Snelle levering

Bestelling geplaatst en binnen een week een tuinset geleverd. Hierbij was het mogelijk om een bezorgdag te kiezen.

• Gekocht via: Webshop

Na aankoop van onze nieuwe loungeset was de tafel beschadigd. Na een melding hiervan nog dezelfde week een nieuwe tafel ontvangen.

Excellente service

Vragen aan klantenservice werden snel en vakkundig beantwoord.

• Gekocht via: Webshop

Aantrekkelijke prijs en netjes geleverd .

Wij zijn prettig en met goed advies geholpen . Jullie hebben veel keuzes in verschillende prijsklassen. De stoelen werden netjes en op de afgesproken tijd geleverd.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Overtreft onze verwachting, prima zowel bij aankoop als bij levering

Zie boven

Alleen maar blij mee.

Heldere website. Artikelen in diverse kwaliteit en prijsklasse.uitstekende prijs/ kwaliteit. Snelle en overzichtelijke bezorging. Zijn heel blij met de geleverde spullen. Graag tot een volgende keer.

Hele mooie tuinset!

de tuinset van Hartman vanaf de webshop van jullie uitgezocht. even een telefoontje voor uitleg over het product, super geholpen. Zeer tevreden met de Yasmini set. maak graag kans op de Cosi lantaarn. zou prachtig staan op de mooie set. Cristel

Zeer goed geholpen

Fantastische service

Zeer ruime keuze, heel vriendelijk verkoper en ook de bezorger heel hulpvaardig, alles perfect geregeld. Zelf had ik een fout gemaakt met de afmetingen van de tafel, kwestie van telefoontje en keurig omgeruild!!!!!!

Zoals afgesproken geleverd

Vlotte levering, spullen in orde.

• Gekocht via: Webshop

Goede service, mooie producten, klantvriendelijk!

Aanrader!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Goede uitleg bij aankoop, keurig volgens afspraak geleverd. Vriendelijk, klantvriendelijk !

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Goede hoes op tijd volgens afspraak geleverd.

We zijn er blij mee. Vooral de stok die er inzit is handig bij het erop en er af halen. We zijn benieuwd hoe lang hij mee zal gaan. Halen dit wél altijd in de herfst naar binnen. Mvg, Ingrid

Snel en accuraat

Duidelijke communicatie over product en daarna levering!

• Gekocht via: Webshop

Snelle bezorging en eenvoudig zelf te monteren

Netjes afgeleverd, eenvoudig te monteren en tevreden.

Nette zaak

Nette zaak, snelle correcte levering. Tevrede met onze nieuwe tuinset.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooie tafel, zwaar gehavende verpakking.

Het bestellen en zelf een lever datum kiezen gaat heel gemakkelijk. Ook krijg je netjes een dag van te voren een sms met een lever slot van 2 uur en wordt er nog gebeld 10 minuten van te voren dat ze er bijna zijn. Heel fijn! De verpakking was echter in slechte staat. Grotendeels open, scheuren en voetstappen op het karton. Dan wordt het toch wel spannend met een tafel die vrij aan de prijs is. Gelukkig geen beschadigingen, maar dat is een wonder.

Snelle verzending, goede kwaliteit

Prachtige kussens, goed verpakt, mooie loungeset: een verrijking!!

• Gekocht via: Webshop

Mooie bar stoelen en tuinstoelen gekocht . Mensen die daar werken hebben er verstand van en eerlijk .

Correcte levering

Tuinkast geleverde zoals verwacht

• Gekocht via: Webshop

De juiste leverancier voor precies dat waarnaar we op zoek waren.

Voldoende keus en dus alternatieven en deskundige uitleg en vrijblijvende adviezen. Vlotte en correcte levering!

Fantastisch

Vriendelijke, vakkundige verkoopster, snelle levering.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Goede service en snelle levering

Zoals beschreven een vlotte bezorging van onze tuin bank. De service bij vanderGarde was geweldig. Nu hebben we een prachtige nieuwe bank in onze tuin staan <3

• Gekocht via: Webshop

Uitstekende service, groot assortiment en goede prijs.

Uitstekend, zoals ik gewend ben bij dit bedrijf.

• Gekocht via: Webshop

Ze waren netjes op aangegeven tijd.

Ze waren netjes op aangegeven tijd, ook hebben ze het netjes en zorgvuldig naar aangegeven plaats gebracht. Ook is alles goed ingepakt en onbeschadigd. Echt Top.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden