Mooi werk geleverd

Goed en netjes werk geleverd!

Super service en perfect werk geleverd

Wij zijn uitstekend geholpen . ! N.a.v. een lekkage is het werk door Dhr. Korff geïnventariseerd - zijn de noodzakelijke maatregelen genomen- en na droging van de muren e.d. zijn alle werkzaamheden perfect uitgevoerd , door zeer vakkundige medewerkers.

Goede service en kwaliteit geleverde werk

Fa. Korff heeft bij ons herstelwerkzaamheden uitgevoerd nav waterschade. Hierdoor was de verf op een muur gebladerd. De muur is weer mooi strak hersteld.

Was zeer tevreden .

Netjes gewerkt .

zeer prettig , betrouwbaar

De afspraken worden goed nagekomen. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Omschrijving in de offerte is zeer volledig. Er wordt goed en mooi werk afgeleverd.

Goede service, goed verzorgde werkzaamheden, correct volgens afspraak opgeleverd.

Goede service, goed verzorgd werk

Uitstekende ervaring met dit bedrijf en zijn medewerkers.

Zeer kundig, correct en vriendelijk personeel. Service (tot drie keer toe nieuwe cq aanvullende offerte maken, opvangen tegenvaller met plafonds) meer dan prima. Plezierig bedrijf (en dito medewerkers) om zaken mee te doen.

E sxhilder was aardig en werkte netjes en correct

Geweldige service en vakmanschap

Zij hebben bij ons de keuken in zijn geheel geschilderd en leverden perfect werk af.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi resultaat, advies gekregen over verdere werkzaamheden die ikzelf nog ga doen, alles netjes achtergelaten, vriendelijk personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij firma korff ist afspraak is af spraak en dénken mét je mee leverd goéd werk af én werken netjes ruimen álles netjes op én zéér vriendelijk personeel Rob goéd gewerkt bedankt En daarom krijgt Rob én firma korff één 10 Dit bedrijf is een échte áán rader.

Prima werk geleverd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden: keurig gewerkt, goede adviezen, mooi eindresultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het schilder-, kit- en stucwerk is helemaal naar tevredenheid gedaan. Alles werd vooraf netjes afgedekt en achteraf schoon opgeleverd. Werknemer "R" is een zeer vakbekwaam en correct persoon, dank je wel daarvoor.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schilder Rob werkt secuur en netjes, en is een aardige, rustige jongen. We zijn erg tevreden met het resultaat. Kwaliteit van de verf en latex die zijn gebruikt zijn ook super.

Perfect werk geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Waren zeer te vreden over het schilderwerk, zeer mooi en vakkundig gedaan. En complimenten voor de schilders, waren vakkundig en netjes en vriendelijk in omgang.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

UPDATE: Werd naderhand terug gebeld door de zoon, welke heel correct en netjes was aan de telefoon. Gaf op een nette manier dezelfde reden aan van het probleem en bood zijn excuses aan hiervoor. Verder geregeld dat na een uur ongeveer een schilder op de stoep stond welke de opdracht heel netjes heeft uitgevoerd! Als vanochtend gewoon gecommuniceerd werd met de klant, welke al 2uur thuis zat te wachten en verlof had van zijn werk dan was het geen probleem geweest en een 10 als beoordeling. Het gaat mij om de communicatie, niet om het feit dat een bus kapot is en of de afspraak is verplaatst, daar kan niemand wat aan doen...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afspraak om 8u, om 10u nog steeds niemand gezien dus eens gebeld naar het vaste nummer. Ja een collega had pech, de bus was uitgevallen en staat op de vluchtstrook, daar kreeg de persoon welke ik aan de lijn had om 8u telefoon van. Echter wist hij zelfs niets van de afspraak af. Maar elk normaal denkend persoon zou begrijpen dat men eerst je collega's gaat helpen. Verder hoef ik hem vandaag ook niet meer te verwachten. Tevens weten ze ook niet wanneer ik word terug gebeld voor een nieuw afspraak. Om 8u een telefoontje plegen naar de baas kan wel... Maar naar je klant/afspraak kan niet en de baas zelf denkt er ook niet aan, want hij wist niets van de afspraak. Vraagt hij zich dan niet af waar hij met de werkbus naartoe aan het rijden was? Domme smoesjes eerste klas.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrouwbaar en klantgerichte service. Echt vakmanschap!

Mooi werk.Prima vakmensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is heel secuur gewerkt en het resultaat mag gezien worden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject, van offerte tot oplevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De jongens waren goed, beleeft en ze ruimde ook alles mooi op. Ze zagen ook als het een tweede keer geschilderd moest worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige manier van samenwerken met resultaat waar we zeer tevreden over zijn en niet alleen voor ons zelf bij een volgende keer maar ook voor andere aanbevelingswaardig is dank

Toebakstraat 5

6171LT Stein lb

Over Korff Schilderwerken bv

Korff Schilderwerken is een familiebedrijf dat door efficiënte bedrijfsvoering snel kan inspelen op wat de klant vraagt. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele wand in een woonhuis of grote renovaties, herstel- of onderhoudswerkzaamheden. Korff is vaste partner van grote verzekeringsmaatschappijen, werkt voor verschillende woningbouwverenigingen, vastgoedprojecten en de particuliere markt.