deskundig, meedenkend, de tijd nemend
In een korte en belangstellende kennismaking heeft Brokking zich een goed beeld gevormd van onze wensen. De karpetten die werden getoond sloten heel goed aan. Hele fijne service dat we een paar karpetten mee naar huis mochten nemen om te kijken hoe ze echt stonden, helemaal top. Ten slotte vond onze dochter van tweeënhalf het super om op haar blote voetjes rond te mogen rennen in de winkel. 1 karpet wat wij wel mooi vonden, prikte een beetje, die werd het dus niet :-) . TIP: wij hadden wat foto's gemaakt van de woonkamer waar het karpet is komen te liggen en dat hielp erg bij het advies.
Zeer ruim assortiment, deskundig en klantvriendelijk geholpen door Kees Brokking. Aanrader voor als je een mooi vloerkleed zoekt!
deskundig advies Als het thuis niet bevalt, mag worden geruild
Zowel de behandeling bij het zoeken als de advisering, de levering en het neerleggen van het tapijt waren zonder meer goed te noemen
Zeer goede service. Voordat de delen van ons patchwork tapijt aan elkaar bevestigt zouden worden, kregen we een foto op de email ter goedkeuring. Over garantie kunnen we geen mening geven.
Goed en eerlijk advies
Prima ontvangst door Kees Brokking. Deze is zeer deskundig en leeft zich goed in in de vraag. Meegebrachte foto hielp daarbij veel (tip: doen!). Niets teveel gevraagd om van alles te tonen en te verslepen. Zaak maakt een gedreven en professionele indruk met een riant assortiment.
Klant krijgt ruime de aandacht. Karpetten worden (zeer snel) aan huis gebracht om een definitieve keuze te kunnen maken.
Advertentie in de krant. Goede communicatie, alles snel geregeld.
Goede ervaring met Brokking service. Hebben een zeer uitgebreide collectie vloerkleden. Kwaliteit en Garantie/nazorg kan pas na enige tijd ervaren worden.
zeer plezierige benadering en deskundig advies
Kennis van zaken, flexibel, sympathiek in het contact. Wij kregen voor 1 dag een kleed uit de winkel mee om even te 'proefleggen'.
Groot assortiment, prima advies- deskundig personeel en goede service. Heel prettige winkel.
Goed aanbod en service
Het gegeven vertrouwen en klantvriendelijkheid. Geen haast en zeer hulpvaardig.
Eerlijk advies en heeft goed inzicht. Hadden foto's meegenomen naar de showroom. Persoonlijke benadering. Geen moeite teveel. Heeft echt verstand van zaken. Denkt in oplossingen. Komt afspraken na. In een woord super!!!!!
Heel professioneel en persoonlijk. Veel kennis van zaken
Brokking heeft werkelijk een zeer uitgebreid assortiment karpetten, in alle maten en stijlen. Het personeel is deskundig en geen moeite is teveel om het juiste karpet te vinden. We konden ook twee karpetten op zicht mee krijgen.
Zeer deskundig en goed geholpen. Vriendelijke verkopers!
Basiliekpad 42
3401 BJ Ijsselstein
Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.