Omdat de gravering op de portemonnee slecht zichtbaar was, heeft Lederonline meteen aangeboden om een deel van het bedrag terug te storten. Keurige service!
Beste Klant, Dank voor uw review. Voor ons is de service richting de klant erg belangrijk. Mocht er iets niet naar tevredenheid zijn volgens de klant, dan zal dit altijd netjes worden opgelost. Dank en groet, Team Lederonline
Originele beoordeling
Hallo, Ik heb een portemonnee voor de verjaardag van mijn vrouw bij u besteld. Ik heb € 10,95 bijbetaald voor het laten graveren van haar naam. Deze gravering is echter volstrekt onleesbaar/onzichtbaar.
ik had als verjaardagskado een A4 schrijfmap met rits nodig. Uiteindelijk vond ik deze bij lederonline.nl. Een leuke bijkomstigheid was dat de schrijfmap voor een gering bedrag van naam voorzien kon worden. Dat gaf de doorslag om te bestellen. Levering ruim binnen de afgesproken tijd. kortom een adres om te onthouden.
Beste Jan, Dank voor uw mooie review. Hier worden we erg blij van. Wij wensen de ontvanger dan ook heel veel plezier met deze gepersonaliseerde schrijfmap. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel. Dank en groeten, Team Lederonline
Goede service en een heel mooi product.
Beste Wendy, Super dank voor deze mooie review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wij wensen de ontvanger heel veel plezier met de gegraveerde schrijfmap. Dank en groet, Team Lederonline
Originele beoordeling
Goede service en een heel mooi product.
Hier is een verbeterde en iets krachtigere versie van je beoordeling, met een duidelijke structuur en professionelere toon: De communicatie met het team verliep in eerste instantie zeer goed, tot aan de betaling. Ik heb een handtas, een portefeuille en twee schrijfmappen in leder besteld. Voor elk item heb ik extra betaald om mijn logo en een naam te laten aanbrengen. Volgens de website zou er na bestelling en betaling contact worden opgenomen om de positionering van het logo en de naam te bespreken. Dit is echter niet gebeurd. Ik heb zelf contact moeten opnemen om een voorbeeld te vragen, maar kreeg te horen dat dit niet mogelijk was omdat het om een kleine oplage ging. Toen ik vroeg of ik dan geen inspraak had, werd er simpelweg gezegd dat er met standaardpositioneringen wordt gewerkt, omdat het volgens hun een kleine oplage is. Gezien het totaalbedrag van bijna €600 had ik op zijn minst enige vorm van inspraak verwacht in het eindresultaat. Helaas is dat niet het geval geweest. Het resultaat stelt mij dan ook teleur: het lettertype van de namen oogt goedkoop en onprofessioneel, terwijl ik net een kwalitatief en professioneel product verwachtte. Om deze reden zal ik hier niet opnieuw bestellen.
Beste Dacasas Real Estate, Beste Giuseppina Pecorella uit Vilvoorde Volstrekt onbegrijpelijke review. Er is werkelijk waar dagelijks contact geweest met deze klant over hun wensen. Inspraak en communicatie is er dan ook meer dan voldoende geweest in tegenstelling tot hetgeen deze dame beweert. Toen er door ons geweigerd werd om de omschrijving op de factuur achteraf te wijzigen, begon de toon te veranderen. De reden waarom dit gevraagd werd laat zich raden? Aan het omzeilen van fiscale verplichtingen, doen wij uiteraard niet aan mee. Met als gevolg deze slechte review. Echt heel bijzonder en tegelijkertijd heel triest. Helaas wordt deze wereld niet alleen bewoond door eerlijke mensen maar gelukkig komen wij zelden dit soort mensen tegen in onze webwinkel. Dank en groet, Team Lederonline
Goede kwaliteit en het graveren is mooi gedaan en niet al te opvallend, subliem!
Beste Steven, Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Veel plezier gewenst met het gepersonaliseerde product. We zijn blij dat je voor ons hebt gekozen en hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze webwinkel. Dank en groet, Team Lederonline
Mijn bestelde portemonnee was mooi verpakt in een chique stoffen hoes. Kijk dat zijn mooie kleine dingen.
Beste Arie, Dank voor deze mooie woorden. Hier worden wij ook erg blij van! Groet, Team Lederonline
Snelle klantenservice, snelle levering, en mooi product, erg tevreden mee!
