Netjes en ongedwongen sfeer.
Een pretige en plezierige bijeenkomst
Deskundig, duidelijk, goed advies, komt afspraken na, prettige sfeer.
Nette ontvangst. Goede en duidelijke uitleg door de notaris. Gevoel dat er tijd voor ons werd genomen en dat we niet een van de vele klanten uit "de massa" zijn.
Prettig, duidelijk, efficiënt, adequaat
Vriendelijk te woord gestaan, bij elk contact
De afhandeling van de verkoop van een woning werd snel, vriendelijk en doeltreffend afgehandeld.
Betrokken en zeer flexibel gebleken in communicatie en afspraken.
duidelijkheid , makkelijk afspraak maken , vriendelijke receptie , meelevend notaris , kortom zou hem aanbevelen . Voor mij de eerste keer dat ik zelf een woning gekocht heb , goed begeleid !
Vooral het meedenken is mij opgevallen.
prettige communicatie, zowel telefonisch als op kantoor. Alle documenten correct afgehandeld. Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding t.o.v. onze eerdere ervaringen met notarissen.
We werden met het afsluiten van de hypotheek vakkundig en heel plezierig behandeld
Prima afwikkeling verkoop huis
We zijn echt goed te woord gestaan en heb het idee dat ik met alle vragen en onzekerheden terecht kon en steun ervaarde. De makelaar, woonvast, daarmee was onze ervaring niet positief. Wanneer je voor het eerst een huis koopt dan heb je vragen. Deze vragen werden door jullie kantoor goed beantwoord en ook werd er de tijd genomen om zaken te verduidelijken. Ook mocht ik altijd terug bellen en was een vraag nooit teveel.. Toen de makelaar de zaak vertraagde is er door jullie hulp toch gewoon volgens afspraak getekend, Heeeeeel hartelijk dank en tot ziens.. vriendelijke groet, Robbert Boersema
Prettig contact, begrijpelijke taal en een toegankelijke sfeer.
Fijne omgang en juiste en tijdige afhandeling
Alles werd goed geregeld.
Geachte mevrouw Kahraman, In ons enthousiasme u naar uw mening te vragen, is per abuis voor een verkeerde aanhef gekozen. Wij bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan en danken u hartelijk voor het desondanks nemen van de moeite een beoordeling te geven.
Vriendelijke, kundige mensen die het passeren van mijn appartement op een fijne manier hebben gedaan.
Echt wat je hoopt te verwachten: kwaliteit, hulpvaardigheid, mee- en voordenken, net een stapje meer voor de cliënten doen. Ga zo door!
we hebben geprobeerd het passeren van de akte naar voren te halen, was opzich geen probleem, alleen er was een opzeg termijn van de bestaande hypotheek dus kon het niet eerder. Vervolgens 1 werkdag van te voren nog geen akte terwijl dat ruim van te voren aangeleverd moet worden, toen kwam het smoesje over de feestdagen, vindt ik erg zwak voor een gerenommeerd notariskantoor, druk op moeten voeren om het toch die dag te krijgen. Akte gepasseerd en vervolgens een grove fout gemaakt in de nalatenschap/betaling aan moeder en kinderen, erg slecht, mijn moeder weer in de stres en een hoop gedoe om alles te krijgen zoals het hoort. in het algemeen vindt ik dit erg tegenvallen.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons kantoor. Helaas hebben wij onze kwaliteit van dienstverlening in uw situatie niet kunnen waarmaken. Wij nemen uw aandachtspunten mee in ons verbeteringsproces.