Leuke huisjes, goede site, goede organisatie

Zie boven. Helaas geen sterren want de toegezegde code die per mail zou komen, kwam niet en daar moest ik dus zelf achteraan

Geweldig!

Wat een fijn verblijf! De accommodatie was ruim, netjes en van alle gemakken voorzien. We voelden ons er meteen thuis en hebben er volop van genoten. Absoluut een aanrader!

Fantastisch

Alles was even goed en netjes

Echt heerlijk

Wij hebben twee keer een huisje geboekt via Heerlijke Huisjes. En het was twee keer heel goed. Mooie ervaringen gehad.

Prima communicatie !

We werden goed op de hoogte gehouden middels email

Door drukte ben ik maar zo even de gegevens kwijt die nodig zijn en vragen werden goed behandeld.

Wir haben eine herrliche Unterkunft gefunden die allen Angaben entspricht

Tolle Auswahl an Ferienhäuser in ganz Zeeland. Einfache Abwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Als je bij jullie huurt wordt er duidelijk gecommuniceerd. Ook tijdens het verblijf blijven jullie goed in contact met mij als huurder.

Alles is goed geregeld en goede communicatie

Heel tevreden met het boeken via Heerlijkehuisjes

Mooi alles dicht bijeen en erg leuke mensen in bediening, zeer behulpzaam

Prettige mensen in een prettige omgeving

Goede service, verwarrende omschrijving huisjes

Fijne service. Maar een opmerking over het weergeven vd huisjes. Als je bepaalde hits ingeeft, krijg je huisjes te zien die daar niet aan voldoen. Dat is verwarrend en misleidend. En ook vervelend als je naar iets speciaal op zoek bent.

Alles super

Perfekte Information vor der Anreise, freundliche Nachfrage am Abreisetag.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vriendelijke ontvangst. Jammer dat het huisje niet op tijd klaar was, maar dat is geen drama hoor.

Alles bestens

Kontakt, Informationen, Homepage, Schlüsselübergabe - alles ist perfekt!!

we vonden het fantastich

het was huisje was heerlijk ruim en het zwembad was ook heerlijk de omgeving was ook te doen groetjes van ons alllemaal

Alles goed ,digitaal, geregeld. Communicatie verliep prima op die manier.

Goed werkende organisatie met prima product.

Goed geregeld.

Een heerlijk goed verzorgd vakantiehuis

Een lief goed verzorgd vakantiehuis aan een mooi grachtje midden in het lieflijke dorp Eastermar. .

Makkelijk geboekt, ruime keuze

Goed, omboeken van appartement werd zonder problemen geregeld.

Super Service von Heerlijke Huisjes

Der Service von Heerlijke Huisjes war von der Buchung an einfach super. Bestätigung kam sofort. Fragen per Mail wurden sofort beantwortet. Es wurde nachgefragt ob wir gut angekommen sind und dasselbe bei der Abreise. Wir würden jederzeit wieder über Heerlijke Huisjes buchen.

Top Heerlijke Huisjes

De website is overzichtelijk. De meeste huisjes hebben reviews, waardoor het prettig zoeken is met duidelijke uitleg en foto’s. Ook telefonisch een behulpzame en vriendelijke dame gesproken. Ga zo door!

Fijne Service in een HeerlijkHuisje

Snel geholpen worden als er iets is vinden wij ook erg belangrijk naast een leuke vakantie natuurlijk. Dit hebben jullie waargemaakt dank je wel

Die Informationen erfolgten umfassend, gut verständlich und in einem zeitlich angemessenen Rahmen

Bei Nachfragen erfolgte umgehend eine Klärung des Problem. Die telefonische Erreichbarkeit klappte auch gut!

Snel geregeld

Altijd fijne huisjes/appartementen …. Wat je op de site ziet klopt meestal met de realiteit. Je hebt je vakantie snel geregeld. Zelfs 1 dag van te voren kan ook! Super fijn!

Goede informatie en begeleiding

Aan de hand van de foto's had ik wat twijfels over de mogelijke verwarming. Dat werd onmiddellijk voor me uitgezocht en kreeg zelfs een aanbod voor een ander huisje bij twijfel. We bleven bij onze keuze en dat bleek zelfs beter te zijn dan verwacht.

Company details

4 Ruxveenseweg