Top ervaring! Vriendelijke medewerkers en alles goed geregeld.

Compleet goed chalet op een mooi en gastvrij park.

Vriendelijke ontvangst op het park Chalet goed en mooi ingericht

Ruime keuze in mooie huisjes

De reservering verliep goed. Eén bezwaar vond ik wel de mails van Holidu. Daardoor veel mails en evt. Weer een account aanmaken.

Eenvoudig en snel boeken

De site is overzichtelijk, je kan makkelijk filteren op een hele hoop specifieke wensen, en daarna is het boeken en afrekenen ook zo gepiept

Unternehmenskontakt und Ferienhausangebot waren sehr gut.

Haus war wie beschrieben, Buchung war einfach. Ein Fehler meinerseits wurde schnell behoben, Informationen kamen rechtzeitig. Die ganze Buchung war unkompliziert, die Nachrichten freundlich und hilfreich. Vielen Dank.

Heel terverden

Mijn ervaring met Heerlijke Huisjes is prima. Wij hadden een probleem met aanmelden op de website. Dit is tot volle tevredenheid door de Helpdesk opgelost.

Guter Service, jederzeit wieder

Wir haben schon öfter über heerlijkehuisjes gebucht. Es gab noch nie Probleme und die Unterkünfte waren immer wie beschrieben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolle und reibungslose Buchung.

Wir haben ein tolles Ferienhaus über Heerlijke Huishes gebucht. Die Abwicklung und Kommunikation war sehr gut und reibungslos. Gerne wieder!

Fijne accommodatie en ontvangst

We hebben hier een fijn weekend gehad met ons grote gezin. Genoeg zitplaatsen, goede bedden en een uitgebreide keuken. Ook de omgeving is zeer prettig, er is veel te doen. We zijn zeer gastvrij ontvangen door de gastvrouw. De camping zag er ook aantrekkelijk uit, dus misschien komen we de volgende keer gezellig kamperen.

Hier finden wir immer das passende Haus

Überweisen könnte einfacher geregelt werden. Sonst alles gut

Einfacher und sicherer Buchungsprozess - gerne wieder

Die Bedienbarkeit der Homepage des Anbieters war sehr intuitiv, es hat alles funktioniert - wir fühlten uns stets gut behandelt und umsorgt - wir würden hier jederzeit gerne wieder buchen.

Zuverlässig und Gut

Alles hat super geklappt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het was heerlijk logeren in dit huis in Doorn.

Prima verzorgd; mooi schoon en gezellig in Kerstsfeer gebracht. Heerlijke lange tafels; voor ons belangrijk omdat ons gezin (10 personen) maar eens per jaar in zijn geheel bij elkaar kan zijn vanwege wonen en werk aan de andere kant van de wereld.

Vriendelijk en behulpzaam

Wij hadden een huisje voor een tweede keer gereserveerd. Dat huisje werd verkocht. We kregen prima alternatieven in de buurt aangeboden en de omzetting verliep héél vlot

Vlotte dienstverlening.

Alles is zeer vlot verlopen wat de dienstverlening betreft.

Snel en prima geholpen

Nadat ik de boeking had gemaakt, wat makkelijk ging, kreeg ik al snel berivht. Ook de herinnering was precies op tijd. Leuk was de kaart die ik ontvangen heb. Echt een prima organisatie, boekber regelmatig en zal dit blijven doen.

Online alles duidelijk, snel geregeld en voldoende informatie. Ook eenmaal telefonisch contact gehad. Geen wachtrij en keurig geholpen.

Helemaal goed

Uitstekende ondersteuning

Uitmuntend

Wat een geweldige mensen werken er. Heb je een vraag, ze gaan gelijk voor je aan de slag. Zeer vriendelijk personeel en goede service.

Wir waren rundum mit allem super zufrieden.

Im Vorfeld netter Kontakt. Sehr netter Empfang. Tolle Wohnung auch die Einrichtung. Rundum zufrieden.

Vlotte afwerking

Een vlotte afwerking van de reservering en betalingsmodaliteiten. Goede opvolging en vriendelijke ontvangst bij de sleutelovergave.

Uitstekende huisjes, vlotte service!

Via Heerlijke Huisjes vinden we steeds weer prettige huisjes op mooie plekjes. Wij zoeken altijd huisjes buiten grote parken en dat lukt goed via Heerlijke Huisjes. Ze reageren altijd snel op een boeking of op een vraag; dat is fijn. Wel zijn de prijzen van de huisjes aan de hoge kant.

Altijd beriekbaar en snel hulp

Ik had het via internet en dat was meteen duidelijk dat er heel veel keus was en makkelijk te boeken heel erg bedankt

Geweldig dienst

Alles word door jullie uitermate goed geregeld. Ook de info dier vlak voor dat je gaat vertrekken is zeer duidelijk en goed geregeld. Ik zal heerlijkehuisjes zeker door vertellen aan mijn vrienden en familie. Nogmaals mijn complimenten voor jullie inzet, en ga zeker zodoor.

Company details

4 Ruxveenseweg