Doen wat afgesproken is + een beetje meer.

Prachtige producten, snel en zorgvuldig geleverd.

Ik heb de afgelopen weken drie mooie producten besteld bij Lederonline: een organizer en (nadat die binnen was en erg mooi bleek te zijn) ook een pennenetui en een luxe schrijfmap, alledrie van Greenburry leer, mooi vormgegeven, goed afgewerkt en gegrafeerd met mijn naam. De artikelen werden snel en zorgvuldig geleverd, goed beschermd verpakt en in uitstekende staat bezorgd. Ik ben er erg blij mee. De artikelen voldoen exact aan de beschrijving / afbeeldingen en ze voldoen exact aan de verwachting. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Even een hap geld, maar dan krijg je ook echt waar voor je geld. Mijn ervaring met Lederonline zijn louter positief. Zeer aan te raden.

Snel bezorgd

Topservice!!!

Zeer snelle verwerking van je order. Heel mooie kwaliteit! Logo heel mooi gedrukt op de presentatiemappen. Zeker een aanrader. Ik kan Lederonline alleen maar positief aanbevelen.

Duidelijke website, mooi collectie, leuke aanbiedingen, snelle levering

Zie boven

Supersnel

Supersnel geleverd en keurig verpakt. Top Mijn favoriete tas

Goed product.

Artikel voldoet aan omschrijving. Tevreden. Vlotte levering.

Bestelling keurig en snel geleverd

Mooi en handig Chabo tasje besteld. Snel geleverd. Mooi verpakt. Kortom blij en tevreden

Mooie portemonnee C&B

Product was netjes verpakt. Wel iets te dik voor mijn brievenbus. Gelukkig was ik thuis. Zat zelfs een handgeschreven bedankkaartje bij.

Snelle levering en mooi artikel

Snelle levering en mooi artikel

Prachtige schrijfmap

Schrijfmap van goede kwaliteit . Snel geleverd.

Snel en op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

snel en netjes bezorgt

mooi product

Heel persoonlijk en snel

Alles goed door Luc geregeld

De schrijfmap werd met enthousiasme ontvangen door schoondochter. Jammer alleen dat het niet mogelijk was haar naam in de map te graveren!

Top bedrijf

Ik ben enorm goed geholpen , en heb een super resultaat thuis gekregen, en snel! Goede service

Super service

Zaterdag besteld - Maandag gegraffeerd - Woensdag binnen. Heel lief aan de telefoon. Agenda mooi in cadeaupapier ingepakt. Lief briefje erbij

Super!

Ik had een cadeau besteld voor mijn vriend zijn verjaardag. Om het specialer te maken had ik gekozen om het item te laten graveren. Dit zag er top uit! Super blij met het resultaat en het product!

Snel

Snelle levering, helaas foutief, ook weer snel gecorrigeerd

Ben super tevreden

Netjes afgehandeld

Philippe.duquin@gmail

Ik ben zeer tevreden over mijn portefeuille kwalitatief 1 kasse leder soepel echte kwaliteit leder nuj is alles namaak e.n duur made in China dus op passen want de mensen zijn bedrogen ik heb lang gezogt naar echt leder e n ben bij u terecht gekomen waarvoor dieke proficiat met u produkten en verrassend genoeg om met u in zee de mogen gaan ik ben fiet oover mijn portefeuilles want veel mensen zegen mij waar heb u deze mooi echt leder portefeuille gekocht zal wel en duure zijm waropp ik zeg dat val nog goed mee voor zo kwaliteit maar geef geen prijs juist u e mail adresse dus goed e reclame ik ben en gelukkig tevreden klant en komt zekef terug bij juli bedacht voor alles Philippe duquin Philippe duquin @gmmail .com dada

Mooie kwaliteit, snelle reactie en levering

Na via e-mail onze bestelling afgestemd te hebben werd de bestelling keurig conform afspraak geleverd.

Razend snelle levering, nu had ik per ongeluk het verkeerde artikel besteld, werd super snel en netjes afgehandeld. Kan niet anders zeggen, dan zeer goede shop!

Snel en netjes geleverd

Schrijfmap besteld en Deze is snel geleverd. Netjes verpakt en een leuk bedankt kaartje. Super attent.

Mooie map ontvangen

Netjes geleverd tevreden mee