Beste Klant, Dank voor uw mooie review. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Team Lederonline
Perfect service. keurig verzorgde levering. Prachtige schrijfmap met gravering
Beste Klant, Dank voor uw review. Wij wensen de ontvanger dan veel plezier met de gegraveerde schrijfmap. Dank en groet, Team Lederonline
Mooie agenda snel geleverd
In verband met het personaliseren vooraf telefonisch contact opgenomen en zeer fijn te woord gestaan en samen tot een uitwerking gekomen. Bestelling via webshop geplaatst en enkele dagen later werd het produkt keurig bezorgd, netjes verpakt en met een beschermtas om het produkt ook in de toekomst goed te kunnen bewaren (als het niet gebruikt wordt).
Beste Jeffrey, Dank voor uw prachtige review. Hier worden ook wij enorm blij van! Wij wensen de ontvanger dan ook enorm veel plezier met het gepersonaliseerde product. Dank en groet, Team Lederonline
Al een lange tijd had ik mijn oog laten vallen op een schrijfmap en tas van Lederonline. Toch best een aanschaf, dus telkens weer een beetje uitgesteld. Nu toch maar doorgepakt en de artikelen op de site uitgezocht, na eerst telefonisch contact over de gravure. Wat een super snelle en goede service! Ik ben erg goed geholpen met advies over het bestand wat ik heb aangeleverd voor het graveren. Tot mijn verrassing was er zelfs tijd mijn bestelling direct te verwerken zodat ik die een dag later al in huis had! Keurig verpakt, prachtig materiaal. Ik ben er erg blij mee, zo'n service is in de huidige tijd bijna zeldzaam te noemen ;-). Heel tevreden!
Beste Helma, Dank voor uw prachtige woorden betreffende onze service. Wij willen inderdaad graag de (graveer)wensen van de klant duidelijk hebben alvorens tot uitvoering over te gaan. Dit contact is voor ons erg belangrijk en wordt door de klant dan ook enorm gewaardeerd. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met de gepersonaliseerde producten en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel. Groet, Team Lederonline
De tas was een kado voor iemand en ze hebben op mijn verzoek een felicitatiebriefje bijgevoegd. Ik heb het briefje gezien en was aangenaam verrast dat het een mooi handgeschreven briefje was.
Mooie prijs en super snelle levering.
Ik was aan het twijfelen of ik wel of niet mijn naam zou toevoegen aan een dames beurs. Uiteindelijk ervoor gekozen om het niet te doen. Omdat ik alleen het vinkje uit had gezet en niet mijn naam weggehaald heb belden ze me op om te bevestigen of ik wel of niet mijn naam erop wilde hebben. Dit is de eerste keer dat een webshop mij proactief benaderd heeft.
Beste Paula, Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel. Veel plezier gewenst met uw portemonnee. Dank en groet, Team Lederonline
Ik had een gepersonaliseerde portemonnee besteld, hier zou een extra levertijd op zitten. Maar tot mijn verbazing was het binnen 2 uur mee gegeven aan de vervoerder. Dus helemaal top. De kwaliteit is heel mooi en de portemonnee heeft veel extra vakken om pasjes op te bergen. Ben ook blij dat het uit de voorraad in NL komt en niet uit het buitenland.
alles correct en tijdig geleverd
Ik ben zo blij als een kind met deze agenda. Hij is van hoogwaardig leder en echt heel erg mooi. Hij moet wel in een grote tas want je neemt hem niet even snel mee in je handtas naar de kapper. Maar ik gebruik een agenda als dagboek en de vakjes en ritsjes zijn zo fijn, zo houd ik alles met m’n verstrooide brein op een plek bij elkaar. Top product!!!
Mooi product, snel verzonden.
Snelle reactie op een vraag en keurig volgens afspraak geleverd en snel bezorgd.
Beste Klant, Dank voor uw mooie review en wij wensen de ontvanger heel veel plezier met de gepersonaliseerde producten. Dank en groet, Team Lederonline
Duidelijk wat er aangeboden wordt en levertijd is snel en product is heel netjes
Beste Klant, Dank voor uw mooie woorden en wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel. Dank en groet, Team Lederonline
Alles volgens afspraak.
Prachtige schoudertas als cadeau voor mijn partner, mooie kwaliteit verzonden in een stevige passende doos
Beste Klant, Dank voor uw review en wij wensen uw partner dan ook heel veel draagplezier met de schoudertas. Met vriendelijke groet, Team Lederonline
Voor een vriendin die afstudeerde heb ik de leren schrijfmap in cognac-kleur besteld, met daarin haar naam gegraveerd. De schrijfmap is prachtig en werd zeer snel geleverd, waardoor het cadeau ruim op tijd binnen was voor de gelegenheid. Zeker een aanrader!
Snelle levering en zeer goede kwaliteit!