Wij zijn zeer tevreden over Heerlijkehuisjes.nl

Wij hebben al meerdere keren via Heerlijke Huisjes onze vakanties geboekt en zijn daar zeer tevreden over. Onze ervaringen zijn dus heel goed, alles is overzichtelijk, duidelijk, geen verborgen kosten en bijvoorbeeld ook keurige updates van de status van de boeking. Top!

Attent

Heerlijke Huisjes geeft bij het naderen van de vakantie op attente wijze tijdige informatie.

Boeking ging makkelijk. Kreeg bericht voor de termijnbetalingen. Makkelijk contact via mail met eigenaar vakantieverblijf.

Top aanbieding.

Geboekt via heerlijke huisjes gezien de aanbieding. Overzichtelijk en duidelijk. Geen op of aanmerkingen.

Perfecte begeleiding, staan altijd voor je klaar vriendelijk en behulpzaam!

Goede begeleiding bij de boeking, vriendelijk en behulpzaam bij vragen!

Vrijheid

Heerlijke vrijheid !!

geweldig

Wat een heerlijk huisje hebben we via heerlijke huisjes geboekt, prima service en goed contact met de verhuurder van het huisje.

Goede site!!!

Makkelijk te boeken. Krijg gelijk de reservering in je mail. Via de app word je op de hoogte gehouden van alles

Super goed!

Voldoende mailtjes, over het verloop van je vakantie, en aan de telefoon of mail word je goed geholpen. Al verschillende woningen gehuurd, en alles verliep super!

Goede service en goed geholpen

Ik boek al jaren naar alle tevredenheid via HH. Er is altijd wel een leuk huisje te vinden.

Super geregeld alles

Het was fijn om te boeken alles netjes geregeld en persoonlijke aandacht. Voor de vakantie begon nog even een belletje hebben wij zeer op prijs gesteld Kortom een aanbeveliing.

Fijne bosrijke omgeving

Rustig en toch het enerverende Durbuy op loopafstand. En mooie wandelingen in het bos. Huisje voelde als thuis!

Alles einwandfrei

Ich kann nichts bemängeln. Alles hat reibungslos online über Email funktioniert. Es war alles verständlich erklärt, somit mussten wir auch keinerlei Service in Anspruch nehmen. Ich habe schon öfters hierüber gebucht und bis jetzt nur positive Erfahrungen gehabt. Jederzeit gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima informatie over het huisje. Ook regelmatig berichten over het huur proces. Goed verzorgd

Klare Beschreibung der Unterkünfte

Schnell, freundlich und kompetentes Personal. Wir buchen gerne wieder bei Ihnen.

Fijne klantenservice

Ik had een huisje geboekt waar onze hond mee naar toe kon, en zag dit bij de bevestiging niet staan. Gebeld en er werd gelijk voor ons gebeld en binnen 20 min had ik een nieuwe bevestiging incl de hond.

Goede informatie en opvolging.

Aanvankelijk niet via Heerlijke Huisjes geboekt maar werd wel door hen verder opgevolgd. Mooi aanbod en goede opvolging en informatie.

Super!

We hebben met ons samengestelde gezin een super vakantie gehad via heerlijke huisjes. We konden zelfs ons verblijf nog verlengen toen we dat graag wilden! Het contact verloopt heel gemakkelijk, professioneel en snel.

Guten Angebote, einfache Buchung

Buchungsanfrage wurde schnell beantwortet. Buchung und Zahlungen wurden zeitnah bestätigt. Telefonische Nachfragen, auch in deutscher Sprache waren problemlos und ohne lange Wartezeit möglich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

makkelijk te boeken en leuke huisjes

onze ervaring met heerlijke huisjes is altijd goed, wij hebben al diverse keren bij heerlijke huisjes geboekt.

Het is eenvoudig en makkelijk om via Heerlijke Huisjes te boeken.

Huisjes uitzoeken gaat makkelijk en de mails die je ontvangt zijn duidelijk en doelgericht.

Ik had ergens in maart / April een huisje geboekt in Zuidwolde 15,augustus kwam dichterbij, was alleen mijn bevestiging kwijt Heb huisje gemaild en ook een whatsapp gestuurd, kreeg snel bericht terug met de bevestiging Goede service

Fantasie servicce

Had enkele vragen, kreeg snel en betrouwbaar antwoord

Prettig contact

Company details