Mooi product!

Bestellen van de lederen schrijfmap ging heel soepel. Netjes op tijd bezorgd en mooi verpakt, mooie luxe kwaliteit.

TOp

prima en snel geleverd !

Ik had een agenda besteld. Snel binnen gekregen. Goede service!

Helemaal oké.

Veel keuze, goede en snelle afhandeling + verzending. Agenda inclusief inhoud. Ik ben super tevreden !

bestelling voor de eerste keer en zeer tevreden

Verbluffend snel en uiterst zorgvuldig. prachtige collectie lederwaren.

Super tevreden!!!

De agenda`s zijn super snel geleverd, ze zijn super mooi, heel goede kwaliteit van leder. Er waren ons logo en onze namen heel mooi geprint. Zeker een aanrader!!!

Goede kwaliteit, goede service

Onze gegraveerde A4 mappen zijn van goede kwaliteit en gaan jaren mee. Er waren wat vragen over de gravering en deze werden snel en goed afgehandeld. Aanrader!

Juiste aflevering. Juiste kwaliteit

Mooie agenda maar waarom staan er geen mooi 2021 op de buitenkant?

Keurig!

Snel geleverd en zit heel netjes verpakt! Top dus!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Vind het grafeer te groot en geen mooi lettertype

De plaats van het grafeer werk vind ik niet mooi ik had op de site gezien onderaan de map nu kreeg ik mijn bestelling binnen staat zijn naam boven aan en heel groot

Snelle levering en adequate afhandeling van verdere vragen.

Score van 5 sterren gebaseerd op snelle afhandeling van de bestelling, zeker ook in deze Corona-tijden en adequate afhandeling van verdere vragen die betrekking hadden op het bestelde o.b.v. de de afbeelding bij het product op de site.

Conform verwachting

Ik had een foutje gemaakt bij bestellen en daar werd snel op gereageerd waardoor het aangepast kon worden voor productie. Top!

Zeer klantvriendelijk en prachtige producten!

Uitstekend!

Super mooi!

Super kwaliteit en mooie gegraveerd.

Matig

Levering duurde langer doordat online banning systeem niet werkte. Geen topkwaliteit wat betreft aangekocht product. Vooral het laten graveren op naam trekt op niks.

Mooi product en supersnelle levering

Mooi gepersonaliseerde schrijfmap besteld was eerder dan gepland dus helemaal fijn. Enige minpuntje achteraf is dat ik het lettertype niet heel erg mooi vond maar is persoonlijk. Misschien idee om vooraf zelf lettertype te selecteren ...?

Slecht product

De dure map was niet zoals men beloofd, heel het kijkvenster zit vol ink. En hoort zo te zijn? Wij snappen er niks van.

Mooie spullen

Mooi verzonden helaas alleen een lichte streep op de achterkant van de map

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Perfect kwaliteit en mooie verpakking. Heel snel geleverd.

Mooi product en prima service.

Snelle verzending en behulpzame klantenservice. Blij met mijn nieuwe pennenetui!

Ondanks de drukte rond kerst, de bestelling op tijd in huis gekregen.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel