Snel

Mijn auto werd snel verkocht en opgehaald. Kreeg ook meteen het geld. Echter de vrijwaring ging niet zo soepel. 10 dagen later heb ik nog steeds alleen maar een foto van de vrijwaring via de whatsapp gekregen. En dat na herhaaldelijk vragen...geen email zoals beloofd. Ik zou nooit meer via OWS voor dit bedrijf in Tegelen kiezen. OWS is prima...het bedrijf in Tegelen niet...

Prima service.

Vlot proces. Prettige koper!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Mijn ervaring is zeer positief. Ook de opvolging ivm afspraken spraken me erg aan.

Zeer positief!

goede afhandeling

Auto afhandeling is heel goed verlopen. Man was vriendelijk.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Snel een bod gehad en op mijn motor,

Snel een bod gehad op mijn motor Afhandeling ging ook snel en netjes.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Er werd telefonisch contact met me op genomen heel vriendelijk de medewerker met wie ik gesproken heb heeft ontzettend zijn best gedaan om mijn auto te verkopen wat hem ook gelukt is voor een prijs waar ik heel tevreden mee ben Super service Dankjewel nogmaals

Snelle en correcte verkoop

Dag 1: camper te koop aangeboden. Dag 2: telefoontje gekregen met het bericht dat er al enkele geïnteresseerden waren en of het paste dat ik ‘s middags gebeld kon worden. Inderdaad gebeld en mijn keuze was snel gemaakt. Eén bieding lag heel dicht bij wat ik er minimaal voor wou hebben. Daarmee akkoord gegaan. Koopcontract ontvangen. Dag 4: afspraak gemaakt met de verkoper. Dag 9: koper aanwezig. Zeer correct en vriendelijk behandeld. Na uitvoerig onderzoek bleek er toch wat lichte vochtschade te zijn. Voor een iets minder bedrag verkocht. Betaling en vrijwaring direct ontvangen. Conclusie: prima service, aan te bevelen!

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

de ervaring is zeer goed,ze houden voortgang in de gaten , en bellen

zeer possitief

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Soepele begeleiding voor verkoop van mijn oude auto.

Alles heel soepel geregeld met afspraak, benodigdheden, betaling enzovoorts. Enige was dat de chauffeur bijna een uur te vroeg was, terwijl ik nog op mijn werk was. Maar alles is goed gekomen. Geen zorgen dus.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Koper deed zeurderig over futiliteit.

verkoop liep zoals verwacht door mij, hij probeerde alsnog af te pingelen, over gebruikersplekjes op de vloer. Ik heb voet bij stuk gehouden en na wat op en neer gepraat toch de afgesproken prijs overheen gekomen zoals afgesproken. Fijn geholpen door jullie, dank je.

Goed geholpen

3 dagen na bod op mijn auto is deze opgehaald.Ben tevreden over de afhandeling.

Buitengewoon

Alleen dat digitale invullen was erg lastig, tot 4 maal over moeten doen omdat de lijst ineens weer onbeschreven was. Maar goed net met de 4 maal aan het schrijven werd ik al gebeld dat ze het ontvangen hadden. En de volgende dag werd mijn peugeot 106 al opgehaald! Vlotter kan toch niet?

Zeer snel afgehandeld

Ik heb mijn auto te koop gezet en binnen een paar uurtjes was hij verkocht

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? N.v.t.

Top ervaring!

Zonder problemen en zeer snel mijn sloopmotor verkocht. Persoonlijke aandacht!

Netjes en snel

Netjes snel Keurig contact via mail en telefoon

Snel positief resultaat.

Heb mijn motorfiets aangemeld bij OSW en werd van begin tot het eind goed begeleid en tijdig geïnformeerd. Met als resultaat een snelle verkoop.

Snel geregeld

De aankopers waren fatsoenlijke mensen,die uiteraard ook voor de Handel kwamen.

goede snelle service

na telefonisch contact zijn we er snel uitgekomen, OSW heeft ons goed geholpen om auto te verkopen.

Vlugge afhandeling

Vlot afgehandeld door Oss en met een motorzaak die op tijd komt en vriendelijk is

Vlugge goede afhandeling

Vlugge goede afhandeling

Heel makkelijk en snel

Prima service,alles snel geregeld,top

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

gewoonweg geweldig hoe de procedure verlopen is.

Zoals besproken heeft de uitvoering daarvan goed plaatsgehad.

Gewoon goed

De caravan succesvol verkocht via jullie. Prima geregeld, zou het zo weer doen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Vanaf het begin tot aan de afhaling perfect geregeld.Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en goede ophaal service.

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein