Geweldig!

Heerlijk huisje op een mooi park

Afstandelijk correct

afstandelijk en correct Wij hebben 2 weken een huisje gehuurd, vraag daarbij was is er beddengoed voor week 2? antw. Standaard nee. Eigenaar reageerde later met: ik leg een 2e pakket voor u klaar. Antw. op de vraag aanbevelen? is misschien, staat er niet bij, dus dan een nee.

Groot aanbod en goede communicatie.

Twee kee bij Heerlijke huisjes een huisje gehiurd. Beide keren een goed aanbod, snelle reacties en goede communicatie. De huisjes waren goed en alles verloopt soepeltjes.

Tip top

Haus super, direkt an den Grachten mit viel Leben und Einkehrmöglichkeiten. Am Haus aber alles ruhig!

Prima huisje en begeleiding

prima huisje en begeleiding van Heerlijke huisjes

Die Buchung war einfach und schnell erledigt...

Freundlich und kompetent im Büro vor Ort in Grijpskerke...

Alles prima geregeld

Duidelijk en overzichtelijke boeking en afhandeling

Leuk huisje in mooi gebied

alles super!

unkomplizierte Buchung, schnelle Antworten, hat alles gut geklappt.

Helemaal naar ons zin

Droom huisje met alles erop en er aan. Fantasties uitzicht over het Veluwemeer. Veel te doen, in de omgeving.

mooi huisje,

Mooi en netjes verzorgd park. Vriendelijk personeel. Voldoende vertier. Schoonmaak huisje kan iets beter.

Freundliche Begrüßung!

Freundliche Begrüßung, genaue Beschreibungen und Erklärungen bei Schlüsselübergabe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle reacties en vriendelijke mails

Zie hierboven

Duidelijke informatie, snelle reacties, goede verwerking, en klantvriendelijk

Goed geregeld

Super mooi park alles was perfect

Ontspannen

In het groen, maar aan de andere kant toch ook niet... Park mooi opgezet, maar er omheen met hond moet je het toch verderop zoeken.

Schön gelegenes Haus ,schöner Garten . Viele kleine Städte in der nähe . Sehr freundliche Vermieter

Wir haben bis jetzt nur gute Erfahrungen mit Herrlijkehuisjes gemacht .Es gab noch nie Probleme bei den bisherigen Buchungen

Geweldig !

Ook zeer mooi weer gehad alles was top ! Huisje vooral, wij zijn zeer tevreden

Wie erwartet

Es war das erste Mal, hat alles geklappt.

duidelijk en overzichtelijk

Guter Service

Alles gut funktioniert

Fijne site

De vakantiewoning vinden ging gemakkelijk en het aanbod is prima. De gehuurde woning was super.

Freundlich, kompetent

Wir haben jetzt schon mehrmals darüber gebucht und waren bis jetzt immer zufrieden. Bei Fragen oder Problemen wurde einem immer geholfen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het aanbod van Heerlijke huisjes’ vakantiehuizen is groot en van goede kwaliteit. Het regelen van alles rondom de boeking verliep heel goed.

Geweldig genoten

In dit prachtig gelegen huis voorzien van alles wat je maar wensen kunt, hebben wij met 15 personen van 3 generaties genoten van onze vakantie.

Company details

4 Ruxveenseweg