Gut Organisiert und Gutes Timing.

Netter Kontakt , schnelle und gute Abwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wenn mal alle Anbieter so wären.

Sehr freundliches Personal das einen immer sofort geholfen hat.,Fragen und sonstiges wurden schnell und unkompliziert beantwortet. Wir werden auf jeden Fall bei Heerlijkehuisjes einen weiteren Urlaub buchen.

14 Leute zufrieden gestellt

Ein schönes, sauberes und heimeliges Haus für eine große Gruppe zu finden, das alle zufrieden stellt ist nicht einfach. Aber wir hatten ein tolles Wochenende und niemand hatte etwas auszusetzen. Die Abwicklung war absolut einfach, die Unterkunft toll und wir kommen auf jeden Fall wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed verlopen.zoals het hoort

Ik heb goede ervaringen met HH, de boekingsprocedure is eenvoudig en de aangeboden accomodaties voldoen aan alle verwachtingen.

Vonden het een prettige locatie, alleen de trap was voor mij wel een probleem.

Zou ideaal zijn als er in de badkamer boven en toilet te P kaarsen

Zeer hulpvaardig bij verzetten van onze reservering

Zeer prettige behulpzaamheid bij omboeken

Altijd alles goed geregeld.

Prettig en snel geregeld

De afspraak was snel geregeld en vervolgens correct afgewikkeld. Rekening op tijd gekregen en gemakkelijk in 2 termijnen te betalen. Een week van te voren kregen we een herinnering met aanrij gegevens. Prima geregeld.

Ga volgende keer weer

prima verhuursbedrijf

Dit bedrijf werkt zeer goed. De beheerder van het park was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd.

Goede klantenservice

Es Es gab kleine Startprobleme, aber das Team von H. H. war sehr hilfsbereit!

Für das Fehlen der Senseo-Kaffeemaschine und der Karte für den Abfall kann das Team von H. H. nichts.

Prima huisje

Heel net huisje en mooie grote (speel) tuin erbij

Je wordt heel snel geholpen bij bemiddeling met de verhuurder.

Mooi apartement, bijzonder gelegen in Giethoorn

Prachtig apartement

Duidelijke communicatie.

Prima organisatie, geeft uitgebreide informatie.

Goede ervaring

Altijd netjes geholpen

Zeer goed !

Heb na het zien van de site, een duidelijke keuze kunnen maken. En erg overzichtelijk, bij het boeken van de gekozen vakantie woning. Duidelijke info voor de verdere afhandeling van de boeking. Kan ik iedereen aanbevelen.

heerlijk

fijn huisje , zeer mooie locatie , schitterende omgeving

Klantvriendelijk

Je wordt prima geholpen. De mensen aan de telefoon denken heel goed mee. Alleen de ervaringen met de verzekering is een stuk minder. Ze willen alles weten maar bellen nooit terug.

Mooi en rustig

Mooi en rustig gelegen. Mooi park .

Entspannter Urlaub von Anfang an

Der Buchungsprozess, die Abwicklung der Buchung, der freundliche Service und die Qualität der Unterkunft, alles passte zusammen und hat unsere Erwartungen voll erfüllt.

Geweldig!

Heerlijk, mooi huis, lekker ruime tuin, we hebben genoten

Schöne Wohnung, gut ausgestattet

Alles ohne Probleme gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es gab nichts auszusetzen!

Die Angebote sind zahlreich und klar zu erfassen. Die Reaktionen von heerlijkehuisjes auf unsere Fragen waren informativ und erfolgten prompt. Danke, wir schauen gerne wieder bei Ihnen rein. Ulrike und Rainer

Company details

4 Ruxveenseweg