Zeer slecht, veel gedoe, afspraken niet nakomen.
Auto aangemeld voor bod binnen een dag maar duurde 2 weken. Ook de richtprijs die ze gaven klopte niet met de biedingen die ze kregen.
Uiteindelijk de auto verkocht via osw en het garage bedrijf zou binnen 2 dagen contact opnemen. Dat is niet gebeurd en uiteindelijk zelf maar bellen en bellen en contact met osw opnemen en er werd maar geen afspraak gemaakt.
Uiteindelijk een afspraak en ik uit het werk naar huis komt het bedrijf niet opdagen. Van 10 tot 1 uur gewacht en gebeld naar osw en garage bedrijf die we niet te pakken kregen en osw was ook niet behulpzaam maar zeiden het kan toch gebeuren dat ze het vergeten zijn.
Later kreeg ik op zaterdag ineens bericht dat ze om half 12 zouden komen via de mail van osw. En weer zijn ze niet gekomen. Osw is niet te bereiken in het weekend.
De week erop zouden ze nu de auto komen ophalen. En tot mijn verbazing kwamen ze ook echt.
Het bedrijf wou de eerst de auto op naam en daarna overschrijven. Uiteraard dit niet geaccepteerd en eerst betaling geëist. Ze zouden contant betalen maar dit konden ze ook niet nakomen. Uiteindelijk per bank betaald. Overgeschreven en afgehandeld maar wat een werk heb je ervan om met osw te dealen .
De medewerkers van osw zijn onbeschoft en vooral Mark is opdringerig en belooft veel wat hij niet na kan komen.
Dit gedoe had ik juist willen voorkomen door hem hier te verkomen ipv marktplaats.
Doe je voordeel met deze review als ze hem al toelaten op de site.