TOP!

Dit is de mooiste portemonnee die ik ooit heb gehad, werkelijk...!

Top!

Snel in huis,goed verpakt en product is conform afbeeding en omschrijving. Bij Lederonline bestellen kan ik aanraden!

Goede service en kwaliteit en snelle levering

Veel keus, vriendelijk geholpen

Mooie producten, met zorg verpakt met een persoonlijke boodschap. Top!

Super geholpen en prachtig resultaat

Heb via mail navraag gedaan over waar en hoe groot het logo te plaatsen op de schrijfmap. Ben enorm geholpen en het resultaat is echt super mooi. Heel blij met het eind resultaat.

In een woord geweldig!

Had een klacht. Map met rits besteld voor kerst was nu de rits kapot. Kontakt opgenomen met lederonline. Foto’s gestuurd van de map/kapotte rits. Helaas de fabrikant gaf geen garantie! Maar lederonline nam verantwoording en mailde mij dat zij zorgde voor een nieuwe map! Echter niet met bedrukking. Top wat een service. Zelf de kosten voor bedrukken betaald. En met een paar dagen was er een nieuwe map!! Service lederonline is echt top!

Snel, goede service, mooi product!

Heb een leren portemonnee laten graveren, het specifieke contact hierover was helder en snel: het is erg mooi geworden. De levering was snel, binnen twee dagen was hij binnen.

Ik ben zeer tevreden van mijn agenda in leder uitgevoerd met het logo van mijn bedrijf!

Goede service, snelle levering, kwaliteit en duurzaam!

Snelle levering

Al meerdere artikelen besteld, altijd goed.

Niks anders te zeggen dan topservice. Van tevoren contact gehad over mijn logo, dit was enorm snel en aardig. Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. En zag er geweldig uit! Enorm bedankt en ik moedig iedereen aan hier te bestellen!

Ik ben tevreden over product en service

Tevreden

prima eerste ervaring!

duidelijke website, snelle levering, betaalbare artikelen, kwaliteit portemonnee mooi, snelle email communicatie bij vragen.

prima spul en vlot bezorgd

prima spul en vlot bezorgd

Super snel en erg mooi.

Mijn ervaring met Lederonline is dat je klantvriendelijk geholpen wordt plus dat het echt mooi is. Ben heel blij en zeer tevreden met al mijn aankopen.

Geweldig! Echt vakwerk

Ik kon niet wachten om hem open te maken toen hij binnen was. Wat is de schrijfmap met het logo van mijn broers eigen bedrijf erop toch gaaf geworden. Ik heb hem dan ook met trots cadeau gegeven aan hem.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, mooi assortiment. Alles naar wens geleverd, geen opmerkingen.

Ontzettend goed

Ik ben ontzettend goed geholpen door Lederonline. Ik had zelf een situatie waarbij ik een logo op mijn product wilde laten zetten. De communicatie hierover was zeer duidelijk en snel. En ook het uiteindelijk resultaat was zeer mooi.

Alles naar wens, snelle levering

Mooie tas!!

Prima prijs, goede kwaliteit.

Snel levering, en uitstekend kwaliteit, erbij in de pakket een heel liefe brief was toegevoegd, met groeten vanuit bedrijf!

Vriendelijk en behulpzaam

Na mijn bestelling direct even gebeld of alles goed zou gaan met graveren. Vriendelijk geholpen! Een aanrader!

Prettige ervaring, levertijd was zoals aangegeven. Artikel was tevens naar verwachting, mooie kwaliteit. Persoonlijk handgeschreven kaartje was toch wel toppunt.

Mooi Agenda van goede kwaliteit

Prachtige leren A5 map !!!

Helaas is er een heel klein stukje van het stiksel los. Heb daar over gebeld en te horen gekregen dat er 2 jaar garantie op het artikel zit. Dus mocht het verder gaan, dan kan ik me daarop beroepen. Ben benieuwd. Maar de kwaliteit van de leren map is verder geweldig.

Geslaagde verrassing

Ik heb voor mijn partner een portemonnee besteld met zijn initialen erop. Snelle levering en blij met het resultaat. Het was een geslaagde verrassing voor zijn verjaardag.

Halderheiweg 2

5282 SN Boxtel