Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Schildersbedrijf Van der Meij heeft alle schilderwerk deze zomer gedaan en ons huis ziet er weer prachtig uit. Voor de komende jaren is ons huis goed beschermd tegen weersomstandigheden
30 September 2025
S.
Driebergen
De heer V.d. Meij gaf goed advies en dacht mee, wij hebben een prachtige meubelstuk teruggekregen. Service top, uitgevoerde werkzaamheden perfect en is afspraak nagekomen!!
15 September 2024
P.
Nieuwegein
Vriendelijke mensen en prima geregeld Dank U Ik zeg het voort U staat nog steeds in mijn wats app Vriendelijke groet Mw Toethuis
15 February 2024
E.J.
Toethuis
Deze jongens werken schoon en leveren prima werk af! En ook nog eens een heel relaxte omgang met onze hond
15 February 2024
Jeroen
Bilthoven
We zijn tevreden over het werk dat Chris van der Meij voor ons heeft uitgevoerd
21 February 2023
Yvonne
en keurig gecomuniseerd
21 February 2023
Mevr.Toethuis
Utrecht
Komt afspraken na en geeft met redenen omkleed advies
6 July 2022
Wim
Bunnik
Chris van der Meij heeft een pastoe dressoir gespoten. Contact en overleg was zeer goed. Resultaat is prachtig. Beoordeling is geen 10 omdat n enkel plekje beter had gekunt
6 July 2022
Miel
Utrecht
Meneer van der Meij probeert naar eigen zeggen niet te concurreren met de goedkoopste schilders. Dat de kwaliteit van het werk dat rechtvaardigd kunnen wij onderschrijven. Het ziet er allemaal zeer netjes uit.
26 November 2021
Rajiv
Driebergen-Rijsenburg
Werk keurig uitgevoerd. Fijn dat het project zonder onderbreking doorging zodat we snel van ons verbouwde huis konden genieten.
25 September 2021
Vincent Busking
Bilthoven
Onze stoelen zijnweer als nieuw .
15 March 2021
A.
Driebergen
Blij met resultaat van herstelde tafel.
12 March 2021
Ab
Utrecht
Goed meedenkend en uitstekende kwaliteit leverend. Komt afspraken na en geeft eerlijke mening.
11 March 2021
Ron
Houten
Perfect schilderwerk, nette werkers. Conform afspraak. Duidelijke offerte, wekelijkse voortgangs overzichten/facturen.
23 August 2020
C.
Huis ter heide
De achterkant van ons huis heeft een houten opbouw. Door zon, weer en wind toch behoorlijk aangetast. Nu is de houten opbouw weer strak en goed in de verf. Deze kan weer jaren mee. Goed vakwerk geleverd.
N.v.t.
21 July 2020
Steven
Professioneel advies en uitvoering
23 September 2019
B. van Rossum
Odijk
Het was prettig om met hen afspraken te maken. Zij kwamen die ook na.
16 May 2019
Elvire Derks
Zeist
Ervaren vakmannen met veel kennis. Fijn dat ze ook een timmerbedrijf zijn en vervanging van houtwerk zelf kunnen uitvoeren tijdens het schilderwerk.
13 May 2019
Martijn
Vriendelijke service
9 April 2017
Dorien
Houten
Echte vakman, zeer goed en snel geholpen.
3 April 2017
Kirsten
Chris, George en Robin zijn harde werkers, Vriendelijk in de omgang en heel behulpzaam.
11 July 2016
Elvire
Zeist
Van der Meij overlegt regelmatig met de opdrachtgever over alle zaken die tijdens de uitvoering van een werk naar boven komen. Geeft daarbij advies hoe eventuele problemen aan te pakken, maar luistert daarbij ook naar de wensen van de opdrachtgever. Van der Meij en zijn mannen leveren goed werk.
11 May 2016
Erik
Driebergen
Van de Meij denkt heel goed mee om het beste eindresultaat te bereiken.Je merkt dat ze met plezier helpen en een tevreden klant willen.
9 October 2015
Frank
Bunnik
Een prima adres voor het totale onderhoud van mijn woning.
24 August 2015
C.
Zeist
We hebben onze buitendeuren en beglazing laten vervangen door Chris van der Meij. Het resultaat is mooi. Verbeterpunt: tijdens de klus wisten we niet altijd wat de status was. Nazorg was goed: achteraf moest een deur nog wat afgesteld worden, wat ze netjes hebben opgelost.
15 July 2015
Tom
Bunnik
Van der Meij Totaalonderhoud is in 1999 opgericht,door eigenaar Chris van der Meij. Chris en zijn werknemers staan voor vertrouwen, deskundigheid en zijn zeer service gericht! Het bedrijf is gevestigd in Driebergen en in Bunnik en bestaat uit drie bedrijven: - Schilders en spuitbedrijf - Timmerbedrijf: 1 onderdeel hiervan is het Restylen van oude en of bestaande meubels (v.v. een nieuwe kleur, in Hoog en zijdeglans e.d. schroom u niet te vragen naar onze opties )Voor u is dat een voordeel, u kunt verschillende werkzaamheden door één bedrijf laten uitvoeren. die voor u een duidelijk overzicht biedt, met één aanspreekpunt, die het volledige proces coördineert en begeleidt.
Bosstraat 149
3971XD Driebergen-rijsenburg