Laden reviews...
886 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, guests repeatedly highlight the smooth booking process, accurate descriptions, and reliable support. The team is praised for fast responses, clear information, and helpful guidance. Many reviews note a warm and friendly atmosphere at the properties and express high levels of satisfaction. The service consistently meets expectations and earns strong trust from customers.
Zie hierboven
Ettina
Oss
Goed geregeld
Elly
Horst
Super mooi park alles was perfect
Marjolein
Sint Oedenrode
In het groen, maar aan de andere kant toch ook niet... Park mooi opgezet, maar er omheen met hond moet je het toch verderop zoeken.
Ria
Arkel
Wir haben bis jetzt nur gute Erfahrungen mit Herrlijkehuisjes gemacht .Es gab noch nie Probleme bei den bisherigen Buchungen
Armin
Aurich
Ook zeer mooi weer gehad alles was top ! Huisje vooral, wij zijn zeer tevreden
Andre
Den helder
Es war das erste Mal, hat alles geklappt.
Cordula
Greven
duidelijk en overzichtelijk
Caecilia
ter aar
Alles gut funktioniert
Volker
Waltrop
De vakantiewoning vinden ging gemakkelijk en het aanbod is prima. De gehuurde woning was super.
Astrid
Hilversum
Wir haben jetzt schon mehrmals darüber gebucht und waren bis jetzt immer zufrieden. Bei Fragen oder Problemen wurde einem immer geholfen.
Nadine
Solingen
Het aanbod van Heerlijke huisjes’ vakantiehuizen is groot en van goede kwaliteit. Het regelen van alles rondom de boeking verliep heel goed.
Leny
IJsselstein
In dit prachtig gelegen huis voorzien van alles wat je maar wensen kunt, hebben wij met 15 personen van 3 generaties genoten van onze vakantie.
Pauline
Grubbenvorst
Op tijd op de hoogte gehouden van wijzigingen en aanwijzingen
Willem
Arnemuiden
Met een groep van 10 heerlijk genoten van een betaalbare huis voor WAO ers Bijna niet meer te vinden Bedankt
Wilma
Heino
Het huis voldoet aan alles zoals is vermeld op de website. Er wordt snel gereageerd op vragen. Duidelijkheid wat betaling betreft. Goed geïnformeerd.
6 June 2026
Trees
Zevenbergen
We hadden een contactpersoon van Heerlijkehuisjes nodig voor een klein probleem dat wij zelf niet konden oplossen. We kregen direct telefonisch contact. Er werd direct gehandeld en opgelost. We werden heel vriendelijk en met geduld geholpen. Bedankt daarvoor! We gaan natuurlijk weer naar Heerlijkehuisjes. Jullie zijn nog niet van ons af!
Tom en Marja Boog
Klaaswaal
Alles was prima geregeld bij aankomst
Petra
Hardinxveld-Giessendam
Toen wij een probleem hadden met een klemmende achterdeur kwam er binnen een kwartier hulp om dit op te lossen. Personeel is heel vriendelijk.
L
Tholen
De verwachtingen kwamen helemaal overeen met de werkelijkheid. De gastvrijheid krijg je er gratis bij!
2 June 2026
Annie
Nuland
Tolles Haus, oben mit extra Wellness Bereich. Mit dem Auto nur ein paar Minuten bis zum Strand. Alles war perfekt organisert und gastfreundlich, wo wie man es in den Niederlanden gewohnt ist! Kommen auf jeden Fall wieder!
Andreas
Holzwickede
Nog nooit zo mooi en schoon chalet gehuurd. Werd ‘s middags door de organisatie gebeld met de vraag of het inchecken was gelukt. Heel netjes. Helaas de volgende dag niemand van de organisatie kunnen bereiken/spreken. Lang in de wacht gestaan, ondanks dat ik de eerst volgende wachtende zou zijn. Na 10 minuten opgegeven. Hierdoor helaas niet kunnen doorgeven dat we een tuinset miste in de tuin.
Ingrid
Gemert
Wij hebben met de hele familie genoten van een fantastisch weekend bij jullie op het park Het was schoon en netjes. Kortom een super vakantie gehad.
Carina
Noordscheschut
Mooi aanbod
Adrie
Arnhem
Ik heb al vaker via Heerlijke Huisjes geboekt en dat is tor nu toe heel goed bevallen.
Carla
Hippolytushoef