Begeleiding met betrokkenheid

Goede afstemming op persoonlijke situatie dmv vraagstelling en bereidheid om tijd te nemen voor verduidelijking

De notaris heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Betreffende onze huwelijkse voorwaarden, testament en levens testament hebben we alle vragen kunnen stellen waarbij de notaris alle tijd nam om nogmaals toe te lichten. Kortom het waren hele fijne gesprekken.

Prima medewerkers en correct

De medewerkers van VVL Notarissen zijn kundig en secuur aangaande de zaken die wij de afgelopen periode hebben behandeld. Duidelijk en transparant!

Snel en vriendelijk geholpen

Wij hadden haast bij het oprichten van een stichting. De notarissen hebben geweldig hun best gedaan om alles op tijd (binnen twee weken) geregeld te krijgen, en dat is gelukt.

Een enorm fijn en accuraat notariskantoor!

Wij hebben hier noiet alleen de akte van levering voor ons nieuwe huis getekend, maar ook de testamenten en ons samenlevingscontract. Alle collega’s hebben ons super geholpen en het hele team was super aardig!

Zeer persoonlijke begeleiding

We hebben de begeleiding als zeer persoonlijk ervaren in het proces van het maken van de akte voor erfrecht. Er was alle ruimte om vragen te stellen die vervolgens uitgebreid beantwoord en uitgelegd werden.

Accuraat en snel

Gast vrije ontvangst met koffie of thee. Goede uitleg en laagdrempelig. Geen vraag is te gek. Een luisterend oor

Heel fijn, er waren helaas alleen 3 telefoontjes nodig om een afspraak te maken omdar we niet teruggebeld werde. Verder heel prettig, aardig en duidelijk geholpen.

Uitstekende service

Wij zijn ontzettend tevreden over de professionele en betrokken begeleiding van onze notaris. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd de tijd voor ons genomen en we voelden ons gedurende het gehele proces goed ondersteund. Wat we vooral waardeerden was de persoonlijke benadering en de zorgvuldigheid waarmee alles werd geregeld. Dank voor de fijne samenwerking en de uitstekende service!

Fijn en goed verzorgd

Heel fijn

Fijn kantoor

We werden goed geholpen en de communicatie verliep prettig. Ook zijn wij erg tevreden met onze notaris, hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen.

Duidelijke informatie en goede opvolging.

Duidelijke communicatie vanaf moment afspraak maken tot ondertekenen van de stukken.

Vriendelijk, kundig

Zowel bij hypotheek als testament kundig, duidelijke extra uitleg bij concepten. Ook nog tijd voor vragen tijdens passeren van de aktes

Komen gemaakte afspraken na

Tov notaris van moeder die afspraken niet nakomen en we achteraan moeten bellen. Zijn we naar dit kantoor gegaan voor onze testamenten. Komen afspraken na en werken volgens gemaakte afspraken. Tot nu toe tevreden dus.

Vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk personeel alles heel duidelijk uitgelegd

Goede duidelijke uitleg nemen de tijd voor je. Vragen werden duidelijk beantwoord

Toegankelijk en vlot

Fijne notaris waarbij het process online gevolgd kan worden

Helder, vriendelijk, duidelijk en snel

Heldere offerte, vriendelijk, duidelijk en snelle afhandeling van de benodigdheden voor de aankoop van een woning

Perfect geholpen

Goede uitleg en fijn contact

In alle opzichten geweldig

Snel en duidelijk in de communicatie en opvolging. Goed advies en heldere uitleg. Plezierig en toegankelijk.

Een geweldige, plezierige, persoonlijke en adequate dienstverlening

Mijn contact was in het bijzonder met Ina Siteur. Zoals hierboven al kort omschreven in alle opzichten helemaal top en zeer zorgvuldig. Het was opnieuw een bevestiging van de kwaliteit van dit kantoor. Een aanrader voor iedereen die op enig moment een notaris nodig heeft. Wat mij betreft echt een "no brainer" om te kiezen voor dit notaris kantoor.

Fantastisch.

Hele duidelijke uitleg!

Snel geregeld

Probleemloos alles voor onze gedaan

Prima, gemoedelijk.

Prima, gemoedelijk.