Prettig contact en alles was binnen een week geregeld.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Zeergoedeservice

Heel goede service en een goedeklanten binding

Snel en soepel geregeld

Vanaf eerste contact betrouwbaar gevoel. En ook de verdere afhandeling was zorgvuldig, betrouwbaar en netjes. Alleen jammer dat de koper uiteindelijk lager wil bieden bij afhalen, maar wel overeen gekomen bedrag ontvangen.

top service

makkelijk en snel mijn motor verkocht; osw heeft vaak nagevraagd of alles goed verloopt

positief

positief

Prima en snel geholpen!

Auto was naar twee dagen afgehaald.

prima en snel geregeld

caravan te koop gezet, binnen 4 uur was deze verkocht. Bij het ophalen werd de caravan gecontroleerd, direct betaald en vrijwaring geregeld, perfect geregeld.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Goed. Ze doen precies waar ze mee adverteren.

Prima bedrijf werd gelijk contact met me opgenomen en de motor werd de zelfde dag nog opgehaald.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

2 motoren geplaatst en binnen drie dagen verkocht en op gehaald. Ze houden houden zeer goed contact met de verkoper. Super site !! Echt een aanrader !!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Super snel en goed geholpen. Heel erg bedankt.

Super snel en goed geholpen. Heel erg bedankt.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

perfecte organisatie en snelle verkoop

je word goed te woord gestaan en de communicatie is goed en duidelijk. Binnen enkele minuten was de verkoop rond. Zonder gedoe werd de motor opgehaald, gevrijwaard en betaald. perfect gelopen.

Goede ervaring

Vanaf de aanmelding tot het ophalen van de auto niets anders dan lof. Alles is zeer snel, soepel en prima verlopen. Tijd tussen op de site zetten en verkoop....2 dagen!

Toppie

Binnen 3 dagen verkocht! soepel contact met OSW en daarna met de kopende garage. Bod zoals besproken gekregen en geld en vrijwaring direct binnen.

auto snel verkocht

Door het snelle handelen van OSW was de auto snel verkocht

Goed en accuraat geholpen

Vakkundig en snel geholpen

Super!

Snel, vriendelijk, behulpzaam

Gemakkelijk en snel.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Zeer flexibel en heel vriendelijk customer service

Goed en snel

Top geregeld alles

In 1 telefoontje alles geregeld Helemaal top

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Snel, duidelijk en komt afspraken na

Eerste verkoop op deze manier. En zeker voor herhaling vatbaar.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Fijn en snel onze auto verkocht en de vrijwaring gekregen.

Op zondag onze auto op OSW gezet, op maandag een reactie dat ze ermee aan de slag gaan om de auto voor te leggen aan verschillende garage bedrijven. Op dinsdag een mail over dat de auto is voorgelegd. op woensdag een mail dat er een bot is uitgebracht door een garage, op woensdag ook telefonisch contact over het bod en overeen gekomen. Op donderdag afgesproken dat het bedrijf de auto op vrijdag kwam ophalen en gebeld over de tijd van ophalen. Contact betaald bij het ophalen van de auto en op maandagochtend om 9.00 de vrijwaring op de mail ontvangen. Vlekkeloos proces.

Alles perfect geregeld

OSW heeft op een professionele en vriendelijke wijze bemiddeld bij de verkoop van onze caravan. Het aanmelden van de caravan via de website ging snel Na persoonlijk contact de verkoop gestart en alles was binnen 2 dagen geregeld. Ze hebben zich keurig aan hun afspraak gehouden.

Snel en prima service

Snel verkocht. Goede communicatie. Goede service.

absoluut geen problemen

Binnen twee dagen alles naar mijn zin geregeld zonder enig probleem !. Absolute aanrader.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Ik heb het als sloopauto aangemeld

Auto moest gesloopt worden van de gemeente niet om te exporteren.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein