Perfecte levering.

Snel, accuraat en gepersonaliseerd

Persoonlijk kaartje erbij was net die kleine add-on die de verwachting overtreft.

top

zelfs het ingraveren van het logo werd heel netjes en snel uitgevoerd.

Naar mijn zin

Excellent

I am very happy because my purchased product arrived on time and I really like it! Beautiful!!! Thank you very much!!!

• Would you recommend us? Yes

Fijne duidelijke communicatie

Heb een tas besteld en werd meteen op de hoogte gesteld van de status van mijn bestelling. Elke stap werd netjes gemeld ,heb ook een tekst op de tas aangevraagd en deze werd er kosteloos op geplaatst. De tas was binnen een week binnen in een mooie hoes om hem te beschermen. Kortom een fantastische ervaring..

Great!

We are really happy we chose Lederonline. Luc was super helpful. Always picked up my calls and answered all my questions (I had a lot) without irritation. We were nervous about how the final product would look like but it was really nice! Great detail, lovely colour, great craftmanship and it was shipped out so quickly! Many thanks once again!

• Would you recommend us? Yes

Teleurgesteld

De ontvangen schrijf map geleverd met rare vlekken en schaafplekken die na zelf het leer in de olie gezet te hebben niet zijn verdwenen. Teleurstelling bij een map van 100 €.

Heel positief

Ik vind het een geweldige service

Top top top

Snel geleverd en topkwaliteit

Prachtige schrijfmap en een supersnelle levering

Mooie lederen schrijfmap en snelle levering. Attent begeleidend schrijven.

goede service goed product

Leuk om mijn dochter die haar eigen onderneming is gestart blij te maken met een mooie lederen schrijfmap.

Top service!

Erg snel en goed meegedacht

Ik was op zoek naar een schrijfmap met logo erop bestellen. Ik had eerst gebeld voor meer informatie en werd uitstekend te woord gestaan. Vrijdag besteld, dinsdag geleverd, erg mooie kwaliteit.

Bij Lederonline bestel ik wel eens wat en elke keer ben ik weer blij verrast met de snelheid waarmee ze leveren.. Dan komt je bestelling binnen en dan zit je nieuwe schrijfmap in een papier gewikkeld in een luxe doek gewikkeld in een stevige kartonnen verpakking.. En dan is het vaak nog mooier dan je had verwacht!

Top, snelle levering, goed product

Top, snelle levering, goed product

Super, erg persoonlijke benadering

Erg persoonlijke benadering middels een geschreven kaart bij de bestelling. Goed verpakt, snel geleverd.

Mooie en goede kwaliteit producten en snell e levering

Mooie en goede kwaliteit producten voor een goede prijs en supersnelle levering. Het cadeau was mooi ingepakt en er zat een attent, vriendelijk kaartje van Lederonline bij.

Zejer een aanrader

Duidelijke site,snelle levering. Mooi product

Makkelijk uit gezocht en snel geleverd!

tevreden

zeer mooie map, alleen de sluiting van de ringband past niet precies op elkaar zodat de inhoud niet goed om te bladen is. verder ziet hij er prima uit.

Gewoon zoals het moet zijn

geweldig

Zeer betrouwbaar!! er was twijfel over mijn adres en ze namen de moeite om te bellen en e.e.a. te verifiëren. Heb een mooie schrijfmap gekocht met naam, deze ziet er mooi uit en is goed gelaserd mooi stevig en netjes doorgestikt. een aanrader!

Kwalitatief goede portemonnee

Levering was snel. Goede kwaliteit portemonnee.

Uitstekend product

No nonsens kwaliteit! Ben blij dit product bij leder oneline gekocht te hebben

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel