Alles goed en snel geregeld

Prima site, alles heel duidelijk

Prima Vermietung !

Auf der Suche nach einer Ferienwohnung im niederländischen Giethoorn bin ich auf diese Organisation/ Vermietung gestoßen. Überzeugt hat mich, dss die zu mietenden Häuser nicht in Wohnparks zu finden waren. Authentische Häuser, die mit vielen deutlichen Fotos beschrieben werden.

Goed makkelijk en duidelijk

Via site huisjes bekijken vragen stellen en vlot antwoord krijgen . Zodra geboekt en vragen om aanpassing wordt dat meteen verwerkt .

Heerlijkehuisjes weet wat iemand wil.

Onze ervaring van Heerlijkehuisjes is geweldig. Een weekje in Zoutelande in een super, mooi en netjes appartement. Vooraf wordt je gebeld dat ze bereikbaar voor je zijn en bij het verlaten werd ik gebeld of alles naar wens was. Een goede indruk geeft dit. Betrokken blijven met de klant.

Professionelles und transparentes Buchungsprozedere auf sehr informativer Plattform

Sehr professionelle und transparente Vermietungsplattform. Schöne Angebote und transparente Darstellung. Buchungsvorgang einfach und sehr schnell. Sehr freundlicher und verbindlicher Telefonkontakt bei Rückfragen. Toller Service. Man fühlt sich sehr gut aufgehoben und informiert. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alleen in Diever staat er een die verschrikkelijk is..

Enorm genoten

Perfect huisje en fijne mensen bij zowel het huisje als de organisatie Zeker niet de laatste keer dat we bij heerlijke huisjes boeken Zeer tevreden

Alles was top, het huisje, het weer, de omgeving, de fietsroutes!!

Zie bovenstaande

Nur zu empfehlen

Immer wieder guter und schneller Service.

Alles super schön

Klappt alles klasse wie immer

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Je krijgt wat er staat.!!

Klantvriendelijk, een hele goede service en snelle communicatie.

Wij vinden het unieke karakter van de huisjes belangrijk. Geen massa. Alles verliep naar verwachting. Duidelijk en snel ! Fijne ervaring. Voor herhaling !

EEN BELEVING OP ZICH

Een overcomplete ervaring, gezellig en geriefelijk

Alles goed geregeld.

Goede communicatie tav boeking.

Snelle verwerking van boeking en duidelijke mails tav betalen en aanreisgegevens. Goed en volledig ingericht huisje in mooie waterrijke omgeving.

Alles keurig en netjes geregeld.

Papier werk keurig verzorgd en vraag aan de helpdesk werd direct opgepakt en opgelost.

Behulpzaam

Huisje voldeed aan wat Heerlijke Huisjes beloofde. Bij een wijziging ook vriendelijk geholpen.

Sehr netter Kontakt und hilfsbereite Mitarbeiter!

Immer wieder gern!

Gut organisierte Buchung

Die Buchung lief problemlos ab. Die Zahlung war etwas umständlich aber das Problem wurde sofort durch ein Telefonat mit einer sehr netten Mitarbeiterin behoben.

kompetente Mitarbeiter

freundliche und hilfreiche Kommunikation, vor Ort erreichbar, wir konnten das fehlende Wäschepaket direkt abholen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles sehr modern und sauber

Rundum zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb al een paar keer via Heerlijke Huisjes geboekt. De informatie over het gewenste huis/appartemen is volledig en duidelijk. Als je vragen of problemen hebt worden deze op een prettige en klantvriendelijke manier beantwoord en opgelost. Ik zou zeker als het zo uitkomt een volgende keer weer via Heerlijke Huisjes boeken.

Sehr gute Betreuung

Ich wollte gerne wissen, welcher Art der vorhandene Grill im Ferienhaus ist, das konnte zunächst nicht gesagt werden, doch die Mitarbeitenden von HH haben nachgeforscht und es eine Woche später herausgefunden. Dank dafür!

Es hat alles gepasst!

Keine Besonderheiten

Weiterzuempfehlen

Toller Service, sofortige Rückmeldung, freundlich und man fühlt sich gut aufgehoben:)

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.