Goed geïnformeerd

Osw bemiddeld met auto opkopers . De prijs die ze bieden is niet de prijs die je krijgt . De opkopers vinden altijd iets om een lagere prijs te geven. Maar daar kan osw niets aan doen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Ai foto's en lage biedingen

Wij hadden onze auto verkocht voor €550 na weken lang wachten en een eerste bod was €100 ( auto 165000 km zonder schades etc, verkoopprijs op hun site €2300) €550 was de afspraak. Koper komt aan en zegt ik neem de auto mee voor een proefrit en de andere meneer blijft bij jou. Prima, koper komt terug maakt een foto en parkeert de auto en zegt ja je heb een olie lekkage en laat een foto zien van de parkeerplek onder de auto en daar waren olieplekken te zien. Meneer biedt vervolgens €250 voor de auto en betaald uiteindelijk €350. Koper rijdt weg en de parkeerplek blijft olie vrij te zijn..... Foto was de mooi bewerkt met Ai zodat het leek alsof er olie lag. Uiteraard mijn eigen domme fout om niet de auto te verplaatsen en te kijken maar dit verwacht je niet. Vrijwaring gebeurd wel direct na de verkoop, maar de koper ging al weg voordat ik een vrijwaring had en ik moest in de middag nog maar een keer bellen als ik niks zou ontvangen. Uiteindelijk is dit wel geregeld.

Goedemorgen service

Goedemorgen service

Snel, efficiënt en eerlijk

Goed contact. Bij vragen snelle reactie en toelichting. Alles is precies gegaan zoals afgesproken. Dit bedrijf kan ik aanbevelen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goede prijs, proces niet top

Osw bood een goede prijs voor mijn auto. De medewerker was helaas soms opdringerig en probeerde me onder druk te zetten (‚Dit gedrag kan ik alleen vandaag nog bieden, beslis nu‘). Wat ik ook als nadeel heb ervaren is dat OSW enkel een tussenpersoon is, toen mijn auto werd opgehaald werd er toch minder geboden op basis van de staat van de auto en mocht ik het verkoopgesprek nog eens overdoen met weer een volhardende medewerker van het opkoopbedrijf. De formaliteiten zijn wel goed en snel geregeld.

Super goed geholpen

Wij zijn bij OSW super goed geholpen, auto is opgehaald volgens de afspraak, verder alles netjes geregeld. Bij vragen krijg je gelijk antwoord, kortom een aanrader!

Snelle nette afhandeling

Kan iedereen osw aanraden, snel een bieding, en ook snel en netjes afgehandeld

Snel mijn auto verkocht

Het proces verloopt snel

positief

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Net bedrijf

Aardige medewerkers en afspraken zijn nagekomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Heel snel verkocht en opgehaald

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Vriendelijk en alles perfect geregeld helemaal TOP!!!

Perfecte service!

Uiteindelijk goed

In het begin verliep het stroef ik zou steeds terug gebeld worden maar helaas gebeurde dat niet uiteindelijk kwam ik met Yelmer wel verder hij heeft het goed afgehandeld

Vriendelijk en goede service

Snelle afhandeling (binnen 24uur). De opkoper Ruud Smit goed contact gehad. De verkoopprijs was goed.

Goed en snel geregeld.

Na het aanmelden van het voertuig was er al snel kontakt. Na de aanmelding doorgenomen te hebben werd ik goed op de hoogte gehouden van de biedingen. Na acceptatie van een bod een duidelijke mail met de kopersgegevens gekregen. Dit verliep allemaal ook soepel.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Goede en snelle service en vriendelijk personeel

Ik ben erg tevreden over OSW. Ik heb op donderdag 16 oktober mijn auto te koop gezet op de website. Ik werd direct gebeld en ben goed geholpen. De auto was binnen een dag verkocht en tijdens dit proces heeft Aischa van OSW mij goed op de hoogte gehouden. Bedankt OSW en met name Aischa vanwege haar vriendelijkheid en goede hulp.

Snelle service goed geregeld

Snel en vakkundig.

s,Ochtends gemeld en s,avonds verkocht. Kan het nog makkelijker en-of sneller. Zeer prettig geholpen.

Fijne service

Na het melden op de website wordt ik al snel gebeld door Daniel. Hij zorgt ervoor dat je de kans krijgt om goed uit te leggen wat er goed is aan de camper. Uiteindelijk kwam hij eind van dezelfde dag nog terug met een bod 20% hoger dan we via een soort gelijk platform kregen. Aardige man heeft vandaag de camper opgehaald waarbij ik op geen enkel moment het idee heb gekregen dat er een poging tot afdingen werd gedaan. Al met al binnen drie dagen naar tevredenheid de camper verkocht.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Goed geholpen om van mijn oude, kapotte auto af te komen.

Prima geholpen.

Snel en soepel geregeld

Snel en prima geregeld.

Contact met OSW is soepel verlopen. Snel een koper gevonden. De koper heeft snel en correct de koop afgehandeld.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Heel goed gedaan fijne mensen aan de lijn gehad

Zou het zo weer doen mensen verstaan hun vak alles is prima gegaan dus bedankt allemaal

Goed geregeld allemaal

Vakkundige begeleiding

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Duidelijk en zorgvuldig geholpen .

Het invullen van alle gegevens / foto's van de auto ging prima , en alles was duidelijk. Vrij snel werd ik gebeld waarbij alles goed werd uitgelegd . Auto ging de veiling op en vrij snel daarna kwam er een bod , wij gingen akkoord en kort erna werden we al door de garage gebeld om een afspraak te maken zodat ze de auto kwamen ophalen hier voor de deur . Zeer tevreden met deze werkwijze

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein