Discussie over prijs bij aanbesteding. Is opgelost. Nu is na het plaatsen nog steeds de afdekkingen op de profielen niet geplaatst. Staat slordig en niet af.
Na opdrachtverstrekking heb ik een aantal malen moeten vragen om op locatie kijken tbv inmeten van de wanden. Dit is daarna vlot opgepakt en de levertijd bleek korter te zijn als verwacht dus was ik weer gerust. Klantvriendelijke mensen. Afgelopen vrijdag door u geplaatst dus heb het nog niet in praktijk gezien. Ik verwacht uiteraard kwaliteit..
De mensen denken mee, werken: conform afspraak, snel netjes.
Jullie hebben voor ons de wanden geleverd voor Damen Shiprepair Rotterdam te Schiedam. Dit is in 2 fases gegaan. Alles is goed verlopen. Zou het zo weer doen!
Uitstekende firma om mee te werken, goede en snelle voorbereiding, wanden en ruiten na de bandrasters ingemeten en binnen drie weken starten. Totaal 8 fasen gemaakt zonder problemen en een kwalitatief eindresultaat.
vond het een prettige samenwerking met zowel het voortraject met de heer klis, als ook de montageploeg. vind het geen goedkoop produkt maar wel mooi en goed. ook bij mijn vraag om 2 extra deurstoppen werd ik keurig geholpen en koste het niets, graag tot een volgend project
Prima advisering en prima monteurs. Mooi materiaal (mooier dan Interfinish!).
Goed vlot advies, meedenken met onze wensen. Netjes gewerkt, mooi resultaat. Enige minpuntje zou zijn dat vooraf was afgesproken dat de plaatsing 1 a 2 dagen zou kosten. De monteur gaf echter direct aan dat het 3 dagen zou worden. Hierdoor liep er wat werk door elkaar heen. Uiteindelijk goed gegaan maar vergde dus wat afstemming / aanpassing aan onze kant.
Een mooi product, levertijden ook goed. Er ging wat mis met montage en dat is ook redelijk snel opgelost dus dat is altijd fijn. De montage jongens praten soms iets te veel met de klant of andere leveranciers maar zo gaat dat op het werk.
De offerte was snel gemaakt, nette levertijd, afspraken zijn nagekomen. Dit keer was het oplossen van een restpunt wat traag.
Zeer prettig gewerkt met de producten (wij monteren het zelf) contact met de werk voorbereiding is zeer makkelijk en vriendelijk.
het fijne van de samenwerking is, dat er mee gedacht wordt om met behoudt van het ontwerpvisieplan een perfect eindproduct te krijgen wat geheel aan de wensen van de opdrachtgever voldoet. zowel de voorzorg als de aftersales is perfect.
Plan Effect is en degelijk bedrijf met een ruime ervaring in het leveren en plaatsen van scheidingswanden
Ik heb goede evaringen met planeffect
Wij werken al jarenlang samen met Plan Effect medewerker Gerard Klis en zijn back office team en wel naar volle tevredenheid. Van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd, een bedrijf aan wie je een gecompliceerd project wel kunt toevertrouwen. De prijs is stevig maar als het goed moet zijn en het budget is er dan is de keuze snel gemaakt.
Ten tijde van de bouwvak periode heb ik diverse malen geprobeerd telefonisch contact met u te zoeken. Echter had uw organisatie geen voicemail dat u in deze periode gesloten bent, ook geen vermelding op de website. Erg vreemd, ben er maar vanuit gegaan dat u organisatie gesloten was. Vervolgens wel een mail verzonden via uw website om contact met mij op te nemen. Helaas tot op heden niets vernomen. Daarom zijn wij de orienterende en ontwerp fase van onze renovatie van diverse locaties maar gestart met andere partijen die wanden leveren. Jammer, terwijl Plan Effect en 2009 toch al onze wanden (7800m2) heeft geleverd.
Ik heb inmiddels meer dan 10 projecten met Planeffect gedaan en ben in alle opzichten tevreden, kunt u wel zien aan mijn beoordeling.
Proffessionele organisatie betreft advies producten en medewerkers
Vanaf het moment dat de telefoon door Melanie wordt opgenomen, heb je het gevoel dat je echt gewaardeerd wordt als klant. Met dhr van de Ziel om tafel gezeten, wat een kennis heeft deze man. Doordat we aan het sparren waren over geluidsdichtheid werd de geluid specialist Wout van der Brink erbij gehaald. tezamen hebben we de juiste keuzes kunnen maken voor een fantastisch resultaat. PLANEFFECT bedankt!