foutje in kwaliteit karpet. Een heel mooi en veel duurder karpet met geringe bijbetaling als vervanging gekregen. Super opgelost!
We mochten twee karpetten voor enkele dagen meenemen om te kijken of deze bij de inventaris paste. Enkele dagen later kwam dhr. Brokking langs om ondertapijt te leggen en het tweede tapijt op te halen. Goede service, goed om met Brokking een afspraak te maken.
Zeer prettig advies en contact
Ja
Service aan huis, incl. adviesgesprek. Uitstekende, eerlijk communicatie, zowel tijdens adviesgesprekken in de winkel en aan huis, als bij aflevering (carpet bleek ca 15 cm tekort). Gratis parkeergelegenheid meer dan voldoende (werd als potentieel pijnpunt genoemd).
De heren van Brokking hebben ons versteld doen staan met betrekking tot de kennis over karpetten en, waar ze in hun showroom alle varianten van het enorme assortiment hebben liggen. Onvoorstelbaar. Ondanks deze enorme (en zeker ook zeer fraaie collectie) hebben we gekozen voor een karpet op maat in verband met onze specifieke wens betreft kleuren en afwijkende afmetingen. Dat we hierop hebben moeten wachten omdat het speciaal gemaakt moest worden namen we op de koop toe, We werden tussentijds keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en het karpet werd exact volgens afspraak geleverd. Het overtrof onze stoutste verwachtingen. Heren... DANK! Zoals jullie hebben kunnen zien ligt het er prachtig bij!
deskundig, inleven om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, geeft vertrouwen in de juiste aankoop. goede service. en de klant niets opdringen. een positief gebeuren met een goed resultaat. Dank je wel!
Goed adviesgesprek.
Na een inleidend gesprek werden onze wensen heel snel begrepen en konden we meteen tot de juiste keuze komen, mede dankzij het enorme assortiment. Doordat het karpet van onze keuze in voorraad was kon het meteen geleverd worden en lag het binnen een uur bij ons thuis! Hulde voor deze uitstekende service!
het thuis met alle geduld de karpetten in hun omgeving demonstreren
Wij genieten nog elke dag van het vloerkleed!
bijzonder vriendelijk, deskundig personeel. Grote varieteit van karpetten.
Plezierige ontvangst en deskundig advies.
Mogelijkheid om vrijblijvend meerdere karpetten thuis te beoordelen Goede plaatsings service.
er werd goed geluisterd naar wat we zochten, u nam de tijd, prettige benadering, kortom heel plezierig.
Alleen deze enquête lukt echt niet in 30 seconden.
Zeer klantvriendelijk. Kwalteits karpetten. Heel veel keus in soorten en maten. Slagingspercentage is eigenlijk 100%
Zeer tevreden over het assortiment (ruim voldoende keus) en behulpzaamheid bij het maken van een keuze. Erg vriendelijk geholpen; attent dat de prijs wordt afgerond en de antislipmat wordt gegeven. Wij hebben u reeds aan kennissen aangeraden.
Keurig geholpen,men nam alle tijd en heeft ons vele mogelijkheden laten zien
Basiliekpad 42
3401 BJ Ijsselstein
Voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, exclusief en duurzaam tapijt zijn wij hét adres in Nederland. Al sinds 1971 zijn wij gespecialiseerd in handgeknoopte tapijten. Deze importeren wij rechtstreeks vanuit de bekende knooplanden. Inmiddels bieden wij onze klanten daarom een ruime voorraad tapijten van vaak wel 3000 direct leverbaar.