Laden reviews...
875 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt heben die Bewertungen einen reibungslosen Buchungsablauf, genaue Beschreibungen und zuverlässigen Support hervor. Die Antworten sind zügig, die Informationen klar und hilfsbereit. Die Unterkünfte sind gut gepflegt und das Personal freundlich. Insgesamt zeigen die Erfahrungen eine hohe Zufriedenheit und starkes Vertrauen in den Dienstleister.
Veel mogelijkheden. Makkelijk te boeken. Goed overzicht in de gegevens. Goed benaderbaar.
Catharina
Nijmegen
Von der Buchung bis zum Urlaub war alles perfekt organisiert.
Carsten
Viersen
Fantastische dienstverlening en perfecte communicatie met de medewerkers. Allemaal super vriendelijk en aangenaam over en weer babbelen!!
Frank
België
het was een top huisje voor ons voor het eerst op een rustige plaats in een buitengebied
Gerrit
cuijk
De ervaring is dat wat ik ervan verwachtte ook uitgekomen is,
Andre
Waddinxveen
Prima service en kwaliteit
Jan
Marken
Website, boeken en betalen werkt prima. Hele fijne huizen.
L
Alphen
Al jaren boeken we via Heerlijke huisjes. Veel variatie in verschillende gebieden van strand, bos tot stadsomgeving. Vriendelijke mensen. Ook een keer wat aanpassen van een reeds geboekt huisje is geen probleem. Prima dus.
Harrie
Hengelo
Het personeel is geqweldig en behulpzaam
Ria
Avenhorn
De uitspraak “ zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen” daar heb ik mijn bedenkingen over, gezien de mankementen die we aangetroffen hebben. Ik beveel deze chalets niet aan. Misschien volgende keer beter.
Beveelt niet aan
Monique
‘s-Gravendeel
Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.
Henriëtte
Barneveld
Pertekt
Peter
Arnsberg
Heerlijke huisjes is top om te reserveren, goede Info en nette afhandeling. We gaan het vast nog eens herhalen
Joke
Moordrecht
Accurate actie, duidelijke informatie, toegankelijke website en betrouwbare informatie. Prima, kortom.
Floris
Haarlem
Geen teleurstelling bij aankomst ,altijd blij met wat wij aantreffen .
Guus
Schiedam
G.
Leiden
Ben goed geholpen met alles . Als je het niet kunt vinden is het fijn dat ze je goed te woord staan . Hoop snel weer voor een volgende huisje . Niet alleen in Zeeland maar door het hele land zal fijn zijn .
Saskia
Venlo
Het huisje was zoals op de fotos te zien was. Een goede uitgangspositie om plaatsen in de omgeving te bezoeken overdag en s avonds lekker tot rust te komen.
Cobie
onbekend
Sauber, aufgeräumt und mit einem wohltuenden persönlichen Touch - wir haben uns gleich wohl und "zu Hause" gefühlt. Besonders gut das zum Haus gehörende und gut funktionierende Boot mit Elektromotor.
Uwe
Vlotho
Goede communicatie en service
Jan
Diepenveen
Veel keus, niet duur en prima huisjes
Bert
Heerjansdam
Mooi appartement. Mooie omgeving. Alles ging naar behoren. Erg genieten in Hoeve koningin willemin 3 in huisje Frédéric in Frederiksoord.
Ton
Rijen
Hat alles wunderbar geklappt- gerne wieder.
Thomas
Karlsruhe
Tolles Haus , alles da . Buchung einfach und übersichtlich. Perfect
Rainer
66877 Ramstein
Im Großen und Ganzen eine super Unterkunft Uns hat nur eine Umzäunung gefehlt für den Hund
Marcel
Mannheim