Zeer tevreden van de opvolgin en zeer correcte levering

Zeer pozetieve ervaring

Vriendelijk, aardig en snel

Wat ik zeg, vriendelijk, aardig en snel!

prima ervaring

Snelle correcte afhandeling

Heel tevreden

Snelle levering, mooi product en het handgeschreven kaartje....super!!

Super!

Ik had map besteld waarvan een zijvak los zat. Nadat ik had gemaild heb ik meteen een nieuwe opgestuurd gekregen en de oude hoefde niet retour. Echt top service!! Ben ook super blij met mijn map. Nogmaals dankjewel voor de service!

Keurige service!

Mooi product en begeleid met persoonlijk kaartje, leuk!

Prachtige agenda, mooi gegraveerd en snel geleverd

Top!

product in goede orde geleverd

product in goede orde geleverd

Prachtige producten en geweldige personalisatie

Wederom erg blij met de ontvangen tas, bedrukt / gegraveerd met mijn logo. Ik kan niet anders zeggen dat lederonline een geweldige service biedt, topkwaliteit tegen meer dan scherpe prijzen!

top, super

super snelle afhandeling van de bestelling

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Een snelle afhandeling. Goed verpakt.

Goed!

Snelle levering

Artikel werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting.

Prima product; snel geleverd.

Riem besteld, mooie kwaliteit, snel in huis. Top!

Goed, prettig

Levering heeft dagje langer geduurd dan aangegeven, maar overall was het goed hoor. Mooi product, zoals aangegeven op foto. Ik ben tevreden.

een echte aanrader, goede kwaliteit en bovendien een snelle en correcte levering!

Uitstekende service

Snelle levering, kwalitatief hoogstaande producten en mooi gegraveerd. Klantenservice is daarnaast ook uitmuntend.

Ik ben zeer tevreden!

De agenda is alles wat ik ervan had verwacht. Kleur bevalt, mooie opdruk van mijn naam. Ik had mij alleen in de maat vergist, dus nu een maatje groter. Inmiddels aangewend en bevalt goed. Een aanrader deze agendaomslag van leer.

Zorgvuldig

Zorgvuldige afstemming op de vraag

Goed ontvangen

Ik vind het een mooi product het is een cadeau. Goede en snelle service

Snelle levering, goed product

Erg blij met mijn agenda inclusief vulling. Goede kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ben heel tevreden.

Helemaal top!!

De map is prachtig evenals het graveerwerk. Ook is de service top! Het was op deze wijze een ontzettend leuk cadeau om te geven!

Mooie producten.

Snelle levering. Kwaliteit van het bestelde artikel is zeer goed. Kom zelf uit de lederwaren branch.

top

Attent en correcte aflevering, mooi materiaal

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel