Helaas zijn wij minder enthousiast!
Wij hebben afgelopen week een camper en een Audi verkocht aan OSW.
Op zich hadden we een prima indruk, anders waren we ook niet met 2 voertuigen gaan onderhandelen.
Echter bij het maken van de ophaalafspraak ging het beide keren flink mis.
Met de camper ophalen waren ze ruim 2 uur te laat. Diegene die hem op kwam halen kwam ook erg onprofessioneel over wat mij twijfel gaf of het wel betrouwbaar was.
Uiteindelijk bleek dit bij navraag wel het geval gelukkig.
Echter een gepast excuus ontbrak.
Alvorens we met de auto met hen in zee gingen heb ik voorval gemeld en gevraagd of dit normaal was. Nee dus ik durfde het nog wel een keer aan.
Contactpersoon was wel vriendelijk en reagee
Vandaag met de auto ging het weer mis. We hadden de avond te voren een tijd van ongeveer 12:00u afgesproken. Er zou vandaag nog een definitief tijdstip doorgebeld worden. Dat werd ineen rond 15:00 - 16:00u. Dit kan in onze ogen niet en hebben we ook niet geaccepteerd.
Wij hadden zelf ook afspraken staan.
Bij het aanmelden van de auto hebben we heel duidelijk meteen aangegeven dat onze auto een mankement had. Maar dit was geen probleem, daar zou het bod dan natuurlijk ook naar worden afgestemd.
Na een kleine onderhandeling kwamen we uit op €13.250
Wij zijn er vanuit gegaan dat dit dan ook de prijs was waarvoor we de auto verkocht hadden
We hebben zelf bij een garage deze week nog een bod van €15.000 gehad maar omdat in de voorwaarden stond dat de koop niet zonder boete ontbonden kon worden , hebben we hier niets mee gedaan.
Maar bij afhalen van de auto werd er door de koper toch nog onderhandeld. De kosten voor het mankement zouden misschien hoger uit kunnen gaan vallen als er dit of dat was. En wij voelden ons toch lichtelijk onder druk gezet hiermee. Er werd over en weer gebeld en was niet fijn.
Uiteindelijk hebben we €250,- minder gekregen dan we overeengekomen waren.
Eerlijk gezegd vinden wij dit niet gepast.
Vandaar deze negatieve reactie van ons.
Jammer want het concept is verder prima.