Heel fijne zaak met veel keus. Mooie juwelen. En heel vriendelijk en kundig.
Net bedrijf. Eerste contact was via de mail en later bij inlevering in de winkel. Correct geholpen volgens afspraak.
Het was de eerste keer voor mij dat ik er een horloge kocht, maar was een verfrissende ervaring, alles conform afspraak.
Vriendelijke mensen, zeer diverse collectie
goede service, vriendelijk en vakkundig personeel, mooi assortiment
Super en zeker een aanbeveling.
snel en zakelijk
no nonsense ; redelijke prijzen ; geen verkooppraatjes.
Heerlijk en eerlijk contact. Alles to the point. Afspraken gewoon goed nakomen. Zeer vriendelijk personeel. Aanrader!
vriendelijk ontvangen goed gevoel
Prima geholpen door Christaan, afspraken prima.
Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Goed advies
Betrouwbaar bedrijf!
Dit bedrijf geeft een zeer goede prijs terug. Geen smoezen, maar gewoon doen wat je belooft.
Goede vakkennis, klantvriendelijk en ze houden zich aan hun woord. Zeker aan te bevelen!
Snelle handeling en super product(en).
Eerste keer bij Pieter Jacobs juwelen. We werden met veel persoonlijke aandacht geholpen. Onze bestelling werd vlot na gezonden met de correcte afhandeling van onze afspraken.We komen zeker terug bij Pieter Jacobs.
Zeer prettige juwelier in de binnenstad van Den Bosch met zeer veel keuzes uit mooie horloges en deskundig advies van klantvriendelijk medewerkers
snel en vriendelijk geholpen door Christiaan!!
Zeer goed en betrouwbaar. En een vriendelijke bediening.
Krullartstraat 9
5211 HR 's-hertogenbosch