Erg prettige ervaring. Keurig aan de afspraken gehouden en het resultaat is wonderbaarlijk
Zeer tevreden. Vakmanschap staat bij Sibbing hoog in het vaandel.
Snelle reactie op offerte-aanvraag, zeer prettig contact, deskundigheid/vakmanschap, geeft ruime gelegenheid voor kleurbepaling, flexibiliteit en begrip voor wensen, goede prijs/kwaliteit-verhouding
Sibbing Schilderwerken is een uitstekend bedrijf dat al decennialang uitblinkt in vakmanschap, transparantie en oprechtheid! De bevlogen leiding blinkt met name uit in passie voor het schildersvak en service voor de klant.
Zeer nette en beleefde schilders. Resultaat ziet er strak uit. Goed telefonisch contact met kantoor. Offerte duurde wel lang, maar dat was vooraf gecommuniceerd. Na afronding bleek factuur van timmerman niet te kloppen: teveel uren. Door Sibbing direct gecorrigeerd.
Goed werk geleverd
Goede kwaliteit, plezierige mensen
prima bedrijf, prettige mensen. bij eventuele klachten altijd bereid om op korte termijn tot een oplossing te komen.
Paulus Buijsstraat 33 A-D
2582CH Den haag