Laden reviews...
859 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, guests repeatedly highlight the smooth booking process, accurate descriptions, and reliable support. The team is praised for fast responses, clear information, and helpful guidance. Many reviews note a warm and friendly atmosphere at the properties and express high levels of satisfaction. The service consistently meets expectations and earns strong trust from customers.
Accurate actie, duidelijke informatie, toegankelijke website en betrouwbare informatie. Prima, kortom.
Floris
Haarlem
Geen teleurstelling bij aankomst ,altijd blij met wat wij aantreffen .
Guus
Schiedam
G.
Leiden
Ben goed geholpen met alles . Als je het niet kunt vinden is het fijn dat ze je goed te woord staan . Hoop snel weer voor een volgende huisje . Niet alleen in Zeeland maar door het hele land zal fijn zijn .
Saskia
Venlo
Het huisje was zoals op de fotos te zien was. Een goede uitgangspositie om plaatsen in de omgeving te bezoeken overdag en s avonds lekker tot rust te komen.
Cobie
onbekend
Sauber, aufgeräumt und mit einem wohltuenden persönlichen Touch - wir haben uns gleich wohl und "zu Hause" gefühlt. Besonders gut das zum Haus gehörende und gut funktionierende Boot mit Elektromotor.
Uwe
Vlotho
Goede communicatie en service
Jan
Diepenveen
Veel keus, niet duur en prima huisjes
Bert
Heerjansdam
Mooi appartement. Mooie omgeving. Alles ging naar behoren. Erg genieten in Hoeve koningin willemin 3 in huisje Frédéric in Frederiksoord.
Ton
Rijen
Hat alles wunderbar geklappt- gerne wieder.
Thomas
Karlsruhe
Tolles Haus , alles da . Buchung einfach und übersichtlich. Perfect
Rainer
66877 Ramstein
Im Großen und Ganzen eine super Unterkunft Uns hat nur eine Umzäunung gefehlt für den Hund
Marcel
Mannheim
De boeking en het contact verliep probleemloos Het huisje en de ligging waren fantastisch
José
Vlijmen
Gut, freundlich, kompetent, korrekt
Harm
Bremen
goede site makkelijk boeken
christina
vlaardingen
Een verzorgd huisje dicht bij strand en natuur. Rustig gelegen.
Tineke
Rotterdam
Wij boeken al jaren vakantiehuisjes in Nederland bij Heerlijke Huisjes. de prijs kwaliteitverhouding is prima. Is het huisje wat goedkoper dan is het huisje wat soberder. Is de prijs wat hoger dan is het huisje luxer en vaak inclusief lakenpakketten en eindschoonmaak.
Lies
Spijkenisse
Mooi huisje alles was aanwezig. Dichtbij het centrum en strand.
Ronald
Utrecht
Fijne organisatie. Duidelijk in de mail, alhoewel qua besparing wel wat meer info in 1 mail gezet kan worden. We zijn goed geïnformeerd over een incident wat speelde. Webpagina overzichtelijk. Dus daarom een goede beoordeling.
Willeke
Doetinchem
Van alle gemakken voorzien
Rien
Sprundel
Wij hebben hier met zijn zessen heerlijk genoten van zowel het huis als de omgeving. Alles in de buurt of vlakbij. Durbuy echt ook een aanrader om heen te gaan.
Susanne
Wijchen
Meine Erfahrung mit Heerlijkehuisjes fiel durchweg positiv aus. Freundliche MItarbeiter konnten mir schriftlich und persönlich bei allen Fragen professionell helfen. 2 Daumen hoch !!
9 September 2026
Jürgen
Werdohl
Heerlijk weekend gehad in een prachtig gelegen aangebracht park. Naar Leuke dorpjes gefiets zoals giethoorn Elburg en dokken in friesland.
Marian
Beek
Ging altijd goed en ben tevreden
Wali
Den haag
Vriendelijk , snelle boeken. Ik kreeg een snel antwoord op mijn vraag en wij werden goed op de hoogte gehouden.
Thea
Lutjebroek