Echt super!

Na een foutje van mijzelf, toch keurig opgelost door Lederonline.

geweldige produkt en goede telefonische uitleg

Ik twijfelde over de maat van mijn aktemap. Een medewerker is naar het magazijn gelopen om hem op te meten. Daarna besteld en keurig afgeleverd. Super mooi verpakt en een persoonlijke noot erbij. Kortom mijn complimenten en voor herhaling vatbaar.

Perfecte levering, goed product

De levering ging vlot, was mooi op tijd en het product is geweldig!

Snelle levering en met kaartje in doos super

Snelle levering goed ingepakt en kaartje in doos heel netjes

Top!

Eigenlijk een beetje laat besteld maar toch op tijd binnen voor Valentijn Goede kwaliteit

Prachtig product!

Super-de-luxe verpakt en sneller dan verwacht geleverd. Wat een mooie schrijfmap!

Top!

Wat een mooie portemonnee. Mooi afgewerkt, lekker soepel leer. Ligt lekker in de hand. Een klein nadeel, ik heb een nieuwe tas nodig die hierbij past.

Mooi spul

Leren A4 schetsblokhouder besteld met naam. Snel verzonden en aangekomen, degelijk verpakt, naam mooi ingelaserd.

Super beurs snelle levering

Snelle levering, conform bestelling met persoonlijke noot

De schrijfmap is keurig voorzien van de juiste naam. Vlotte levering precies zoals aangegeven. Met bijgevoegd een handgeschreven persoonlijk bedankje. Erg leuk!

Gewoon goede service.

Professionele, vlekkeloze service en levering.

Van website tot product tot service en levering, ging alles volgens en zelfs boven mijn verwachtingen. Zeker tot de volgende keer... Dimitri, Polderse Slotenmakerij bvba Antwerpen- Schoten

Super!!!!

Heel mooi materiaal en hele goede service!

De artikelen werden snel verzonden en waren mooi in heldere folie verpakt met een sticker er op. Leuk om cadeau te geven. Mooie producten en snelle service.

topervaring en kwaliteit

Goed contact en snelle betrouwbare levering!

Netjes zoals verwacht!

Snel en keurig geleverd. Het cadeau werd zeer gewaardeerd.

Goede kwaliteit, op tijd en goed verpakt geleverd.

In het bestel-en afleverproces is alles in één keer goed gegaan. Top!

Goed meegedacht

Logo op map perfect uitgevoerd

super snel en mooi pakketje

Supersnelle service en ik ben hartstikke tevreden met producten van jullie

Prachtige bedrukte lederen map

Goede klantenservice, prachtig en netjes verpakt en verzonden. Aanrader als je op zoek bent naar een stijlvol cadeau of relatiegeschenk!

Om trots op te zijn.

Mijn persoonlijk notebook zegt iets over mezelf, het organiseert mij tot het optimale. De samenleving geniet hiervan mee, immers de afspraken die je met mekaar maakt en ( om ze niet te vergeten ) noteert in je notobook kom je altijd na. Ik ben er erg blij mee en geeft me rust. En ja het kan ook allemaal in een schriftje geschreven worden echter de hele entourage erom heen ( mooi leder, initialen enz ) zegt iets over de gebruiker. Chapeau...

Service met een hoofdletter S

Mooie website, top producten en scherpe prijzen. Ik ben nu de gelukkige eigenaar van een luxe schrijfmap met gravering. Had wat aanvullende vragen over de levering en deze werden zeer snel en vakkundig beantwoord door het LederOnline Team. Luc bedankt !

prima de luxe

Netjes op tijd, Mooie kwaliteit, Top

Goed service

Prachtig, mooi verpakt

Super!

Vorige week ruim 10 leren mappen besteld. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van het product en daarnaast vind ik de service geweldig. Ik heb een aantal keer gebeld met Luc en die heeft al mijn vragen netjes beantwoord. Daarnaast mocht ik zelf gebruik maken van een gratis PDF proefafdruk. Al met al, top lederonline. Ga zo door!

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel