Frans
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Has a total of 5,271 reviews with an overall score of 9.1
Review overzicht
Overall, guests repeatedly highlight the smooth booking process, accurate descriptions, and reliable support. The team is praised for fast responses, clear information, and helpful guidance. Many reviews note a warm and friendly atmosphere at the properties and express high levels of satisfaction. The service consistently meets expectations and earns strong trust from customers.
Frans
Etten-Leur
Alles hat wunderbar geklappt. Einfacher und freundlicher Ablauf. Das Haus war sehr schön. Gerne wieder.
Bernd
Linnich
Ich habe alle Infos erhalten, die ich für den Urlaub benötigte.
Matthias
Freudenberg
ihr service "um meine ferienhausanmietung/nutzung/abreise hat meine erwartung total übertroffen und hat haus/strand/wetter abgerundet
Reiner
Viersen
Werd direct en vriendelijk te woord gestaan, het team had ook een oplossing die ze meteen ook konden uitvoeren
Sonja
Baarn
Die Buchung im Internet und der Kontakt mit dem Büro vor Ort waren einfach, unkompliziert und alle Beteiligten sehr freundlich. Ich kann kaum ein Wort niederländisch , aber alle von Heerlijke Huisjes konnten deutsch sehr gut verstehen und sprechen. Ich würde dort nach einem Ferienhäuschen suchen.
Ina
Hagen
Een keurig vakantiepark, mooie huizen, zowel van binnen als van buiten. En ook nog eens gelegen aan het water. We hebben een geweldig familieweekend gehad, mede door het mooie weer.
Christa
Vries
Snel geregeld op een park waar ik geen weet van het bestaan had. Op een heerlijk plekje.
Marianne
Middelburg
Toen we nadien beslisten om een extra kamer te laten openzetten werd dit meteen met 1 telefoontje in orde gebracht. Er werd een nieuwe factuur opgemaakt en alles was meteen in orde. Super aangenaam om met zulke mensen te kunnen communiceren.
Tamara
Hoboken
goede behandeling met telefonisch boeken en het beloofde word goed nagekomen
Ria
Hoogeveen
Zeitnahe Bestätigung der Buchung, gute Kommunikation
Ralf
Gelsenkirchen
Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg.
Frank
Best
Last minute hier een huisje geboekt. Alles verliep prima en duidelijk. Ook t huisje was zoals omschreven op de pagina. Wij zouden hier volgende x zo weer boeken.
Jan
Emmer-compascuum
Wir buchen immer zwei mal im Jahr und das seit Jahren.
Werner
Haan
Met het boeken van de studio bleek bij het bevestigen van de boeking niet de akieprijs met korting te staan ,maar de gebruikelijke prijs. Na een telefoontje werd dit snel en vriendelijk opgelost . Nadat ze het bedrag hadden aangepast zijn we binnen 10 minuten terug gebeld en konden we boeken. Prima gedaan.
Marco
Hengelo
Wir waren als Gruppe da :) Alle waren sehr zufrieden... Von der Buchung bis zum Auschecken hat alles reibungslos funktioniert :) Wir kommen gern wieder :)
Jennifer
Dormagen
Von der Angebotsauswahl, über die Internetpräsenz, bis zum Buchungsablauf sind wir sehr zufrieden. Auch die App hält einen laufend auf den neusten Stand und jeder Buchungs-und Zahlungsvorgang ist transparent. Die Mitarbeiter sind freundlich und nett. Wir sind sehr zufrieden und werden in Zukunft weiter Ferienwohnungen oder Häuser hier buchen
Michael
Euskirchen
Via heerlijke huisjes boek je snel een leuk huisje. Dit hebben we al enkele keren gedaan. Tot nu toe zonder problemen
JW Wigmannink
Dalfsen
Sehr guter Service
Heinz-Peter
Rheinberg
Fijne site, boeken gaat makkelijk. Veel keuze.
Lieke
Eersel
Der Kontakt war freundlich, kompetent, informativ und erfolgreich in allen Belangen
4 October 2026
Heidi
Pfungstadt
Een organisatie die ons goed bevalt.
Jef
Zetten
al jaren keurig verzorgde boeking
Jan
Middelburg
Makkelijke service
Mierop
Ouddorp
Absolut problemlos planen, buchen, einchecken und genießen!
2 October 2026
Evi