Onze eerste keer geboekt bij Heerlijke Huisjes en voldeed aan alle verwachtingen

aanbevelingswaard, het huisje voldeed aan alle verwachtingen, aardige en behulpzame gastvrouw. Ook de service van Heerlijke Huisjes was zeer goed.

Ws war alles super. Jeder Zeit wieder

Alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Met Heerlijke Huisjes boek je makkelijk en uit een ruim aanbod heel leuke Huisjes.

Begint met huisjes kiezen uit een aanlokkelijk aanbod met uitgebreide en kloppende informatie. Als de keuze gemaakt is, gaat het boekingsproces heel vlot. De informatie over in- en uitchecken is duidelijk en to the point.

Uitstekende service!

Heel snel en gemakkelijk een huisje huren erg overzichtelijke site! Aan de telefoon als je vragen hebt word je snel en vriendelijk geholpen!

Heldere communicatie

Professionelle Betreuung

Tolle Betreuung vom Anfang der Buchung bis zum Reiseantritt.

Super geregeld

Van A tot Z alles snel geregeld

Wij hebben een geweldig weekend gehad.

Het ontvangst was hartelijk. Ruim opgezet park met huizen die van alle gemakken zijn voorzien.

Prima organisatie die snel reageert

Bij vragen van mijn kant werd er door organisatie Heerlijke huisjes adequaat gereageerd.

Het was een prachtige vakantie

Vriendelijk ontvangst, zeer schoon huis met alles erop en eraan. Mooie omgeving en vriendelijke mensen zoals van het schoon maken buitenshuis. We hebben er erg van genoten ook omdat er 3 personen bij waren met een mindere Mobiliteit.

Krijg wat je ziet

Goede service ,bij vragen krijg je vaak binnen 10 minuten antwoord wat een vertrouwend gevoel geeft

Duidelijke omschrijving van de diverse huisjes

x

Zeer goede service en overzichtelijk

Het boeken van een huisje bij Heerlijke huisjes verliep heel vlot en overzichtelijk. Overzichtelijk op het vlak van betaling, maar ook wat er allemaal in het huisje aanwezig is. Het huisje was bovendien ook een echt heerlijk, charmant huisje.

Heerlijk rustig

Heerlijk rustig

Groot aanbod en prima communicatie

Op de overzichtelijke website van Heerlijke Huisjes vind je een groot aanbod aan vakantiewoningen. Het reserveren gaat erg soepel en vind er duidelijke communicatie plaats.

Goede service van medewerkers!

Medeleven en direct handelen qua samenstelling van het reisgezelschap na het overlijden van mijn broer.

Prima geregeld

Snelle boekingingsmogelijkheden op de site

Toller und unkomplizierter Service

Fragen wurden schnell beantwortet. Es war immer jemand erreichbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een hele fijne accomodatie met alles erop en eraan. We misten alleen de sjoelbak, die wel op de foto stond.

Uitsluitend

Mooi, trendy, luxe huisje met alles wat je nodig heb is aanwezig. Opgemaakte bedden en een kaartje als welkom.

Geweldig!

“HeerlijkeHuisjes” is met recht een specialist in vakantiehuizen. Met grote zorg zijn de vakantiehuizen geselecteerd. Kortom onze ervaring is fantastisch en wij blijven onze vakantie bij heerlijkehuisjes reserveren.

Ging allemaal prima en vlotjes

Reserveringen goed en correct behandeld.

Wij hebben meerdere malen een vakantiehuis bij Heerlijke huisjes gevonden en gereserveerd. Iedere keer reservering goed en correct behandeld.

De naam zegt het al heerlijk huisje

Het ziet er allemaal keurig en ook gezellig uit. De bedden zijn heerlijk. Alles nog als nieuw en dat is altijd fijn. Heb misschien wel een tip, een stoel of kruk in de slaapkamer om je kleren op te leggen, nu moet dat op de grond

Heerlijk genoten .

Prachtige omgeving , goede bedden , en een heerlijke tijd met kinder en kleinkinder !!

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.