Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

• Gekocht via: Webshop

Prima service in de winkel

Prima service in de winkel. Alleen de levering duurde wat langer dan eerst aangegeven. Maar ik zou deze zeker aanbevelen.

Gewoon goed

Vriendelijk en ontspannen de tijd genomen om ons te helpen. We twijfelden enorm. Geen probleem effe bakkie koffie in alle rust. Konden evt ook nog nachtje over slapen. Geen pressie uitgeoefend dus! Ergfijn. Ook de bezorging verliep erg soepel. We wilden de meubels ergens anders even opslaan en de jongens van de bus reden prima naar dat adres. Geen probleem voor hen. Service alom dus Bedankt

Perfecte service

Een oudere zweefparasol leek een defect onderdeel te hebben. De monteur van V.d. Garde constateerde dat de parasol met een simpele handeling weer perfecte functioneerde. Zeer prettige communicatie vooraf. Zeer correcte en klantgerichte benadering. Een geweldige ervaring in een tijd waar service niet vanzelfsprekend is!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Afdekhoes is wat we er van verwachte, prima kwaliteit

• Gekocht via: Webshop

Super tuinstoelen die heerlijk zitten

Deze Osborne dining fauteuils mogen geen tuinstoelen heten, ze zitten namelijk als een zetel. Dankzij een snelle levering kon ik ook nog eens snel heerlijk genieten van deze stoelen, je kan er makkelijk een gehele dag in zitten. Samen met de kussens die er standaard bij zitten krijg je over de gehele rug steun. Ook ben ik niet bang voor de kwaliteit en de levensduur, mijn buren hebben dit model namelijk al meer dan 3 jaar en ze zien er nog steeds uit als nieuw.

Luisteren naar de klant

De verkoper heeft enorm goed geluisterd naar de wensen van ons. We hebben dan ook een prachtig lounge-setje gekocht uitstekend past. Daarnaast heeft de verkoper nog een goed advies meegeven voor een te verkopen bestaand lounge-setje. Deze binnen een dag verkocht via marktplaats.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Klantvriendelijk en een goede nazorg

Bij bezorging van mijn bestelde tuintafel en stoelen, waren er 2 verkeerde (kleur) stoelen, 3 verkeerde stenen tegels voor de tafel en ontbreken van een kunststof steun afgeleverd. Na contact opgenomen te hebben hierover, zijn opnieuw weer 2 verkeerde stoelen geleverd. Dus nogmaals contact en de juiste stoelen werden zsm opnieuw afgeleverd, alsmede de nieuwe stenen tegels en de ontbrekende steun. Met al die tegenslagen is het uit eindelijk goed gekomen, doir de goede nazorg.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooie tuinset en goede service

fijne winkel

fijne winkel lekkere koffie goed geholpen

Geleverd zoals beloofd.

We hebben een tuinbank gekocht. Goed advies voor de montage en het onderhoud gekregen in de winkel. De bank is afgeleverd op de aangekondigde tijd en in het juiste tijdvak. De chauffeur heeft het voor ons in de schuur gezet. Na een paar dagen werd het mooi weer en is het hout ingesmeerd en daarna is de bank in elkaar gezet. Is een aanwinst.

Super fijne zaak!

Super fijne ervaring! Goed en snel geholpen! Met een super goed gevoel naar huis! Ook met de bezorging ging het super! Zoals beloofd binnen een week werd onze nieuwe aankoop bezorgd Echt Top!!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Behulpzaam en vooral niet opdringerig.

Goed geholpen. Snel geleverd. Wat vooral prettig is dat ze niet opdringerig waren. Rustig eerst kijken in de winkel.

Prima service, prima prijs,

Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Dit heeft geresulteerd in een tuinmeubelset waar we zeer blij mee zijn

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Geweldig en komen afspraken na

Verkoper niet opdringerig. Lekker kopje koffie. Bestelling geplaatst. Verkoper binnen de tijd zijn we gebeld voor een afspraak voor bezorging. Afspraak voor bezorging 's morgens om 7.30 uur. Om 7.30 uur waren ze er. Geweldig.

Snelle levering

Prima levering en snelle service

• Gekocht via: Webshop

Deskundig personeel een goede kwaliteit producten.

Wij zijn keurig geholpen in de winkel en hebben veel plezier van onze aankoop.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Verkoop goed, levering matig.

Verkoop prima. Aflevering matig (niet gemonteerd)

Gewoon goed

Goede service en prima kwaliteit

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Genieten van parasol na duidelijke uitleg van verkoper.

Wij genieten elke dag van onze nieuwe parasol. Bij ons bezoek aan de winkel in Apeldoorn zijn wij goed geholpen door jullie verkoper. Hij gaf duidelijke uitleg hoe we de parasol kunnen bedienen en over de verschillende stoffen. Wij kunnen blijven zitten als het gaat regenen. En dat was precies de bedoeling!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goede prijs en prima service

Mooieprijs en levering volgens afspraak Bij ontvangst 2 armleuningen beschadigd , dit is door de service afdeling snel en vakkundig uitgevoerd. Dus prima tevreden.

Kwaliteit tuintafel

Goede kwaliteit tuintafel en super goed geholpen in winkel. Levering was ook top. Werd compleet in elkaar gezet geleverd. Vriendelijk, deskundig personeel.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

klant vriendelijk en de verkoper heeft verstand van zaken.

uit stekend geholpen wat mij betreft zo door gaan.

Doen wat ze beloven!

Ruime keus aan tuinmeubelen en zeer vriendelijk geholpen in de winkel. De levering van ons nieuwe tuinset was lekker vlot. Prima winkel ervaring!

• Gekocht via: Showroom Duiven

Goed geholpen in de winkel Snelle levering

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden