Supersnel geholpen en een hele vriendelijke service!

Ik werd smorgens gebeld om mijn aanmelding door te nemen. Vervolgens werd mijn auto aangeboden bij bedrijven binnen het netwerk en kreeg dezelfde middag nog een telefoontje dat er meerdere biedingen binnen waren gekomen. Dag later werd mijn auto opgehaald, geld overgemaakt dus helemaal blij!

Top service

Snel en makkelijk van je sloopauto af. Alles wordt voor je geregeld! Heel fijn.

Snelle bemiddeling maar teleurstelling

Via OSW was onze auto verkocht voor 2100 Euro. Uiteindelijk ontvingen wij van het autobedrijf maar 1500 Euro. Dat was een grote teleurstelling.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Alles verliep zoals afgesproken. Perfecte coördinatie!!

De verkoop van mijn sloopauto was binnen twee uur geregeld. Alle afspraken werden naadloos nagekomen. Perfectie bestaat dus toch nog!

Prima.

Korte lijnen. Snelle response. Afspraken nakomen. Proces volgend.

Vlotte en duidelijke afhandeling

Ik heb zondag mn sloopauto aangemeld. Daarna wat contact erover gehad en dat was allemaal prima, en nu woensdag voor de middag is die opgehaald en alles afgehandeld! Heel vlot en heel fijn! Zeker een aanrader.

Super en snel geregeld

Website is simpel in te vullen met de vragen over de auto. Ik had 16 foto's toegevoegd zodat de bieders een duidelijk beeld kregen van de auto. Hierna werd ik door Martijn gebeld die duidelijk uitlegde hoe de verdere verkoop zou gaan. Nadat ik het bod had geaccepteerd werd ik in contact gebracht met de koper. De koper kwam thuis langs, controleerde de auto, of die was zoals ik had aangegeven. Gelijk maakt hij het geld over en vrijwaarde de auto via de RDW.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Ging als een speer en ook diegenen die de auto kwamen halen waren toppers. bedankt!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Vriendelijk geholpen en snel verkocht

Ik had de auto woensdag aangemeld, compleet met mooie foto's en donderdag werd ik gebeld om het door te nemen en even later met een koper. En hij werd vandaag al netjes verkocht. Betaald, overgeschreven en de vrijwaring ontvangen.

Goed geholpen

Goed geluisterd naar mijn wensen, en goed uitgevoerd

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Uitstekend!

Zeer aardig en professioneel personeel, wij zijn zeer goed behandeld! Snelle reactie, goede uitleg, meedenkend.

Correct

Alles hoe wordt beloofd

Prima geregeld!

Vriendelijk, snel geregeld, goeie prijs gekregen.

Super geregeld

Snelle reacties, goede uitleg hoe het werkt. Ik geef een bedrijf niet snel een 10 voor de omgang.. Helemaal verdiend.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Mijn ervaring met uw bedrijf was heel goed

Maar mijn ervaring met de koper veel minder. Hij probeerde op een hele vervelende manier de auto aan alle kanten af te kraken en probeerde vervolgens er geld af te krijgen tewijl het ging om een goed werkende auto natuurlijk met schade maar dat wist hij. En het ging maar om 1000 euro. Uiteindelijk na een aantal zeer vervelende dreigende manier van praten heeft hij uiteindelijk de zaak afgehandeld. Terwijl ik eigenlijk gelijk zei als het niet bevalt laat je de auto toch staan. Ik bedoel afspraak is afspraak toch?

Supersnel

Hele goede ervaring, contact gehouden met de klant door het geheel proces.

uitstekend

er was snel contact met osw en vanuit daaruit met de koper. Zojuist overdracht gehad met de koper en dat verliep soepel. Bedrag is ook direct overgemaakt en staat ook al op de bank.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Ik ben tevreden binnen twee dagen me auto verkocht en dat was gooie koper

Ik ben tevreden osw serieus koper naar me gestuurd

Onduidelijke communicatie.

Er werd in 1e instantie een ultimatum gesteld van 2 uur, met een veel lager bedrag dan de aanvankelijke mondelinge overeenkomst. Toen dit was opgehelderd reageerde OSW correct en snel op mijn vragen. Communicatie tussen OSW en Dina Cars liet te wensen over. Tijdsafspraak mbt ophalen van de auto werden een aantal keer veranderd.

goede en snelle afhandeling

Binnen 1 dag reactie gehad en afspraak gemaakt

Alles ging vlot,

Goede medewerking en snel alles geregeld,

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Geweldige firma

Heb de caravan op hun site gezet de dag erna kwamen ze het ophalen. Dat vindt ik helemaal super dat het kan in zo een korte tijd geweldig

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Prettige en succesvolle ervaring bij verkoop van Mini Paceman

Het inloggen via de iPhone liep keer op keer spaak. Ik had het eigenlijk al opgegeven en hier een mailtje aan gewijd. Hierna werd ik snel gebeld en werd mijn verkoop zeer snel en kordaat opgepakt. Medewerker Max ging proactief mee om een hogere verkoop prijs te verkrijgen na de hoogste biedingen en dit had succes.

Makelijk

Snel en simpel

Onbetrouwbare partij

Louche werkwijze. Verkoop je auto particulier dan krijg je er veeel meer voor.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein