alles snel en goed geregeld

Zeer vriendelijke mensen netjes te woord gestaan

Goed geregeld.

Ik heb mijn oude auto goed en snel kunnen verkopen. De communicatie er om heen is keurig voor elkaar! Petje af. Hier mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Top geregeld en een top servicemedewerker

Alles snel en goed geregeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Duidelijk, snel en volgens afspraak

Geen gedoe,goede prijs en snel en duidelijk. Alles is gegaan in overleg en volgens afspraak. Top! Vriendelijke kopers en medewerker OSW.

Alles verliep perfect

Alles verliep perfect

Goed geregeld

Osw heeft voor een goede koper gezorgd zo oals af gesproken..

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Het hele proces verliep zorgeloos.

Vooraf had ik enigszins mijn twijfels over deze wijze van autoverkoop. Maar de verkoop via OSW bleek me volledig te ontzorgen. Geen gedoe, alleen maar de biedingen afwachten en wel of niet akkoord gaan. Dat was zelfs een beetje leuk. Het hele proces ging van een leien dakje. De auto is verkocht, al had ik daar een dag later meteen alweer spijt van …

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

ondanks wat miscommunicatie toch geregeld

Er waren wat issues in de communicatie, maar ondanks dat is toch alles netjes geregeld binnen aanzienbare tijd!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

correct en snel heel plezierig

snel een goede afspraak, correcte communucatie en alles soepel en snel afgehandeld.!!!!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Een heel tevreden klant.

Gemakkelijk, snel en ervaren.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

ik heb goede ervaring. Probleemloos en afspraken worden nagekomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Bedrijf komt zijn beloften waar.

Mijn ervaringen met de uiteindelijke opkoper zijn minder positief. Er wordt niet gereageerd op vragen in een bericht en het bedrijf is telefonisch nauwelijks tot niet bereikbaar.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Snel en goed contact

Snel een bod op mijn auto, maar helaas moest er toch nog flink onderhandeld worden. En aangezien ik geen verstand van auto’s heb weet ik niet of ik besodemieterd ben of niet. Omdat het om een btw auto gaat moest ik een factuur sturen en heb ik nog steeds geen geld. Daar moet ik dus ook nog achteraan. Beetje jammer.

Goed en snel geholpen!

Werd gebeld over mijn auto, vervolgens werd er een koper voor gezocht. Afhandeling met koper is thuis gebeurt en verliep prettig!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Nadat ik besloten had om mijn motorfiets te verkopen nam ik contact op met OSW. Eerder had ik al mijn tourcaravan via hen verkocht. Die verkoop verliep immers prima. Net als bij de caravan vond ik de verkoopwaarde magertjes maar ik had geen zin in geleur. Na acceptatie van het bod nam de koper snel contact met mij op. De koper kwam volgens afspraak de motorfiets ophalen, er volgde geen gezeur of afdingpogingen. Direct kreeg ik het vrijwaringsbewijs en de betaling werd ook direct gedaan. Prima.

Zeer goed geregeld

De motor is snel verkocht. Diverse keren goed contact gehad met een medewerker. De deal was snel geregeld.

Zeer goede ervaring

Na het uitwisselen van enkele foto's van de caravan heeft OSW een bod gedaan en daar zijn wij mee akkoord gegaan. Na contact met de koper is er correct betaald en is de caravan meegenomen zonder verdere poespas. Zeer correcte afhandeling van de verkoop.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Goed geregeld. Geen gezeur.

Net bod en alles goed geregeld. Geen afdingen meer bij ophalen. Annuleren is wel een dure grap.

Duidelijk, betrouwbaar.

Heldere uitleg hoe OSW werkt. Makkelijk in te vullen. Snelle opvolging, beantwoording bij vragen. Naast enthausiast over OSW, zeker ook comlpiment aan de koper! Ook hier heldere communicatie en prettige afwikkeling verkoop.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Wat er is beloofd is ook nagekomen. Super

Heel fijn, aardige mensen zowel bij Osw als de bij het autobedrijf die de auto heeft opgehaald.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

To the point en communicatief sterk

Auto verkocht voor een mooie prijs die realistisch was en duidelijk hoger dan vergelijkbare partijen. Soepel verlopen verkoopproces.

Goed en strak verkoopproces

Voortgang wordt goed bewaakt

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Persoonlijk, veel moeite en nazorg

Ze doen veel moeite voor je. Bellen je regelmatig op en halen wat mij betreft de beste prijs uit de markt.

Perfect Perfect

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Duidelijk, snel, goed geregeld en Gratis

Mijn auto moest snel weg en hij is weg. (mis hem wel een beetje)

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein