Een zeer hoog scorende klantenvriendelijkheid. Gefeliciteerd.
Supersnel geleverd met handgeschreven bedankje voor de bestelling! Zeer persoonlijk en verzorgd. Erg tevreden mee!
Product snel geleverd, zelf met een handgeschreven persoonlijk kaartje. Top!!!
Heel klantvriendelijk, persoonlijk contact en heel snel geholpen!
Prachtige tas. De tas kwam 1dag later dan verwacht. Kreeg direct een mailtje met excuus en verklaring.
Lederonline heeft super zijn best gedaan om een niet op voorraad zijnde geweldige map,met naam op tijd voor een verjaardag binnen te krijgen.Zelfs een dag eerder!!Bedankt lederonline!!
Op donderdag belde ik voor een schrijfmap voor linkshandige. Ik kreeg Patricia aan de lijn en zij heeft mij zo fantastisch geholpen. Goed advies en wat ik geweldig vond is de extra service om de gegraveerde schrijfmap op tijd bij mij te krijgen. Vrijdagmiddag kreeg ik al een mailtje dat het verzonden was en gelukkig hielp de post ook mee. De map zelf ziet er prachtig uit en goede kwaliteit!
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice, en prachtig product. Ik kom zeker terug!
Wat een super klantenservice!!!! Hartstikke bedankt voor je hulp en de eigenhandig geschreven nota. Zo een klantenservice heb je bijna nergens meer. Super! Ik ga zeker weer bij lederonline bestellen. De schrijfmap is echt super mooi geworden.
Voor mijn vriendin haar verjaardag had ik een ledere etui besteld met gravering. Ik had haar naam met een
Snelle levering, zelfs eerder dan aangegeven. Keurig verpakt, zelfs met leuk kaartje erbij. Product ziet er heel goed uit, ook de gravering op het product is heel mooi geworden.
Ik bestelde te laat voor een heel speciale gelegenheid, maar ze hebben er alles aan gedaan om toch op tijd de bestelling bij me thuis te krijgen (en dat was gelukt als de bezorger onderweg geen autopech had gehad) en dat vind ik absolute service!
Super meedenken in oplossingen. Super service!
Fijn bedrijf!Bestel regelmatig, altijd op tijd geleverd en netjes ingepakt.
Groot aantal schrijfmappen gekocht en met ons bedrijfslogo laten graveren.Klantenservice heeft hierbij zeer goed geadviseerd.
Mooie tas gekocht bij Lederonline! Netjes ingepakt en op tijd geleverd.
Super blij met mijn bestelling! Snel en super goed geholpen! Heel klantvriendelijk, Echt een aanrader!
Wij hebben hier al diverse schrijfmappen gekocht. Ze worden zeer netjes bedrukt en netjes ingepakt verzonden. Nog nooit een levertijd niet nagekomen. De klantenservice is goed bereikbaar. Zeer positief over Lederonline!
Goed contact gehad, ben blij met mijn product.
Fijne betrouwbare site, goede producten.
Goed contact met de klantenservice
Goede ervaring
Prettige ervaring
Super fijn bedrijf!
Op het laatste moment gebeld voor een mooie schrijfmap met bedrukking. Fantastisch geregeld en het was helemaal op tijd. Zelfs een aardig kaartje zat er bij. En uiteraard was de map ook geweldig.