goede ervaring

het was onze eerste kennismaking met jullie platform en het is ons uitstekend bevallen, alles was duidelijk omschreven en correct.

Wir sind zufrieden

Professionelle Abwicklung und nette Korrespondenz

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Adresse für den Urlaub in Zoutelande !

Perfekte Organisation, keine Parkplatzsorgen, super-zentral gelegen und trotzdem ruhig. Ausstattung ist hochwertig und neuwertig. In der Küche kann man richtig kochen.

Alles unkompliziert

Die Buchung war für mich sehr einfach. Die Filter waren ausreichend.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles netjes verlopen, geen gedoe.

Duidelijk website, goede communicatie. Voor herhaling vatbaar.

Es war alles Perfekt

Einfaches Buchungssystem und alles wie beschrieben . Werden wieder buchen

Uitstekend!

Allemaal prima geregeld!!

Goede communicatie

Van het boeken tot de dag van huren is er duidelijke communicatie. Reageren snel op evt. Aanvullende vragen

Perfekte Abwicklung und tolle Betreuung

Tolle Erfahrung. Alles lief problemlos, bestens organisiert, unkompliziert und freundlich. Ich kann Heerlijkehuisjes.nl nur weiterempfehlen um ein Ferienhaus zu buchen.

Hele fijne ervaring

Men houdt je prima van de gang can zaken op de hoogte

Duidelijke informatie richting klant.

Zie boven

Prachtige huisjes aan het water

Mooie huisjes .lekker ruim .gezellig aan het water hebben het leuk gehad

Schöner Urlaub

Schönes Haus mit allem was man braucht und schönes Umfeld. Gerne wieder

Toller Urlaub dank super Service und Beratung

Wir hatten einen super schönen, erholsamen und entspannten Urlaub dank der Agentur Heerlijkehuisjes.nl. Offene Fragen wurden schnell und ausreichend bearbeitet und zeitnah beantwortet. Das Vorgehen für den Zugang zu unserem Feriendomizil wurde super und einfach erklärt. Hat auch alles wie beschrieben funktioniert. Wir haben uns gut beraten, unterstützt und aufgehoben gefühlt. Auch die Verlängerung unseres Urlaubs war kein Problem und auch total unkompliziert. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich, hilfsbereit und sehr bemüht. Vielen Dank für den schönen Urlaub und den tollen Service.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles verloopt perfect bij heerlijke huisjes.

Vriendelijk personeel en zoals de naam zegt steeds HEERLIJKE HUISJES.

Goede ervaring met deze organisatie.

Boeken ging prima, informatievoorziening duidelijk en het resultaat was een heerlijk weekend in een mooi appartement.

makkelijk en duidelijk boeken

makkelijk en duidelijk en snel boeken bij heerlijke huisjes .je wordt keurig op de hoogte gehouden.makkelijk en eenvoudig betalen

Gewoon prima.

Duidelijke en voldoende informatie, prettige/vriendelijke medewerkers, overzichtelijke site.

makkelijk en overzichtelijk

Fijne site, overzichtelijk en snel te boeken. Snelle reacties en mooie huisjes om heerlijk te ontspannen!

Unkomplizierte Abwicklung

Funktioniert alles reibungslos und man bekommt schnelle Infos

Top!

Het boeken was snel en gemakkelijk. We kregen netjes op tijd bericht en de informatie die we nodig hadden voor ons verblijf. Bij het ophalen van de sleutel werden we vriendelijk te woord gestaan en werd alles netjes uitgelegd.

Zeer goed.

De communicatie verliep duidelijl, snel en goed.

uitstekende informatie

Locatie is zoals beschreven op de site.

Mooi chalet en park-vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heel tevreden-alles zag er keurig uit.

Sehr schöner Ferienpark.

Von Reservierung bis Abreise hat alles super geklappt. Wir kommen wieder.

Company details

4 Ruxveenseweg