Wir waren sehr zufrieden und kommen gerne wieder.

Alles war bestens. Es war sehr sauber das Haus und ebenso der ganze Park. An der Rezeption nur sehr nettes und hilfsbereiten Personal.

Jederzeit gerne wieder

Die komplette Abwicklung und auch die Kontaktaufnahmen waren perfekt und sehr freundlich, alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Twas een heerlijk huis op een super plek

Voor herhaling vatbaar

Hat alles perfekt gepasst

Unkompliziert und zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zoeken in beschikbare accomodaties, keuze maken, boeken en klaar.

De website is overzichtelijk, voor ieder wat wils en het boekproces is eenvoudig. Communicatie met betrekking tot de boeking per email werkt prima. Bij aankomst op de bestemming is alles goed op orde. Zo wil je ontzorgd worden.

alles super toll

Anlage ist in einem Top Zustand.

Zeer goed geregeld.

Het was voor de 2e keer dat we via heerlijke huisjes onze vakantie geboekt hebben en we gaan dat zeker vaker doen.

Strak geregeld.

De boeking en communicatie rondom de reservering waren duidelijk en snel. Dus bij een heerlijk huisje ook een heerlijke boeking.

Heel erg genoten samen

Mooi huisje en een mooie omgeving

Goede en duidelijke service.

Als verloopt zeer duidelijk voor het ganse proces van het kiezen van een vakantieverblijf, betalingen en afwerking.

Een top organisatie!

Vakantie snel en goed geregeld. En alles duidelijk aangegeven. Zelfs via whatsapp te bereiken. Voor ons de 2e keer via heerlijke huisje geboekt. Voor herhaling vatbaar.

duidelijk en eerlijk

geweldig

huisje voldoet aan aale voorzieningen

Het was een heerlijk huisje Alle voorzieningen waren goed

Heel goed geregeld

Boekingsproces is overzichtelijk en duidelijk. Snelle communicatie.

Goede website, alles prima geregeld en informatie alles wat nodig is.

Helemaal goed. Website prima, het zoekcriterium is nu per provincie. Ik zou het ook prettig vinden om per plaats/gemeente te kunnen zoeken. Wel wordt weergegeven waar de plaats zich bevindt in de provincie. Wij hebben al weer voor onze volgende vakantie geboekt!!!

.... M

Mooi chalet in prachtig omgeving

Mooi ruim en standaard chalet. Buiten genoeg ruite binnen standaard.

Toen de verhuurder onze leeftijd las - 83 en 86 jaar - nam hij contact op met Uw organisatie, dat de woon-slaap-en keuken op de 1e verdieling was. U nam daarop onmiddellijk contact met ons op. Dat vonden wij echte service.

Ervaring was goed

Goede service goed geholpen bij de receptie, als jullie dan ook nog de juiste omschrijving van waar het vakantiehuis staat en hoe de indeling eruit ziet, dan is alles goed.

Goed geregeld

Alles was super

Es hat alles wunderbar geklappt. Die beiden Häuser waren gut. Fragen im Vorfeld wurden schnell beantwortet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

We hebben een geweldig weekend gehad in Lichtenvoorde.

We hadden een vakantiehuis met 6 slaapkamers, Sauna, Zwembad en buitenspa. We hebben een heerlijke tijd gehad.

Netter Kontakt, schnelle Reaktion bei Änderungen, reibungsloser Ablauf, TOP

Wie schon geschrieben: Netter Kontakt, schnelle Reaktion bei Änderungen, reibungsloser Ablauf, jederzeit wieder TOP!!

Prima en vlot geholpen

Goede service.

Alles goed en snel geregeld

Prima site, alles heel duidelijk

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.