Positieve ervaring met Heerlijke huisjes

Makkelijk boeken, duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Ik ben zeer tevreden.

een heerlijke week bij jullie gehad. Prima huisje. Goed verzorgt.

uitstekend

Schitterend huis

Wij hebben als familie een weekend doorgebracht in Wekerom in een prachtig huis, ruimte voldoende en mooi dat er 2 vaatwassers waren in de keuken en badkamers ook voldoende met een grote groep, helemaal top !!

Boeken via Heerlijke Huisjes is zeer goed bevallen.

Voor het eerst via Heerlijke Huisjes geboekt. Dat gaan we vaker doen. Wat ook erg prettig is dat je met vragen kunt bellen en iemand aan de telefoon krijgt.

Makkelijk, overzichtelijk en mooi aanbod

Heel overzichtelijke site en het hele proces van zoeken, boeken en betalen is heel duidelijk en vriendelijk. Geeft een heel betrouwbaar gevoel en is zeker mijn nieuwe plek om leuke heerlijke huisjes te vinden!

De reviews op de site van heerlijke huisjes klopte helemaal. Heel vriendelijke ontvangst door de eigenaresse Diana. Leuk en zeer stijlvol ingericht huis en aan alles is gedacht, je kunt als vakantieganger hier heerlijk ontspannen.

Alles gut!

Es hat alles sehr gut geklappt. Perfekter Urlaub.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Onweerstaanbare aanbiedingen

Wegens prima ervaringen met Heerlijke Huisjes al meerdere malen geboekt, zowel in de Ardennen als in het Sauerland.

Wij hebbenhet erg fijn gehad Het reserveren van het huisje ,en de comunicatie er over was goed voor elkaar

Prima afspraken en prima geregeld alles

Volgende vacantie gaat ook via heerlijke huisjes geregeld worden.

mooie plek en riant voor een weekend met meerdere gezinnen.

we hebben een ruim huis gehuurd voor ons gezin bestaande uit ouders, kinderen en kleinkinderen. We vonden het fijn om allen ook een eigen plekje te hebben en een grote gezamenlijke ruimte met een grote tuin. Eext is een mooi dorpje waar je genoeg mogelijkheden hebt voor vermaak. Het grootste vermaak was dat we elkaar dichtbij hadden en toch even konden terugtrekken.

Snelle en goede communicatie en informatievoorziening

Vrij last-minute een huisje geboekt, maar mede door een snelle reactie en daaraan gekoppelde informatievoorziening verliep het hele proces prima.

boeking,afspraken en communicatie als pg ervaren.

zie boven.

War von der Buchung bis zur Anreise alles gut.

Wir haben schon sehr oft bei euch Gebucht und waren immer sehr zufrieden. Für nächstes Jahr haben wir wieder Gebucht. Nur jetzt kann man nicht mehr sehen bis wann die 2 Rate bezahlt werden muss.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk

Met recht was het een “Heerlijk huisje”. De familie heeft genoten.

Prijs, kwaliteit en informerend

Stap voor stap werden we geïnformeerd . Zowel over het huis qua ligging, inrichting van het huis en de prijs. De betaling werd overzichtelijk medegedeeld wanneer wat betaald moest worden. De code werd in de laatste dagen gemeld. Dit was voor ons een eerst keer via deze weg. En tot slotte het huis, een wachtwoord gevoel zo mooi en alle middelen en luxe. De slaapkamers waren voor zien van goede bedden. Kortom een geslaagd weekendje weg dank

Prima geregeld en alles duidelijk in de mail uiteengezet.

Eerste keer geboekt bij Heerlijke Huisjes. 100 procent gekregen wat we hadden geboekt. Zou zo weer bij Heerlijke Huusjes een accomodatie boeken. Greetje September 2025.

Fantastisch

Prima huisje alles zag er netjes uit

groot aanbod op duidelijke site.

Veel keus, redelijke prijzen. Kortom een site die ik vaker gebruik en kan aanbevelen.

Heerlijke vakantie

Lekker uitgerust. Mooie chalet. Ontvangst heel netjes en vriendelijk

Doortastend geholpen.

Vriendelijk en doortastend geholpen bij vraag die ik had. Top. Ga zo door.

Mooi huisje, schone omgeving en een gezellig restaurant aan de overkant van de weg.

geheel volgens afspraak geregeld

duidelijke uitleg voor aankomst en regels voor het gehuurde huis het huis voldeed compleet aan de info van de internet site

Heerlijke huisjes is een aanrader. Zeer vriendelijke mensen die alles regelen en alles was naar wens en alles was zoals het beschreven stond. TOP

Gewoon prima

Goede service, snelle reacties.

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.