Goede en duidelijke berichtgevingen tijdens de boeking

Vanaf het moment van boeking zijn we via e-mail berichten op perfecte wijze op de hoogte gehouden van het verloop van onze vakantie. Ook de receptie (Jonathan) op het park Lunsbergen was uitermate vriendelijk en klantgericht. Wat we wel een beetje jammer vonden was het feit dat we in donker bij het park in Borger aankwamen en dat er weinig verlichting en onduidelijke aanduidingen waren waar we naar toe moesten. We waren daar voor de eerste keer en dan is het wel even zoeken in de bosrijke omgeving. Maar we hebben een aantal leuke dagen gehad in een rustige omgeving met een mooi huisje.

Heerlijk huis dicht bij de duinen

Heerlijk gezinshuis in een mooie omgeving om lekker uit te waaien.

Altijd alles goed geregeld.

We hebben al verschillende keren geboekt via heerlijkehuisjes.nl en altijd is het goed geregeld en hebben we kunnen genieten van de accommodatie die we hadden uitgezocht. Prima dus!

Goed geregeld

Bespreken online gaat prima.Afhandeling ook prima. Huisje was niet echt helemaal schoon. Misschien een aandacht puntje.

Huren ging vlot, de afhandeling achteraf niet

De in te vullen formulieren zijn niet duidelijk. We zijn nu bijna twee weken thuis, een belangrijke vraag is ruim een week geleden doorgestuurd naar het verhuurbedrijf in België. Zij hebben nog niet gereageerd... Heerlijkehuisjes vraagt ook niet bij ons na of het inmiddels goed is afgehandeld. Wel kreeg ik nu voor de tweede keer het verzoek om een beoordeling te geven. De borg staat nog niet op onze rekening. Vervelend. Verder heb ik achteraf, nu we de naam vh huis weten, diverse verhuurders gevonden, die hetzelfde huis met een grote korting aanbieden...

De boeking ging prima.

We kregen netjes informatie over het park.

Goede email contact

Keurig geregeld

Dit was voor ons de eerste keer om via heerlijke huisjes een heel leuk huis te boeken in Noordwijk. Snelle reactie vanuit de verhuurder en ook een overzichtelijke nota. Geen kleine lettertjes. Prima!! Bedankt voor de mooie week in huisje nummer 22

Snel en makkelijk geregeld

Snel te boeken goede site.

Was top

Vriendelijk, snelle reactie

Zie boven

Goed geregeld!

dank zij de zon, het mooie huisje en het mooie golvende landschap: TOP!

vanuit een sober maar functioneel ingericht huisje konden we vele kanten op in deze vakantieweek, zowel te voet (VOORAL!) als met de trein (Valkenburg-Heerlen) als met de eigen auto. Het heerlijk glooiend Zuid-Limburgse landschap is dusdanig afwisselend en prachtig wandelmatig afgepijld dat één week te kort was: we hopen dus nog eens of meermaals terug te keren!

Een fantastische vakantie gehad.

Fantastisch huisje in een prachtige omgeving.

Simpel te boeken, en duidelijke voorwaarden

Lekker genieten zonder veel rompslomp

Een vriendelijk park met heel vriendelijk personeel.

We waren laat bij aankomst, maar er was toch nog tijd om mee te lopen om alles uit te leggen. Bij vertrek mochten we een uurtje langer blijven, omdat we zoveel hadden in te pakken.

Een prachtige lokatie

Een heel mooi huisje we hebben genoten Een klein puntje de thermostaat zit niet in het huis maar er naast.

Alles ging voorspoedig.

Reservering ging soepel, heb nu al een tweede reservering lopen. Tevreden klant.

Gemakkelijk en snel een boeking doen.

Gemakkelijk, snel een huisje te boeken.

Prima bedrijf

Duidelijke afspraken en bij vragen flexibel.

Vriendelijk en duidelijk

De site is duidelijk, service goed , goed bereikbaar, geen op of aanmerkingen eigenlijk

Gemakkelijk snel een mooi vakantiehuis geboekt

Ging allemaal snel en vlotjes ook toen er nog een vraag via de telefoon gesteld werd snel beantwoord. Huis omschrijving en foto's zijn realistisch op de site.

Mooi en schoon huisje.

Mooi en schoon huisje met alles er op en er aan. Vriendelijk en behulpzame medewerkers op het park.

Prima. maar..

De ervaring in Vlissingen weegt toch wel zwaar... 114 euro schoonmaakkosten voor een tiny house is veel te veel. Daarnaast zou ik nog een reactie hierop krijgen, nooit gehad... In Wanneperveen weer redelijke prijs: 75 euro.

Snelle en duidelijke boekingen via Heerlijke huisjes

We zijn goed op de hoogte gehouden van onze boeking. In het huisje dachten we dat er een lamp kapot was, die was al gemaakt voordat we terug waren van onze wandeling