Mooi aanbod

Goede site, duidelijke uitleg en prachtige locaties! Klantenservice is vriendelijk, snel en duidelijk

Boeking prima geregeld!

Mijn eerste ervaring met Heerlijke Huisjes was top! Administratief goed geregeld en bij het stellen van een vraag, ontving ik snel reactie. Communicatie was zeer netjes, voor mij een reden om een volgende vakantie weer via Heerlijke Huisje te boeken :)

Reibungslos

Alles ging super einfach und unkompliziert, zügige Rückmeldungen und nette Gespräche

Alles perfect geregeld.

Wij zijn heel tevreden, blijven klant.

Goed om in te verblijven.

Het huisje in Giethoorn deed volledig aan de verwachting. Compleet ingericht en ongeveer 100 meter van het water. Vriendelijke gastvrouw. Zeker een aanbeveling waard.

Alles Bestens

Kontakt und rasche Kommunikation

Gute Betreuung

Telefonisch gute Erreichbarkeit

Goed en eenvoudig geregeld

Grote keuze in locaties en na keuze snel en eenvoudig alles geregeld.

Huur je vakantiehuis via “Heerlijke Huisjes”

Prettige en snelle communicatie, en het is ons goed bevallen, om op deze site een vakantie verblijf te huren!

Professionelle Betreuung von A-Z

Der Buchungsprozess sowie die weitere Bearbeitung unserer Buchung sind sehr gut und professionell verlaufen. Auch für Fragen außerhalb der normalen Zeiten war immer jemand zu erreichen. Jederzeit gerne wieder.

Alles top, gerne wieder!

Rundherum problemlose Abwicklung. Hat alles wunderbar funktioniert.

Gerne wieder

Alles ganz unkompliziert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wir waren rundum zufrieden!

Alles war sehr zufriedenstellend, gute Erreichbarkeit auch außerhalb der regulären Öffnungszeiten.

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung

Das Portal ist übersichtlich und gut zu bedienen. Vom Finden eines passenden Ferienhauses bis hin zur Buchung und Bezahlung hat wieder alles gut funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het huisje was goed te vinden en makkelijk te boeken

Het was makkelijk om een huisje te vinden en het boeken ervan ook

Alles goed geregeld voor een fijne vakantie.

Onze eerste ervaring met een boeking bij Heerlijke Huisjes maar het is ons prima bevallen. Duidelijke informatie en communicatie en de accommodatie was goed.

Alleen maar goede ervaringen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Zeer snelle reactie na een boeking. Hele duidelijke overzichten. Bij eventueel telefonisch contact (bijv een vraag) word je vriendelijk re woord gestaan en goed geholpen. Na afloop van de huurperiode is er tel contact om te vragen of alles naar wens was

Hat alles super geklappt.

Hat alles super geklappt, von der Bezahlung bis zur Wegbeschreibung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Die Kommunikation war sehr gut und immer hilfreich.

Unsere Buchungen werden immer zeitnah bearbeite und eventuelle Nachragen schnell und freundlich beantwortet.

Correcte service

Verhuurdiensten zoals je ze als klant wil: correcte info en duidelijke communicatie

Hulpvaardig, dus service gericht

Zelf bij eren nieuwe boeking en het omboeken was de service perfect.

Sehr schöne Unterkunft

Einfache Buchung, unkomplizierte Schlüsselübergabe. Bei Fragen Antwort innerhalb 24 Stunden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb alleen mailtjes gehad, voor de rest geen contact. Maar dat was prima.

Top Kommunikation

Vom Buchungsprozess, über Bezahlung bis hin zur Fragenbeantwortung war alles absolut top und sehr vorbildlich organisiert. Wir wurden über jeden einzelnen Schritt frühzeitig informiert und haben uns immer top informiert und sehr gut gefühlt! Auch die Vermittlung zwischen den Vermietern war sehr vorbildlich. Es wurde sich immer gekümmert! Absolut weiter zu empfehlen!

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.