Laden reviews...
853 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Insgesamt heben die Bewertungen einen reibungslosen Buchungsablauf, genaue Beschreibungen und zuverlässigen Support hervor. Die Antworten sind zügig, die Informationen klar und hilfsbereit. Die Unterkünfte sind gut gepflegt und das Personal freundlich. Insgesamt zeigen die Erfahrungen eine hohe Zufriedenheit und starkes Vertrauen in den Dienstleister.
alles wat wij hebben gezien op de foto was gwoon goed en in w werkelijkheid ook zo het was geweldig en super goed
Leon
Landgraaf
Heerlijkehuisjes regelt alles voor een heerlijke vakantie !!!
Thomas
Maartensdijk
Ein terminlicher Umbuchungwunsch von uns wurde ohne Probleme und zeitnah berücksichtigt.
Annette
Kassel
Es hat alles prima geklappt und ließ sich über das Portal jederzeit einsehen.
Andrea
Stade
Wir haben zum erstenmal über diesen Anbieter gebucht. Alles ohne Probleme.
Siegfried Dern
Grevenbroich
Makkelijk en overzichtelijk als je wilt reserveren
Albert
Wapenveld
Der gesamte Buchungsprozess ist professionell und unkompliziert. Da es auch wärend unseres Aufenthalts alles zur Zufriedenheit vorhanden war und sich kein Anlass von zusätzlichen Wünschen oder notwendiger Reklamationen gegeb hat, gab es auch keinen Grund Ihren Service zu testen.
Berthold
58239 Schwerte, Germany
prima klantenservice, vriendelijk. ook email contact verloopt snel
G
Zaandijk
Alles ok
Jack
Borgercompagnie
Wij hebben het goed naar ons zin gehad op dit mooie park en we zijn netjes en snel geholpen door al het personeel.
Mariska
Vlaardingen
Bij misboeking is contact makkelijk te maken. Ze denken goed met je mee. Ik zou het zo weer doen.
S
Rijssen
Uitstekende ligging, zeer comfortabel bed, gastvrije verhuurders, fijne tuin, aparte schuur om fietsen te stallen, volop plek om in en uit de zon te zitten, kortom: voor natuurliefhebbers een prima adres.
Henk
Bergen op Zoom
Kees
Oudemirdum
Prima organisatie
Jenny
Sneek
Had problemen met mijn persoonlijke pagin. Dat is prima opgelost. Vriendelijke medewerkers
Jessica
Koekange
Superfijne organisatie!
Willy
Nijmegen
Als je een keer een vraag hebt, wordt er altijd goed meegedacht. En snel bovendien.
Harm
Sleeuwijk
De geboden informatie van de site klopte helemaal
Betty
Waardhuizen
Von der Buchung über die Ausstattung des Ferienhäuschen, Betreuung und Abwicklung insgesamt war alles bestens.
9 August 2026
Anita
Primasens
Mooi, schoon en ruim huisje. Van alle gemakken voorzien. We hebben een heerlijke vakantie gehad in een mooie omgeving.
8 August 2026
Myrthe
ELSLOO
Ik heb slechts twee opmerkingen. Ten eerste: ik kon de huur niet eenvoudig betalen, omdat er geen optie was om met een creditcard te betalen; tegenwoordig is betalen met een creditcard toch wel belangrijk. Ten tweede: ik kon op de website geen filteroptie vinden voor voorzieningen zoals airconditioning, wasmachine, droger, wifi, parkeergelegenheid, enz. Deze optie is belangrijk om gemakkelijk een geschikte huurwoning te kunnen vinden.
Faqir Mohammad
Dubai
Duidelijke communicatie.Fijne site met duidelijke informatie.
Jessica
Voerendaal
Correct, betrouwbaar, hulpvaardig
Jaak
Hamont-Achel
Veel faciliteiten voor kinderen, schoon park, prachtige omgeving
Nancy
Afferden gld