Professioneel en persoonlijk

Op professionele wijze zijn wij uitstekend begeleid bij het opstellen van een testament. De persoonlijke benadering maakte het proces om te komen tot een goede invulling van mijn testament een zeer efficiënte en prettige ervaring.

Professioneel en persoonlijk

Ik heb het gevoel dat we de testamenten, op een heldere, eerlijke wijze hebben geregeld naar onze persoonlijke wensen.

subliem

luisteren, meedenken, inlevingsvermogen, begrip, vriendelijk, inzicht, suggesties aanreiken. Dit is het zakelijke. En daarbij nog sociaal sterk en humor

Zeer deskundig en vriendelijk!

Van het eerste contact tot en met de afronding is alles uitermate plezierig verlopen. De notaris, in ons geval de heer mr. Bas van Brakel, geeft heldere uitleg en adviezen en houdt goed rekening met de persoonlijke situatie en wensen van de klant. Wij zijn zeer tevreden over het geheel.

Zeer correct en vriendelijk.

Werd erg goed begeleid bij het opmaken van een nieuw testament. Ook het testament van wijlen mijn echtgenote werd eveneens beoordeeld.

Profesioneel en betrokken

Tijdens het eerste gesprek met Dhr. van Brakel over het opstellen van onze testamenten en levenstestamenten zijn we uitgebreid geinformeerd over de mogelijkheden. Hij vertelde ons alles professioneel en was betrokken. Ook bij onze afspraak om te tekenen was hij goed op de hoogte over alles wat we in het eerste gesprek hadden verteld en besproken. We zijn helemaal tevreden naar huis gegaan. Dank !

Goede nette behandeling!

Deskundig geholpen,alles goed uitgelegd.

Ik word goed meegenomen tijdens het opstellen van waardevolle documenten .

Duidelijke uitleg, ruimte om vragen te stellen. Notaris neemt je op een vriendelijke en begrijpbare wijze mee tijdens het opstellen van belangrijke documenten. Hij helpt je om goede keuzes te maken. Het is een serieuze zaak maar er is ruimte voor humor op een gepaste wijze.

Deskundig

Deskundig, vriendelijk, geduldig en helder in hun uitleg.

Wij zijn heel fijn geholpen met het maken van een testament en levenstestament. Er werd de tijd genomen en alle voor en tegens werden besproken. Ook werd er goed naar onze wensen geluisterd! Misschien niet de goedkoopste (dat weet ik niet) maar zeker een heel goed notariskantoor

keurige overdracht van ons huis naar nieuwe bewoners. relaxte notaris met goede uitleg!

Netjes en nauwkeurig geholpen

De afspraken verliepen soepel, er werd goed de tijd genomen voor ons en alles werd duidelijk uitgelegd.

goede dienstverlening

professioneel en persoonlijk

Snel, doortastend, oplossingsgericht en vreindelijk.

Door omstandigheden moest een leveringsdatum wijzigen. Zowel erfrechtelijk als goederenrechtelijk top bijgestaan. Dit zijn mensen die met je meedeneken maar ook de wet hoog in het vaandel hebben. Kennis en kunde

Prima ervaringen

Wij werden daar vriendelijke en gastvrij ontvangen. Tevens was er een zeer ontspannen en gezellige sfeer

Duidelijke manier van werken

Transport van een woning verliep vlot en naar tevredenheid. Kantoor goed bereikbaar. Makkelijk gratis parkeren. Aardig personeel. Lekkere koffie

Uitstekend geholpen op vriendelijke en deskundige wijze

Uitstekend geholpen op vriendelijke en deskundige wijze

Fantastische service!

Wij zijn enorm goed en snel geholpen met de aankoop van onze woningen. Er werd zelfs extra gas gegeven toen zich een bijzondere omstandigheid voordeed. Alle dank aan de notaris voor het ontzettend voortvarend handelen!

Uitstekend kantoor

Goed advies snelle behandeling van het dossier

Vriendelijk, volledig en hartelijk

Erg prettige gang van zaken ervaren rond de aankoop van ons nieuwe huis. Hartelijke, vriendelijke en professionele omgang. Sterk aanbevolen!

Snel en duidelijk

Wij zijn prettig geholpen met familierecht aktes. Alles verliep snel en duidelijk, heel fijn.

Geweldig geholpen

Erg vriendelijk, formeel maar ook luchtig genoeg

Kundig

Prettig

Goed, professioneel notariskantoor.

We werden vriendelijk ontvangen, kregen een duidelijk verhaal en de sfeer was zeer aangenaam. Zeer aan te bevelen notarissen!

Professioneel, proeft en maakt de sfeer, wat leidt tot een prettige ervaring

zie bovenstaande.

Spacelab 33