Beste Klant, Dank voor uw review. Jammer dat wij worden gestraft voor het schijnbaar misfunctioneren van een vervoerder. Eén dag later geleverd krijgen is natuurlijk ook erg vervelend. Namens PostNL excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Team Lederonline
Beste Klant, Enorm dank voor deze prachtige review. Hier krijgen wij veel energie van. Groet, Team Lederonline
Beste Klant, Dank voor uw mooie woorden. Hier worden wij erg blij van! Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Team Lederonline
Beste Klant, Dank voor uw review en wij wensen de ontvanger veel plezier met het door u uitgekozen product. Met vriendelijke groet, Team Ledeornline
Beste Klant, Dank voor uw mooie woorden. Wij wensen de ontvanger veel plezier met de gepersonaliseerde agenda. Met vriendelijke groet, Team Lederonline
Beste Klant, Dank voor uw mooie review. Wij wensen de gelukkige ontvanger dan ook heel veel plezier met het door u uitgekozen en gepersonaliseerde cadeau. Dank en groet, Team Lederonline
Beste Klant, Dank voor uw mooie woorden. Wij wensen de ontvanger heel veel plezier met het gepersonaliseerde cadeau. Met vriendelijke groet, Team Lederonline