Laden reviews...
816 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel reviews benadrukken snelle reacties en een soepele afhandeling. Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare service. De ervaringen tonen een overwegend positieve beoordeling met snelle betaling en ophalen. De algemene indruk is dat OSW professioneel en klantgericht werkt.
Ze zijn de auto dezelfde dag dat ik het bod heb geaccepteerd nog komen ophalen. Heel fijn!
29 August 2026
Isabel
Ede
Ben erg tevreden over OSW. 's Morgens de caravan aangemeld en in de middag werd ik gebeld om afspraken te maken over de verkoop. Tijdens het hele verkoopproces wer ik op de hoogte gehouden en regelde OSW het verder met de koper tot mijn vraagprijs geaccepteerd was. Kreeg duidelijk uitleg over hoe nu verder met de koper. Waarna de koper het verder met mij regelde.
T. van Dijk
Alkmaar
Je word goed op de hoogte gehouden voor de verkoop van je auto. Als er bod komt van derde partij word je snel op de hoogte gebracht. Met OSW is goed zaken te doen. De derde partij ging wat moeilijker om het vrijwaringsbewijs. Voor de rest de auto was snel weg.
Jan
Hele fijne communicatie. Eerlijke prijzen
26 August 2026
Quincy
Rotterdam
Zelfde dag nog opgehaald en afgehandeld.
26 August 2026
Mark
Landsmeer
Mijn oude camper is netjes opgehaald. De afspraken waren kort en duidelijk. Netjes behandeld door OSW en de man die de camper ophaalde.
Camper
Jolanda
Leiden
Ik ben erg gelukkig zo als het is gelopen Heb dit nog nooit meegemaakt Zo snel keurig geregeld en leuk verkocht Dankjewel voor de service
johannes g de paauw
Huizen
Autogroothandel sgravenhage heeft topservice geleverd. Vriendelijk en snel afgehandeld. Raad ze zeker aan!!
Jamal Muhammad
Den haag
Prettig contact met snelle reactie. Snelle bieding en afronding met koper. Volgende dag al afspraak om motor op te halen. Netjes op tijd volgens afspraak.
Jan
BEMMEL
Aanmelden op de site ging eenvoudig. Al snel werd er telefonisch contact opgenomen om te overleggen over de juiste en realistische verkoopstrategie ivm leeftijd en staat van de auto. Ook de communicatie en afhandeling met de uiteindelijk koper ging snel en correct.
Saskia
Helmond
Ik had mij net aangemeld of kreeg al een telefoontje om tot zaken te komen. Prettige medewerker die lekker rustig en duidelijk sprak, daar kreeg ik vertrouwen in. Binnen no time al een aanbieding waar ik op in ben gegaan. Top van osw en de koper.
kees rombout
Noordwolde
Goed contact en een snelle service.
Dennis
Hilversum
Ben heel blij dat dit zo goed is geregeld. Snel een bod en snel verkocht geen gezeur aan de deur.
Ron
Amsterdam
Nu drie keer via jullie wat verkocht probleemloos zonder zorgen
Arie oudhof
Maartensdijk
Ik vind het jammer dat niet is gezecht dat de versnellingsbak stuk was nu had ik inplaats van 2500 maar 2000 euro
Patrick
Slootdorp
Alles liep op rolletjes Heldere communicatie en duidelijkheid Geslaagd
Ron
Wijdemeren
Is allemaal vloeiend verlopen Ik kreeg wat moeilijk contact met de koper heb osw gebeld dezelfde dag is de auto opgehaald
Barend
Delft
Informatie over het verkoopproces is duidelijk uitgelegd. Afhandeling van de verkoop is snel en goed verlopen. Binnen 2 uur was de deal bereikt. Ik ben zeer tevreden hoe wij onze caravan hebben verkocht.
Mike Van Ham
ELST
Met veel pijn heb ik afscheid moeten nemen van mijn Hyundai vanwege de schade, ik kon niet anders.
Leon Schelfhout
Terheijden
Vanaf het moment dat ik mijn caravan via OSW te koop aanbood, heeft OSW alles snel en netjes geregeld. En alle afspraken zijn keurig nagekomen.
Erwin
Zutphen
Al 3 weken radiostilte en loze beloftes"Inmiddels zijn we 3 weken verder en heb ik nog steeds geen bericht of bod ontvangen van OSW. Ik heb herhaaldelijk zelf telefonisch contact moeten opnemen. Elke keer wordt er aan de telefoon makkelijk toegezegd: 'U hoort binnen 2 dagen wat van ons'. Er gebeurt echter helemaal niets. De klantenservice komt gemaakte afspraken simpelweg niet na. Zeer slechte communicatie en een enorme teleurstelling."
Beveelt niet aan
ray
zaanstad
Caravan keurig op tijd opgehaald aardig man.
19 August 2026
Carina Van ee
Bodegraven
Dit was mijn eerste ervaring met OSW. Na het invullen van de gegevens, invoegen van de foto's en verzenden, werd ik al snel gebeld. Men gaf een eerste prijsindicatie. Die bleek passend te zijn. Na twee dagen ontving ik een bod wat voor mij te laag was, daarop heeb ik eentegenbod gedaan wat ik heb geaccepteerd. De koper reageerde niet snel, intussen werd ik netjes gebeld of de koper al gereageerd had. Dat gebuerde l;ater wel, maar intussen bleef OSW contact met mij zoeken over de voortgang. Inmiddels is de verkoop afgerond en ben ik zeer tevreden met de wijze waarop het hele proces is begeleid.
19 August 2026
Henkjan
Zelhem
Zelfs op Zaterdag werd uitstekend voorgelicht van alle mogelijkheden. Niets dan lof.
18 August 2026
Teun