Top bedrijf

Ik ben enorm goed geholpen , en heb een super resultaat thuis gekregen, en snel! Goede service

Super service

Zaterdag besteld - Maandag gegraffeerd - Woensdag binnen. Heel lief aan de telefoon. Agenda mooi in cadeaupapier ingepakt. Lief briefje erbij

Super!

Ik had een cadeau besteld voor mijn vriend zijn verjaardag. Om het specialer te maken had ik gekozen om het item te laten graveren. Dit zag er top uit! Super blij met het resultaat en het product!

Snel

Snelle levering, helaas foutief, ook weer snel gecorrigeerd

Ben super tevreden

Netjes afgehandeld

Philippe.duquin@gmail

Ik ben zeer tevreden over mijn portefeuille kwalitatief 1 kasse leder soepel echte kwaliteit leder nuj is alles namaak e.n duur made in China dus op passen want de mensen zijn ******en ik heb lang gezogt naar echt leder e n ben bij u terecht gekomen waarvoor dieke proficiat met u produkten en verrassend genoeg om met u in zee de mogen gaan ik ben fiet oover mijn portefeuilles want veel mensen zegen mij waar heb u deze mooi echt leder portefeuille gekocht zal wel en duure zijm waropp ik zeg dat val nog goed mee voor zo kwaliteit maar geef geen prijs juist u e mail adresse dus goed e reclame ik ben en gelukkig tevreden klant en komt zekef terug bij juli bedacht voor alles Philippe duquin Philippe duquin @gmmail .com dada

Mooie kwaliteit, snelle reactie en levering

Na via e-mail onze bestelling afgestemd te hebben werd de bestelling keurig conform afspraak geleverd.

Razend snelle levering, nu had ik per ongeluk het verkeerde artikel besteld, werd super snel en netjes afgehandeld. Kan niet anders zeggen, dan zeer goede shop!

Snel en netjes geleverd

Schrijfmap besteld en Deze is snel geleverd. Netjes verpakt en een leuk bedankt kaartje. Super attent.

Mooie map ontvangen

Netjes geleverd tevreden mee

Snelle en correcte levering.

Zeer snelle en goede behandeling. Product zeer netjes verpakt.

Zeer snelle en goede behandeling. Product zeer netjes verpakt.

Prima service!

Gemakkelijk te bestellen en snel Ontvangen en heel tevreden met wat ik besteld heb

Prima communicatie mooi product snelle levering.

Super!

Zeer tevreden met de dienstverlening. Had gebeld omdat ik interesse had in een schrijfmap die ook voor linkshandigen te gebruiken is. Ik ben zeer netjes en vriendelijk geholpen. De bestelling was er keurig na 3 werkdagen en het product is prachtig! ik kom hier zeker terug!

Subliem

Het overtrof mijn verwachtingen. Mooi mals leder met mooie opdruk. Zeer tevreden

Ik heb gekregen wat ik zocht.

Ik wilde een bijzonder cadeau en heb enkele verschillende modellen gezien. Hierdoor heb ik de juiste keuze kunnen maken.

Fantastisch

Artikel volledig naar verwachting. Snelle levering en heel goed beschermd ingepakt. Het persoonlijke dankwoordje bij het artikel maakte het helemaal top.

Snelle service

geweldig en uitstekend

geweldig en uitstekend helemaal goed

De website was duidelijk en overzichtelijk. Het blijft ook altijd lastig om iets via een website te bestellen, terwijl je liever een product al echt in je handen wilt hebben, voor jet het koopt. Uiteindelijk voldoen de geleverde producten (portemonnaie en agenda) aan mijn wensen. Verder was de levering snel verzorgd.

Bestelling correct en snel geleverd volgens mijn wensen

Artikel keurig gegrafeerd en snel geleverd

Medewerker geeft je de tijd om te kiezen wat je wilt. Zo geduldig ook. Denkt mee en geeft je advies waar nodig. Vergeet je even je order af te maken, belt ie je gewoon even terug om je er aan te herinneren. Kortom super service. Zeker aanraders!

goed product

mooi product, goede levering

Top service en goede communicatie.

Ik had een aktemap besteld met logo. Helaas was de naam op de achterzijde gegraveerd. Dit werd direct opgemerkt door Lederonline. Ik kreeg een mailtje en enkele dagen later beide mappen opgestuurd. Ben ik zeer content mee want die kan ik ook gebruiken. Handgeschreven kaartje bij het pakketje geeft aan dat er aandacht is voor de bestelling. Ik denk dat je geen nummer maar een naam bent bij Lederonline. TOP SERVICE

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel