Laden reviews...
866 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt heben die Bewertungen einen reibungslosen Buchungsablauf, genaue Beschreibungen und zuverlässigen Support hervor. Die Antworten sind zügig, die Informationen klar und hilfsbereit. Die Unterkünfte sind gut gepflegt und das Personal freundlich. Insgesamt zeigen die Erfahrungen eine hohe Zufriedenheit und starkes Vertrauen in den Dienstleister.
Nadat ik een huisje geboekt had kreeg ik snel een bevestiging met alle gegevens die van belang zijn. Enige tijd later nam ik contact op.met de vraag of ik een paar dagen bij kon boeken. Binnen een dag offerte gekregen en bijgeboekt. Werd dag later gebeld spontaan dat er een paar tientjes teveel in rekening was gebracht. Dit werd binnen 2 dagen teruggestort. Kortom betrouwbare organisatie met hele vriendelijke medewerkers die de klantvriendelijkheid hoog in vaandel hebben staan.
Theo
NIEUWEGEIN
Het was een geweldige ervaring.
Roel
Arnhem
Daarmee is alles gezegd. Warm aanbevolen
Jannie
Ermelo
Sehr freundlich, kompetent. Hatten einen sehr schönen Urlaub
Dirk
Sankt Sebastian
Fijn om een vakantie via Heerlijke Huisjes te boeken. 'Heerlijke' huisjes op mooie plaatsen. Ze zijn altijd telefonisch bereikbaar, en lossen je vraag/probleem dan voortvarend op. Een 'heerlijke' organisatie.
EB
Schagen
Personeel erg behulpzaam en vriendelijk en kwamen afspraken na
Loes
Mierlo
die voldoende aanknopingspunten biedt voor een herhaling.
Dineke
Alkmaar
Wij huren al jaren via dit kantoor en hopen dit nog lang te kunnen doen.
Andreas
Hasselt
Perfekt in allen Bereichen. Freundliche Mitarbeiter
Achim
Groß-Umstadt
goede voorlichting snelle reactie op een gestuurde mail duidelijke communicatie
Ineke
Limmen
Na veel ervaringen met huurhuizen voor familie-bijeenkomsten en vakanties kom ik de laatste tijd steeds vaker uit bij Heerlijkehuisjes.
Deddy Frieszo
Bilthoven
Voldoende informatie
Anno
Nijkerk
Ruime keuze in huisjes in allerlei soorten en maten. De service is uitstekend en de prijzen zijn acceptabel
Karel
Veghel
Veel wandelen en fietsen in een prachtig gebied. Het huis was schoon en goed onderhouden. Veel privacy.
Clemens
Bennebroek
Al een paar keer vakantie huisjes gehuurd van Heerlijke huisjes, erg goede ervaring, snel reactie, mooie huisjes en mooie locaties waar de huisjes zijn. Erg tevreden.
5 July 2026
Liselot
Dordrecht
Haben 2026 zum dritten Mal über heerlijkehuisjes.nl unseren Urlaub gebucht. Wir waren immer zufrieden. Die Bilder und Beschreibungen haben gepasst, Rückfragen wurden schnell beantwortet.
4 July 2026
Ulrich
Herforst
wij hebben genoten van de woning , voorzien van alle gemakken. En een heel mooie bosrijke omgeving om fietstochten te maken.
Jo
Oisterwijk
Die Buchung bei Ihnen und die nette Nachfrage ob alles in Ordnung war, ist sehr posetiv. Wir fühlten uns sehr gut betreut bei Ihnen.
Margret
Wesseling
Geweldig huisje
Ineke
Gouda
Ilona
Betzdorf
Alles was goed voor elkaar en prima geregeld.
2 July 2026
Wiebe
Emst
We konden makkelijk boeken. Het contact met de verhuurder verliep soepel. En het gehuurde huis voldeed aan onze verwachting.
Marianne
s-Heerenberg
Bijna prima betekent dat het goed is allemaal bij Heerlijke huisjes. Alleen jammer dat er zo weinig 2 persoons huisjes zijn.
Cobi
Holten
Bei Heerlijke Huisjes stimmt Alles, der Service, die Freundlichkeit, die ausgewählten Ferienhäuser und deren Ausstattung. Wir waren sehr zufrieden, und haben gleich das nächste Ferienhaus hier gebucht. Wir freuen uns schon sehr.
Frank
Aichtal
prachtige week gehad in dit prachtige huisje.
29 June 2026
Douwe