelijk snel geregeld, dus het netwerk functioneert wel met verkoper, koper, of opkoper. Heeft als tussenpersoon goed gefunctioneerd, want er zijn toch andere connecties als via de reguliere kanalen. Met name dat de OSW zelf terugbelt na een aanmelding is een pluspunt om het een en ander kort te sluiten.
Paul
ALMELO
Communicatie prima, acties snel opgevolgd. En binnen twee dagen verkocht.
Richard
Harderwijk
van begin tot eind goed geregeld
Freddy Kodden
Ommen
Fijn contact met OSW en autogroothandel ‘s Gravenhage! Top
5 August 2026
J
Den Haag
binnen 1 week mijn motor verkocht, na 1e bod een tegenbod gedaan en geaccepteerd, direct en snel contact met medewerkers OSW en daarna prima en snelle overdracht motor met zeer geschikte aardige koper, kortom, complimenten voor de totale afhandeling !
5 August 2026
Rob
's-Gravendeel
Mijn auto is gekocht door julli maar word nog steeds niet opgehaald ik vinde schandalig niet goed service
Beveelt niet aan
4 August 2026
Misha kirakusian
Nieuwerkerk aan den ijssel
Vriendelijk en vlot contact. Alles heel duidelijk en duidelijke afspraken. En een goede prijs voor mijn auto gekregen.
4 August 2026
Agnes
Beilen
Wat U deed was mij de zorgen van het laten ophalen en afstand doen cq verkopen van mijn sloopauto uit handen nemen; iets waarvoor ik mijzelf geen tijd gun.
3 August 2026
Nico Klaver
Diepenveen
Via OSW snel een degelijk bod gedaan op mijn sloopauto, de partij die gekocht heeft net als OSW zelf zeer professioneel
2 August 2026
Bob Raymond
Den Haag
Ik heb mijn auto aan hen verkocht 2,5 keer onder de minimale prijs. De medewerker van OSW begon met zo een laag bedrag en verhaal dat ik echt dacht dat de prijs rond de aangeboden lag. Dit puur door mijn onwetendheid. Zelfs de bedrijf die mijn auto kwam ophalen zei dat ik minimaal meer dan dubbele boor had kunnen krijgen. Ik begrijp niet waarom OSW misbruik heeft gemaakt van mijn onwetendheid. Ik begrijp dat OSW ook geld moet verdienen maar dit is naar mijn gevoel meer oplichting. Zal in ieder geval mijn auto volgende keer eerder gratis weggeven dan zaken doen met OSW.
Beveelt niet aan
1 August 2026
Bar
Haarlem
Als zeer goed ervaren met goede afwikkeling
Camper
31 July 2026
William
Hedel
Duurde even tot het juiste bod er was maar daarna ging het gewoon lekker soepel. Fijn contact gehad en zijn erg behulpzaam
Erwin
Oosterhout
Erg makkelijk en fijne mensen aan de telefoon
Marinus Heimel
Bennekom
communicatie met osw prima geregeld Helaas met opkoper weinig communicatie , wel wat afgesproken is is nagekomen
Camper
Leo
Dunen
Motoren aangemeld en dezelfde dag nog verkocht. We zijn heel tevreden over de verloop van de koop. Zouden het absoluut aanbevelen.
Jan
Middelstum
3 maanden geprobeerd mijn auto te verkopen , 3 keer auto verkocht maar niemand kwam opdagen , OSW had ik blijkbaar gemist in mijn speurtocht , want die belden gelijk , nette afhandeling , 1 dag later was mijn auto weg , dus voortaan OSW bellen , dat werkt beter , gelijk de vrijwaring en een vergoeding , dus ik raadt iedereen aan OSW te bellen , prima geregeld , bedankt nogmaals
Eduard
Zierikzee
1 belletje om de zaken door te nemen, 2e belletje voor het inplannen van de ophaalservice. Echt ongelofelijk snel!!
Soufian
Budel-dorplein
Snel en vakkundig. Betrouwbaar
A
G'veen
De auto was binnen een dag verkocht! Snelle verkoop, duidelijke info.
28 July 2026
Timisela