We zijn bijzonder prettig ontvangen. Daar we toch terug kwamen op onze keuze , werden we in staat gesteld het karpet om te ruilen. Verder was de koffie goed.
Wij zijn zeer goed geslaagd en heel erg tevreden over ons nieuwe karpet. Ik heb een foto gestuurd van hoe het ligt in onze zithoek.
Onze keuze werd dezelfde dag nog bij ons bezorgd zodat wij in de ruimte konden bepalen welk karpet voor ons als mooiste naar voren kwam.
zeer tevreden
Door goed uitvragen van onze wens, hebben wij een hele goede keus uit de grote voorraad tapijten kunnen maken. Het tapijt werd uit de stapel gehaald en in daglicht neergelegd, zodat wij het tapijt in zijn geheel hebben kunnen bekijken.
Zeer leuk en goed geholpen. we waren er helemaal vrolijk van. En we hebben een prachtig tapijt. Ik zal jullie altijd aanbevelen en ik zou zo weer een tapijt bij jullie halen. Jammer dat we er niet meer nodig hebben. prachtig assortiment en top sfeer!
Volledige aandacht; snel inzicht wat er gezocht wordt; gastvrij; flexibel
persoonlijke aandacht, doorvragen op inrichting van huis en direct daardoor specifieke voorstellen doen qua vloerkleed. Bij andere opties die klant aandraagt meedenken en expertise inzetten op voors en tegen
Over de garantie kan ik nog niets zeggen.
Fantastisch assortiment en heel erg prettig, ontspannen en deskundig advies
Ik ben zeer tevreden. Heel snel had men door waar wij naar op zoek waren. We werden op ons gemak gesteld en er werd met ons meegedacht. En we gingen met een prachtig kleed naar huis
persoonlijke benadering en kennis van zaken
aangename ontvangst, goed advies
Verkoper nam goed notie van ons en onze wensen. Mede op basis van een hem getoonde foto van het interieur van ons huis kwam hij snel tot een voorstel dat, na uitgebreid showen, een juiste keuze bleek te zijn. Mochten het zelfs meenemen en een uitproberen in de woonkamer. Mooi!!
perfect advies en perfecte aflevering
Veel keus, zeer vriendelijk geholpen. Karpet werd de volgende dag al bezorgd en gelegd.
Zie boven
Geachte heer Brokking, Wij zijn erg tevreden over uw advies en begeleiding bij onze besluitvorming. Uw zichtbare vermelde deelname aan Care&Fare maakte onze tevredenheid compleet. Het voelt gewoon goed om te weten dat je een 'eerlijk gemaakt' product hebt aangekocht. Zo hoort het toch ook. Geen welvaart hier ten kosten van mensonwaardige arbeidsproductie elders op onze wereld. Met dank en vriendelijke groet, Christien Schut enNico Verbeek
Basiliekpad 42
3401 BJ Ijsselstein
Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.