Lederonline biedt de mogelijkheid om zijn schrijfmappen te laten voorzien van een naam. Nu hadden wij dit cadeau nodig voor een afscheid van een collega. Na contact te hebben gehad, heeft Lederonline gezorgd dat dit binnen de tijd geleverd kon worden waarin wij het nodig hadden. Sneller dan op de site stond. Alle afspraken zijn nagekomen!! Super en de collega was heel blij :-)
ik heb het cadeau nog ingepakt liggen om weg te geven. kan dus nog over het product niets zeggen. vind het erg leuk dat het is ingepakt !! en ik vind het persoonlijke kaartje super goede marketing ! erg goed gedaan. hoop dat de inhoud van het pakje net zo bevalt !!
Mooie kwaliteit tas voor een prima prijs op een snelle manier ontvangen!
Site is superhandig ingedeeld. Makkelijk te vinden wat je zoekt. Service is echt heel goed!
Klantgericht, website up to date, ruim aanbod, trendy, vertrouwde productenook nog steeds leverbaar. goede service.
Prima site! Snelle levering! Keurige verpakking met leuk briefje. Dat maakt t wel heel persoonlijk.Top!
Hele goede service, bestelling snel in huis.
Een vlotte service en de klantenservice is zeer behulpzaam. Omruilen was geen probleem. Top!
Ondanks dat het een online bedrijf is, zeer persoonlijke behandeling
Voor de eerste keer besteld bij Lederonline en zeer zeker voor herhaling vatbaar: super service! Vr. groet, Ati.
zeer betrouwbare webshop, aanrader!
Overzicht website, makkelijk en snel vinden van de items. Assortiment nodigt uit om te gaan shoppen. Aftersales: Koerier belde om het bezorgen te overleggen! TOP.. kleine moeite met groots positief gevoel bij de klant!!
Snelle serive!
Geweldige service gehad. Ik had snel een leuk cadeau nodig en gebeld of de bedrukking snel geregeld kon worden. Ik had een schrijfmap nodig in het rood maar ik bestel per ongeluk in het zwart. Word ik de volgende dag terug gebeld of ik geen bestel fout gemaakt hebt? Dat vind ik mee denken zodat de klant tevreden is. Anders had ik mooi de verkeerde kleur gehad. Mijn cadeau was werd erg oprijs gesteld. Mooie leer kwaliteit. Mijn complimenten
Kwaliteitsmerken, goede afhandeling van website tot levering.
Wederom bedankt voor het leveren van een prachtige tas! Hij past perfect bij mijn eerder bestelde map! Ook de gravering was super en een aanrader!
Goede kwaliteit tegen goede prijs. Keurige bedrukking
Topservice, mooie producten en goede prijs
Zeer tevreden over een mooie lederen ordermap die ik besteld heb met ons eigen logo erin gegraveerd.
Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed tekst en uitleg gekregen
snelle levering, helaas slechte gravering
Geachte heer Bisschops, ik vind het erg jammer dat u ons beoordeelt, terwijl wij nog volop met elkaar aan het communiceren zijn. Al uw mails hebben wij keurig beantwoord en wij hebben u gevraagd de portemonnee aan ons op te sturen, zodat wij kunnen kijken wat het probleem is. Maar u vergelijkt een logostempel van de diepdruk van Siemens met een gravering. Bij het door u bestelde artikel staan juist de eerste drie foto's als voorbeeld van een gravering met een persoonsnaam om te laten zien, hoe een gravering eruit ziet. De laatste foto is een foto van het bedrijfslogo van Siemens, geen persoonsnaam.
Savonds laat gebeld en er werd gewoon opgenomen, super vriendelijke service en de bestelling was mega snel binnen.
alles is perfect verlopen
Snelle levering (zelfs sneller dan eerder aangegeven)
Lederonline gaat ver in het tevreden stellen van haar klanten. Het is prettig om met professionals te werken die zeggen wat ze gaan doen en het nakomen. En loopt er iets niet zoals gepland dan doen ze er alles aan om het op te lossen.