Snelle afwerking

Na het plaatsen van een advertentie werd daags erna contact opgenomen, met een bod van een eventuele koper. Bod was te laag, er zou contact op genomen worden met de eventuele koper. namiddag weer een telefoon met een beter bod, Hiermee akkoord gegaan. Koper nam dezelfde dag nog contact op en is de dag erna de auto komen ophalen. Alles snel en goed afgewerkt.

Prima geregeld

Snel, correct en duidelijk. Helemaal top!

Prettige samenwerking

Prettige samenwerking. Duidelijke communicatie

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Na het aanmelden was er snel contact. Omdat ik ook bij een andere partij de caravan had aangeboden is er regelmatig overleg geweest m.b.t. het bod. Steeds een snelle reactie gehad. Binnen 1 dag was de caravan verkocht voor een goede prijs. Daarna werd ik direct gebeld door de koper om een afspraak te maken om de caravan op te halen. De betaling en vrijwaring is op die dag direct bij ons thuis geregeld.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Het ging mooi snel,en het is netjes afgehandeld

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Een auto aangeboden en verkocht. Super bedankt

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Caravan binnen 2dagen verkocht en öpgehaald en alles perfect geregeld! Wij zijn erg tevreden

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Prima service en keurige afhandeling van de administratie en betaling. Dank aan Mark Vernooij.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Plezierig contact en snelle oplossing

Er werd direct gereageerd, en de auto was zo verkocht.

goede service

goede snelle afhandeling

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Zeer betrouwbare en klantvriendelijke service

Alles is voorspoedig en volgens afspraak verlopen.Erg positieve ervaring

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Betrouwbaar zaken mee doen.

Naast de online verstrekte informatie nog telefonisch contact gehad. Zeer deskundige reacties en uiterst vriendelijk te woord gestaan. De uiteindelijke koper kwam ook vertrouwd over en alles was binnen zeer korte tijd besloten.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Auto voor veel minder moeten verkopen

Er waren bepaalde zaken over de wagen (die ik wel duidelijk had vermeld) nooit gecommuniceerd met de koper waardoor er ondanks dat mij meermaals beloofd was dat er niet zou onderhandeld worden over de prijs, er toch een onderhandeling ontstond en ik uiteindelijk voor veel minder heb moeten verkopen omdat ik de andere opties al had losgelaten vanwege de gelsoten koopovereenkomst. Dit was erg teleurstellend en frustrerend.

Goed zaken doen.

Goed contact gehad, goede prijs gekregen. Top ervaring

Prima!

Kort en krachtig. Afspraken nakomen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

De gehele transactie is keurig verlopen.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Prima, snel en vakkundig!

Het ging allemaal wat snel. Maar auto opgeladen, gevrijwaard en weg, 5 minuten. Geen werk van.

Snel geregeld!

Fijne verkoop gehad van mijn auto Alles snel geregeld en prettig geregeld. Top!

Snel geregeld

Ik heb mijn camper via dit platform verkocht. Was dezelfde dag al verkocht. De dag daarop werd gevraagd of de koper al contact had gehad over het ophalen. Dat was nog niet het geval, dus gingen ze er direct achteraan. Ik ben erg tevreden over de service.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Camper

Helemaal goed

Snelle en vriendelijke afhandeling en vooral duidelijke informatie.

Verkocht!

Ik dacht om mijn voertuig te verkopen het via de osw te proberen na een aantal uur waren er al biedingen op mijn auto waarna ik akkoord ben gegaan binnen 2 dgn was mijn voertuig verkocht en opgehaald. Een aanrader zelf niks te doen perfecto

Uiteindelijk alles goed.

Toen ik mijn auto online had gezet kreeg ik snel een belletje en dit ging allemaal keurig. Al snel werd er geboden en was mijn auto verkocht. Vandaag staat afspraak nr 3 gepland om de auto op te halen, geen idee of die daadwerkelijk word opgehaald, ik heb nog niks gehoord vandaag. Osw probeer ik al de hele week normaal contact mee te krijgen, maar hier word ik flink afgesnauwd/afgewimpeld. Niet echt proffesioneel. Het begon goed, maar dit is echt hopeloos. Jammer dat het zo loopt. Ondertussen zijn we erg benieuwd hoe dit gaat afgelopen Update; Uiteindelijk is de auto opgehaald en is het via beide partijen goed afgesloten. Osw heeft achteraf netjes contact met me opgenomen en het is netjes afgehandeld. Ook hebben ze hun excuses aangeboden. Degene die het uiteindelijk voor me heeft opgepakt ben ik heel tevreden over! Over haar collega's blijf ik helaas minder tevreden. Al met al is het gelukkig goed opgelost!

Goed en snel geholpen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Niet zoals afgesproken, toch discussie over prijs bij ophalen

Telefonisch met OSW een prijs afgesproken en er zou bij het afhalen niet meer over gediscussieerd worden,werd toch gedaan.

Snel verkocht

Ben erg snel geholpen. Mijn auto is in 2 dagen tijd verkocht.

Nijemonde 4

3434DW Nieuwegein