Ouderwets goed

Bestellen gaat heel makkelijk, de bezorging is snel, kwaliteit. Ouderwets goed. Mijn moeder is er heel blij mee. Heel erg bedankt, ga zo door.

Super product en snelle levering

Product was exact zoals verwacht! Het werd ook zeer snel geleverd!

Zeer goed, Dankjewel!

...

Topervaring, niks te klagen

Riem besteld. Goede prijs/kwaliteit-verhouding en snel binnen. Helemaal top!

Aanrader

Snelle levering en goede service!

Mooie schrijfmap met gravering

Mooie schrijfmap, mooie gravering, en supersnel geleverd! Ik begrijp alleen niet goed waarom de map (bedoeld voor een linkshandige) "linkshandig" graveren werd afgeraden, dat was volgens mij toch nóg mooier geweest.

Top communicatie

Ondanks dat het niet op voorraad was hebben ze dezelfde dag een goed alternatief geleverd echt een aanrader

Super!

Gebeld of het op tijd bezorgd kon worden. Vriendelijk antwoord dat het de volgende dag verzonden kon worden.

Geweldige producten met dito service tegen betaalbare prijzen

Ik was al een tijd op zoek en vond het hier. Eenvoudig kunnen bestellen en het voldoet exact aan de omschrijving. Kwaliteit is super. De service, communicatie, helderheid en snelheid van verzenden zijn dat ook. Top bedrijf.

Product werd netjes verpakt en geleverd volgens de afspraak.

Product zag eruit zoals op de afbeeldingen.

Echt een aanrader

Super kwaliteit qua product en graveren. Heel erg blij met mijn bestelling.

Bereikbaar & vriendelijk & behulpzaam!

Ik heb nu tweemaal gebeld, eenmaal om te overleggen en daarna nog een keer omdat ik een foutje maakte bij de bestelling (verkeerde kleur gekozen). Telefoon wordt snel opgenomen en ik word steeds ter zake kundig en vriendelijk geholpen. Super!

Geen woorden voor netjes verzonden

Perfecte service en betrokkenheid

Duidelijke en overzichtelijke site, betaalbare producten, communicatie en info van personeel meer dan perfect.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en snelle levering. Bij onduidelijkheden over jouw bestelling ontvang je een e-mail. Indien die niet beantwoord wordt, wordt je gebeld om jouw bestelling te controleren. Ik ben zeer tevreden over de service en over de kwaliteit van het product. Vijf sterren is Leder online echt wel waard. Ga zo door.

Prima levering en topkwaliteit

Prima levering en topkwaliteit van de riem die ik gekocht heb.

Mooi product, snelle levering

Voor het afscheid van een collega een Burkely schrijfmap met naam besteld. Een heel mooi product en een snelle levering. Het handgeschreven kaartje erbij was zeer attent. Collega was erg blij met het cadeau.

Hele snelle levering, uitstekende kwaliteit, heel goede prijs en ook nog een persoonlijk kaartje. Kan niet beter.

Uitstekende snelle service

Waar voor je geld. Ook een supersnelle verzending. Een aanrader.

Snelle levering, goed product

Zeer betrouwbaar

Doen wat ze beloven

Prima bedrijf

Goed profesioneel bedrijf

Goed en eerlijk advies!

Super service!!!

Mooie map laten bedrukken. Verzendtijd werd geschat op 3 werkdagen. Via mail gevraagd of het ook echt 3 werkdagen zijn zodat het net op tijd is voor een verjaardag. Krijg ik een mail terug dat ze er spoed van maken en het dezelfde dag nog verstuurd wordt. Dat noem ik nu het toppunt van klantvriendelijk!!

Op tijd geleverd, schitterende kwaliteit

Wat een schitterende schrijfmap met de naam van mijn dochter erin gegraveerd! De kwaliteit van het leer is echt voelbaar. De map werd op de door mij verwachte dag en dus op tijd geleverd.

Zeer tevreden met mijn leren junior agenda. Degelijk en stevig gemaakt. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel