Snel en adequaat

Snel geregeld, geen gedoe. Had graag een hoger bod gehad, maar was al blij dat ik al iets kreeg voor mn sloopwagentje.

Sad

This person arrived late, collected the car, and then stated that he would not pay.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Goeie, snelle en betrouwbare communicatie en gewoon geen gedoe

Enkele dagen na mijn aanmelding werd ik gebeld (het weekend ging er overheen) en werd mij vertelt dat de aanmelding goedgekeurd werd en die online gezet ging worden (rond een uur of 9). Dezelfde dag rond half 2 belde ze terug met de hoogte van enkele biedingen en er was er 1 die voor ons voldoendde was. De gegevens van ons werden gedeeld met de koper en 3 dagen later hadden we een afspraak om onze auto op te laten halen. Zonder afdingen en met directe vrijwaring ter plaatse werd dit afgehandeld! Al met al een fijne ervaring en zonder poespas onze auto verkocht!

Goed en snel

Goed en snel alles geregeld

Snel is geregeld

Altijd bereikbaar en heel snel is geregeld.

Sneller verkocht dan gedacht

Ik kreeg eerst een bod waar ik niet mee akkoord ging ik dee een tegenbod en daar ging de koper mee akkoord binnen 4 uur was mijn motor overgeschreven en betaald de volgende ochtend werd ie opgehaald

Soufiane

Het is goed gegaan en op afspraak

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Ik had dinsdag mijn motor erop gezet en eigenlijk dezelfde dag een goed bod en een verkoop contract Verder alles netjes afgehandeld, motor week later opgehaald door koper,gelijk vrijwaring en geld Top osw Kan jullie zeker aanraden

positief en snel

wij wilden van onze auto af ivm de vele kosten van de afgelopen jaren ze hadden daar begrip voor. Ze hadden al vrij snel een koper voor onze diesel. Heb voor de kopende partij alle onderhoud en reparaties doorgegeven. Maar tijdens de test rit bemerkte de koper een mankement aan de versnellingsbak wat wij nooit hebben gemerkt en de garage die voor ons het onderhoud doet heeft dat ook niet aangegeven. Dus de uiteindelijke prijs viel lager uit wat ik begrijp na bemiddeling van Rogier hier toch uit gekomen.

Goed geregeld

Men reageerde al snel Akkoord was snel gegeven en motor is al opgehaald.

Snelle afhandeling

Goede prijs

Prima, soepele afhandeling.

Met pijn aan mijn hart moest ik mijn auto van de hand doen. Ik kon er via OSW een schappelijke prijs voor krijgen en binnen 2 dagen is mijn auto aangemeld en verkocht aan een betrouwbare autohandelaar. Goede en vlotte handeling maakte dat de pijn iets verzacht werd.

Alles goed verlopen

Geen klachten

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Sloopauto

Prima service.

Prima service van begin tot eind.

Snel en accuraat

Snelle afhandeling

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Auto

Het duurde te lang voordat de verkoper reageerde

En een afspraak gemaakt ,daarna werd er gebeld voor het adres want wat er op stond was niet de juiste. Toen kwam de beste man telefoneerde naar de koper zij dat de motor er goed uitzag dus meegenomen, Na wat ik vroeg voor de vrijwaring zij hij vanavond 100% Nou daar vertrouw ik op dus niet .heb wel het bedrijf gebeld .maar de man was gaan varen dus hij had geen tijd gehad om het te versturen. Wel de volgende dag de vrijwaring binnen en een bedankje erbij dus al met al toch nog goed gekomen

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Motor

Het was echt een zorgeloze verkoop

OSW nam snel contact op na de aanmelding van onze caravan. Na akkoord was er ook vlot contact met de koper en die kwam de volgende de caravan ophalen. Met beide partijen prettig contact gehad. Fijn dat de overeengekomen prijs geen punt meer is bij ophalen. Dat geeft rust. We bevelen OSW aan.

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Motor snel verkocht. Opgehaald en afgerekend en gevrijwaard. Zonder kosten. Meer dan perfecte service.

Snel geholpen zoals afgesproken

Via website aangemeld volgende werkdag werd ik gebeld zoals afgesproken dag werd mijn auto opgehaald direct voor de deur alles afgehandeld.

Prima service van A Tot Z

Vanaf de aanmelding tot het op halen van de caravan werd alkes in goede banen geleid dank u

• Wat voor voertuig heeft u aangemeld? Caravan

Snel en simpel

Deal was snel gesloten. Voorwaarden waren helder en binnen een paar dagen was ik mijn auto kwijt. Gewoon netjes en praktisch. Heel tevreden!

Superblij

Na een nare ervaring de dag ervoor via een andere verkoopsite , ging het met osw allemaal supersnel en eerlijk , geld stond er gelijk op . Hele aardige man die langskwam dus ik raad iedereen OSW aan

Super goed ga zo door

Super goed geholpen en goed aan de afspraken gedaan ik ga jullie zeker aanraden groet Rinus

Bizar snel

Mijn oude autootje (2013 C4 Picasso diesel met 309900 km erop) aangeboden en binnen een ochtend verkocht. Niet het gezeik bij inruil van "oh kilometer stand" of "tja diesel" en daarom geen bod maar gewoon een eerlijke kerel die een normale prijs bood. Ging makkelijk en snel en zou het zo weer gebruiken.

Slecht

Geven veel te lagen bod willen motor voor bijna niks hebben

Nevelgaarde 8

3436 ZZ Nieuwegein