Heel tevreden!

Omdat er problemen waren omtrent de betaling met ideal, heeft men mij gebeld en de betaling op een andere manier opgelost.

Snel, keurig verzorgd

Maandag besteld, donderdag in huis.

mooi product met top service

Op zondagochtend bestelling geplaatst. Ik werd direct met me contact opgenomen omdat ik de plaats van de laserinscriptie niet goed had aangegeven. Prima voorstel gekregen (op zondag!) en ook nog eens met spoed afgehandeld en verstuurd om op tijd binnen te krijgen. Leren map zag er top uit, inscriptie vakkundig aangebracht en snel geleverd.

Geen service!

Volgens het retourbeleid op de site zouden de retourkosten vergoed moeten worden met de volgende voorwaarden: “De retourkosten die door de consument worden gemaakt worden uitsluitend vergoed als het een ruiling betreft van ongeveer hetzelfde aankoopbedrag. Na het aanmelden van mijn retour en het verwijzen naar de site kreeg ik de volgende mail: “Wij zien geen reden om ook nog uw retourkosten te vergoeden.. Het is uw keuze geweest om de door bestelde agenda te retourneren toch?” Het gaat mij niet om het bedrag, maar ik sta versteld van deze reactie! Nadat ik naar de site verwees was de reactie: ”Dit is een regeling die hier niet voor bedoeld is. Er staat nl. ook dat retourkosten niet worden vergoed.” Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat er op deze manier met een klant gecommuniceerd wordt.

Fijne aankoop

Snelle levering.

Besteld en netjes op tijd geleverd. Voldeed precies aan mijn verwachting. Het was vooral leuk dat er een persoonlijk briefje bijzat. Hierdoor voel je je als klant nog meer gewaardeerd. Top gedaan.

Geweldig!

Wat een geweldige klantenservice en goede communicatie. Prachtig product ontvangen!

heel mooi

het is mijn eerste bestelling en deze is 100% ik kom zeker terug

Prima geregeld

Mooie portemonnee..

Goed ontvangst. Portemonnee ziet er goed uit.

Teleurgesteld

Zou vandaag mijn pakketje krijgen , maar nog steeds niets ontvangen

Vriendelijk geholpen

Heel fijne service! Open communicatie en snelle aflevering!

Heel fijne service, open communicatie en snelle aflevering

Top geregeld!

Super service en een mooi product! En netjes op tijd voor de feestdagen.

Perfect en kwaliteits riemen

Goede kwaliteit, mooie gravering en snelle levering

Ik zocht een leuk cadeau voor mijn vader en wilde graag iets hebben waar hij iets aan had voor een lange tijd, dus ben ik gestuit op deze website. Ik vond het leuk om iets te doen wat gepersonaliseerd is, dus heb een portemonnee laten graveren. Het ziet er mooi uit, en de verpakking van de portemonnee is ook professioneel en mooi, ik heb het doosje waarin de portemonnee zit ook gewoon ingepakt, omdat het er classy uitziet. De verzending was erg snel (twee dagen na de plaatsing van de bestelling) en ik ben erg tevreden met wat ik kreeg!

Volledig naar wens. Verzorgd en mooi verpakt

Besteld en volgens plan geleverd

Snelle levering keurig verzorgd

Uitstekend!

Mooi en goed product, de prijs waard en goed en op tijd geleverd.

snel en goed

Netjes verzorgd.leuk kaartje erbij met gefeliciteerd

Mooie map en netjes gegraveerd

top

mooi product, snel geleverd en mooi ingepakt. Blij met mijn eigen kanootje

Mooi product en fijne bezorging

Lederen agenda ben ik super tevreden van. Duidelijk product omschreven en helemaal wat ik zocht. Snelle en propere verzending. Kortom: heel tevreden

Snel en netjes

Snel en netjes geleverd en mooi verpakt.

Mooi product

Snelle en correcte levering. Klantvriendelijk. Plus daarbij nog eens een mooi product met een hoge kwaliteit.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel