zeer goed geholpen

Na aanmelding had ik binnen 24 uur een bod waarmee ik tevreden mee was .En de andere dag werd de auto al op gehaald .

Vriendelijk

Netjes en vriendelijk personeel afgehandeld door osw, een vriendelijke man die de auto op haalde.

Makkelijk en snel!!!!

Het was fijn en snel geregeld. Top

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Auto staat nog steeds op mijn naam en is niet betaald

Niet best

Communicatie verloopt moeizaam

Communicatie via geautomatiseerde e-mails werkt niet en telefonisch zijn ze slecht bereikbaar. Het hele traject duurde een paar maanden, wat mogelijk door een te hoge vraagprijs kwam. Daar zijn we ook niet in geadviseerd. Het is makkelijk dat ze je ontzorgen, in die zin zou ik het aanbevelen, echter de manier waarop gaf mij op een goed moment het gevoel dat ik met een louche zaak van doen had. Uiteindelijk caravan goed verkocht.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Heel snel een bieding

We kregen al heel snel een bieding. Na acceptatie heel snel het contract en afspraak om de auto op te halen. Kortom een goede ervaring

Prima geregeld

Alles volgens afspraak snel geregeld,

Slecht ervaren meegemaakt

ik heb mijn auto verkocht aan Aktassloperij Maar ik heb lang aan het wachten en zo komen niet aan afspraak was echt slecht ervaring mee

Super goed geholpen!

Ik wist niet wat ik er van moest denken en had om een indicatie te krijgen het eea ingevuld. Al gauw kreeg ik een heel prettig telefoontje om nadere gegevens mbt de auto op te geven. Hiermeenis OSW aan de slag gegaan en kwam er al rap een aanbod die in lijn lag met mijn eigenlijke bedrag voor de verkoop. Ikke blij, zij blij, iedereen blij. Bedankt en dikke pluim voor de verleende service.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Super goed en snel geholpen.

Binnen drie dagen nadat ik de auto had aangemeld, was deze weg. Alles snel en goed geregeld door de toppers van OSW.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Alles goed en heel snel geregeld.

Snelle verkoop

Makkelijk en snel aanmelden, goede verkoop zeer tevreden.

Goede ervaringen

Netjes optijd geholpen

Snel geregeld

Van moment van aanbieden tot moment van afhandeling was 2 dagen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Prima geregeld

Prima geregeld, eenvoudig simpel en snel

Goed geregeld

Binnen een paar dagen is de auto opgehaald en verkoop

Zeer tevreden!

Contact verliep heel goed. Afspraak was snel gemaakt. Ik ben zeer tevreden.

Heel tevreden

Ik werd na al na 15 minuten gebeld door OSW met de melding dat zij mijn auto tbv sloop hadden aangeboden aan 6 partijen. Snelle en kundige organisatie die meedenken met de klant. De uitkomst ben ik tevreden over en administratief ook goed verlopen .

Prima geregeld

Autobedrijf was niet duidelijk maar uiteindelijk prima opgelost

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

OSW....daar doe je het mee !!

Mijn aanbod tot verkoop is door OSW van A tot Z duidelijk en zeer goed behandeld. En alles is ook zeer vlot gegaan...dus TOP

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Het ging goed tot ik een bod kreeg.

Ik verwachte een mail met een bod en de gegevens van degene die het bod deed. Omdat ik de ultieme digibeet ben raakte ik volledig in de war met woorden als account en moeilijk, moelijk. In mijn email werden de gegevens die ik wilde hebben niet vermeld. Gebeld met OSW. Werd door medewerker OSW keurig geholpen. Alles is goed gekomen.

Duidelijk, fijne communicatie

Het hele proces begeleiden door hen is fijn zeker als je al wat ouder bent

OSW, goed bedrijf maaaaaaar

Het aanmelden van mijn camper bij OSW verliep heel eenvoudig en de verkoop ging verrassend snel. De medewerkers waren betrokken, belden regelmatig en dachten goed mee. Ook ontving ik direct een koopovereenkomst en een felicitatie met de verkoop, wat professioneel en prettig voelde. Wat ik echter niet had verwacht, is dat de koper bij mij thuis opnieuw begon te onderhandelen. Ondanks dat ik alle details had opgegeven, vond hij bijvoorbeeld het interieur “redelijk” terwijl ik dit als “goed” had omschreven. Hierdoor moest ik alsnog zakken in prijs. Voor mij was dit de eerste keer en een leerproces. Bij een volgende verkoop zal ik mijn camper tot in de kleinste details beschrijven – elk krasje, elke nuance – zodat er geen ruimte meer is voor discussie. Pluspunten: snelle verkoop, goede begeleiding, duidelijke communicatie. Aandachtspunt: wees voorbereid op extra onderhandelingen bij de koper thuis. Althans dat was bij mij het geval.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Uitstekende bemiddeling tussen mij en de koper

De motor die ik te koop aanbood is een eerlijke prijs voor gegeven. Er is eerst een bod gedaan. Daar was ik het niet mee eens. Maar omdat ik ook eerlijk ben. De foto's duidelijk waren die ik gemaakt had. Hebben ze bij OSW de koper ervan overtuigd dat de motor precies zo is als ik gezegd heb. Later heeft de koper de motor opgehaald en bevestigde dat de motor precies zo was als omschreven. Zo hoort het te gaan. Kortom een eerlijke prijs omdat ik ook eerlijk was.

Snelle afhandeling

Netjes volgens afspraak